Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 908
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 285
Дамаянти, аз съм си правила експеримент с безумно натъпкване с режимни храни - резултатът беше -600 гр Laughing Преди и аз ядях доста. но то всеки има различно разбиране за доста Crazy
Та в правилна посока разсъждаваш, мисля. Ми пробвай, хапвай повече пък ще видиш Hug Hug

# 286
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добро утро на всички.
Давам си аз дневния отчет,макар че хич не е добър ,но каквото такова.Ще чакам нещата да потръгнат.
Mozila видях че и ти си като мен.Това до някъде ме успокой,макар да звучи гадно.но поне виждам ,че не съм единствения случай.
Претеглих се сутринта,на гладно ,половин час след ставане и WC ,резултат 96 килограма или +1 от началото на режима. :roll:9 ударни дни и втори ден ПЗ.Мисля да карам 5П/5ПЗ
Искам да кажа пак ,че не съм преди МЦ,но вероятно съм в ову.Няма проблеми с WC и кантарът ни седи на едно и също место постоянно.И мъжо и детето нямат промяна ,лично съм ги засякла,само при мен има + от понеделник насам.Искрено се надявам да е задържане на големи количества вода.
Днес съм си стъкмила следните неща за хапване.
Закуска-200 мл. прясно мляко с лъжица ленено семе и три лъжици овесени трици,подсладител и няколко капки есенция на д-р Йоткер.Кафе чисто.
Обяд - гювече(извара,тиквички,пилешко,яйце,резен домат),един домат и една краставица.
Вечеря - гювече или риба на грил тигана ,със салатка домати и краставици със оцет и сол.
Вода поне 2 литра.Вероятно още едно кафе чисто по някое време.
Киселото мляко от вчера го спрях ,да видя дали ще има ефект.Освен това сутрин слагах в закуската една лъжица пшеничени трици ,и две овесени ,но прочетох че те подували и от днеска ги спрях.
Статията е меко казано абсурдна.Навсякъде се тръби колко е вредна диетата,а накрая препоръчват да се яде точно каквото  и при този режим.Стават вече смешни,ама като нямат с какво да си пълнят хората страниците и ефирното време ,нека се занимават.Ние пък няма да се откажем само заради техните глупости. PeaceЕто аз съм уникален пример.Качвам но се не отказвам преди да ударя 100 кг. Joy Joy Joy

# 287
Добро утро и успешен ден на всички принцеси-дюкеси   bouquet !
Потвърждавам, че стриктното спазване на режима + запис на първа страница на темата води до сигурен минус Grinning.Аз днес съм -400 гр., направо не мога да повярвам, ако се задържи ще си мърдам лентичката  Party .
Поздрави и успешен ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet !

П.П. За статията - друго си е да се изкажат "българските специалистиMr. Green

# 288
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Дамянти, аз в началото плюсках като прасе, поемах невъобразими количества, напоследък обаче ям доста по-малко и бързо се засищам, и пак свалям. Т.е. сваля се и с нормално и с обилно ядене.
 Относно статията - доста ме развесели. Много са ми смешни - "Много е опасна диетета, трябва да се ядат зеленчуци и месо, това е правилното" - А ние кво ядем бре?!

# 289
ПОхвал,похвал. Вече сьм на килограмите ,които ми препорьчва Дюки newsm44 Party newsm44. Ще изчакам още малко за трета фаза.

# 290
  • България
Здравейте знайни и не знайни Дюкеси! Рядко пиша, но виждам, че редиците дюкански се изпълват с нова сила, а всички статии,публикации и прочие просто правят реклама на режима.Явно на диетолозите-печелбари им е застрашен бизнеса. Чули, чели недочели и хоп цопнат нещо из медиите, също и както някои мацки тук влязат, задават тъп въпрос без да са си направили труда да се запознаят поне за себе си, безотговорно е такова невежество , което касае здравето на човек. Но вие си знаете момичета и носите глави на раменете си. Не се потдавайте на провокации, а просто при съмнение си отидете на лекар. Възхитих се на упоритата Даниа, Крикри героини сте и поучителни  винаги с постовете си.
Деница,Елена,Радиусче,Поли, Цвете фотосите ви са поразителни smile3501 даже се "усъмних" за Цветенцето да не е някакъв колаж, просто съвсем нови дами виждам!
Катяджин герой си smile3508
На всички нови момичета  welcome в дружината и успех!
А, на моите прекрасни дружки-спамърки- чатърки  love001 ама много им благодаря....обичаммммммммммм Ви брееееееее  newsm20 newsm51
Скоро ще скачам при третофазничките и сега съм на "подготвителен курс" при тях! newsm44
До скоро Дюкеси и се УСМИХВАЙТЕ, знаете, че се отслабва най-яко ! newsm62

