Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 930
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 450
Е,Цоци разсмя ме искрено...  hahaha Сега съм на водичка(тормозя си бъбреците) и пуша-сигурно с цигарите на си вредя ,а?  newsm78 Направих си яйца по панагюрски -ама те много безвкусни с извара,та половината порция оставих за утре,че ми мина апетита..   chef
В интерес на истината поне всяка 5 жена прави или е правила диетката(повтарям се май),затова е много неудобен Дюкан на "специалистите"... Даже днес на комшийките разправях за режима...

# 451
Цоцииии smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3555

# 452
Здравейте момичета,
първо искам да ви поздравя за прекрасните резултати и за волята, която имате. Hug
От доста време слушам за тази протеинова диета, но едва днес се запознах подробно с нея.Интереса ми бе предизвикан от среща с една моя позната, която не бях виждала от Нова година и която направо не можах да позная - отслабнала е с 13 кг благодарение на тази диета.
Така че и аз се зарибих и мисля да я почна от понеделник.Имам да свалям около десетина кг, но и на 5-6 ще съм доволна.
Дано и аз да мога да се похваля в скоро време с добри резултати и дано да имам воля, която да ми попречи да се поддавам на изкушения.
Мисля да направя 5 дена само на протеини и след това на протеини и зеленчуци.
Извинявам се,ако е било коментирано преди, но просто нямам време да прочета всички теми.Не ми стана много ясно след петте дена колко дена да бъда на протеини и зеленчуци и след това пак ли да почна пак само на протеини?И така до кога-  докато достигна желаното тегло ли?И посля как да започна да се захранвам?
Много се извинявам за въпросите и дано някой да има време да ми обясни.
Благодаря ви предварително и ви пожелавам и за напред да се радвате на такива добри резултати  Peace

# 453
3. по отношение на АМНЕЗИЯТА ...ами момичета ...ами не се ли усещате ...по старичките вижте как сте забравили адресите на "специализираните кабинети по диетолигия" и "дебелариумите " ..по младичките (визирам студентките) ...я помислете не вземате ли изпит след изпит "благодарение на подобрената си визия " ...а не защото четете като луди

Сесията ми започва от 15.06 - лично ще ви уведомявам за това как и дали съм си взела изпитите. От 4 месеца съм на режима ще видим как ми се е отразил.

# 454
mimetobl, след 5 протеинови дни започваш 5 протеин+зеленчук (5П/5ПЗ).
Така, докато стигнеш желаното телго.
После започва трета фаза.
А сега иди на първа страница и я прочети внимателно Peace

# 455
Здравейте момичета,
...Мисля да направя 5 дена само на протеини и след това на протеини и зеленчуци.
Извинявам се,ако е било коментирано преди, но просто нямам време да прочета всички теми.Не ми стана много ясно след петте дена колко дена да бъда на протеини и зеленчуци и след това пак ли да почна пак само на протеини?И така до кога-  докато достигна желаното тегло ли?И посля как да започна да се захранвам?...

Миме ето ти цитат от първа страница на темата:
Цитат
СМЕСЕН ЕТАП: - достигане на желано тегло
Редуват се: няколко дни на белтъчини (протеини)  със зеленчуци - ПЗ, с няколко дни само на белтъчини – П. Белтъчините са от списъка. Зеленчукът може да е всякакъв - краставици, марули, броколи, зелен фасул, домати, репички, брюкселско зелепраз лук, гъби, керевиз, карфиол, чушки, зеле, спанак, но трябва да се внимава с количеството въглехидрат в него. Морковите и цвеклото също са позволени, но не често и по малко.
Времетраене: ДО ДОСТИГАНЕ НА ЖЕЛАНОТО ТЕГЛО. Дните се определят по преценка: ако има повечко за сваляне, тогава дните се въртят 5/5 или 4/3. Ако има по – малко за сваляне: 2/8 или 3/7.
Сваляне: средно по 1 кг на седмица (10 дни).

ТРЕТИ ЕТАП: - запазване на постигнатото тегло
По 10 дни за всяко свалено кило - всичко разрешено в ПЗ дни + 2 пъти седмично по:
1. 1 порция нишестени храни - макарони, кускус, булгур, качамак, жито (порцията е по 200гр); леща (150гр), ориз и картофи (по 125гр. в порция)
2. Плодове - по 1 порция дневно, без банани, грозде, череши.
3. 2 филии пълнозърнест хляб на ден
4. 40 гр. кашкавал.
5. 2 галавечери седмично - ядеш всичко, което поискаш, но само на едно ядене дневно (препоръчително е на вечеря).
6. Протеинов четвъртък - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Може и свинско НЕТЛЪСТО- печено, агнешко и всякаква шунка.

# 456
  • Universe
mimetobl, след протеините задължително се минава на ПЗ.
РИТЪМ НА РЕДУВАНЕТО: Най-ефикасният и който най-добре съответства на психиката на дебелия човек е 5П/5ПЗ. Това означава- 5 дни на чисти протеини, 5 дни на протеини и зеленчуци.Този ритъм дава най-добри резултати.
Българският вариант – 4П/3 ПЗ. 4 дни на чисти протеини /от понеделник до четвъртък/, 3 дни на протеини и зеленчуци/петък, събота и неделя