# 291
Добро утро мили момичета !
Минавам само да ви пожелая успешен и изпълнен с минуси ден !  Grinning
Аз в началото ядях по - малко , а сега ми се прияжда повече .
Снощи си стъкмих скариди на скара и ви ги препоръчвам  за вечеря , на който скоро не ги е опитвал ! Страхотни са  Laughing
За статията - без коментар  Naughty И освен това не се пише Пиер Дюкян , а Пиер Дюкан , поне да му бяха запомнили името .....

# 292
  • Варна
добро утро и от мен , мацки!да се похваля и аз   -1,5 кг днес!вече се бях отчаяла!хубав и отслабващ ден ви пожелавам!

# 293
  • Варна
ПОхвал,похвал. Вече сьм на килограмите ,които ми препорьчва Дюки newsm44 Party newsm44. Ще изчакам още малко за трета фаза.
браво креми!искрено ти завиждам!в добрия смисъл разбира се!

# 294
И по "Хоризонт" ни дъвкаха, изразиха се, че "диетата" не била балансирана. Какво трябва да се включи в режима, че да се балансираме - чайчетата с мед на Емиловица, да броим калории и да си теглим манджите?! Направо ме смъдва под лъжичката в подобни случаи и такива "благословии" ми идват на ума, че сърбите и каруцарите ряпа да ядат Twisted Evil! И как езуитски започват да заплашват в бъдеще време - амнезия, бъбречни заболявания... Що ли не дойде Дюки да им разкатае фамилиите?!

# 295
Абе не им се връзвайте. Да си пишат колко щат. Един ред не са прочели за тоя режим. Да, бързото отслабване е вредно, когато си го правиш на своя глава и гладуваш. Пък аз тук не виждам някой, който да гладува. Просто се храним по определен начин и сме изключили вредните чипсове, вафли и други гадости. Така го описват в тая статия все едно сме някаква секта.
Иначе поздравления на всички, които се държат и не се дават Simple Smile. Аз малко нямам време да прегледам цялата тема, но всички момичета, които са пуснали снимчици, направо греят. Успех, красавици Hug.

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 11:05 от fantasy

# 296
  • Варна
Абе не им се връзвайте. Да си пишат колко щат. Един ред не са прочели за тоя режим. Да, бързото отслабване е вредно, когато си го правиш на своя глава и гладуваш. Пък аз тук не виждам някои, които да гладува. Просто се храним по определен начин и сме изключили вредните чипсове, вафли и други гадости. Така го описват в тая статия все едно сме някаква секта.
Иначе поздравления на всички, които се държат и не се дават Simple Smile. Аз малко нямам време да прегледам цялата тема, но всички момичета, които са пуснали снимчици, направо греят. Успех, красавици Hug.
верно е fantasy,наистина ни описват като секта едва ли не!и немога да разбера защо!може би никой не им се връзва вече на тия прословути диетоложки на режимите,и ги е страх че ще останат без работа!:)

# 297
виждам, че редиците дюкански се изпълват с нова сила, а всички статии,публикации и прочие просто правят реклама на режима.Явно на диетолозите-печелбари им е застрашен бизнеса.

Тази злоба у българоспециалистите ме убеди окончателно, че диетата е супер и реших да се включа.
Една сутрин По БТВ дочувах някакъв злобен женски глас, който обясняваше, че ядене само на месо води до проблеми с простата!

Викам си, ясно - ще я почна.

# 298
Здравейте и от мен!След дълго отсъствие и ходене по доктори най- накрая вече съм тук.
С радост мога да съобщя че 1кило е трайно свалено.Дано сложи край на двумесечното ми задържане.Но искам да кажа , че си увеличих ПЗ дните и направих схема 2/5, като в някои дни не ядях месо и зеленч. заедно , а в различни часове.Надявам се да действа и за в бъдеще...ако не ми докара амнезия. Mr. Green

# 299
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Проблема с простатата много ме притеснява! Въх! Ами сега!  Joy

сори за спама, ама не се сдържах, а и днес ме избива на простотия

Общи условия

Активация на акаунт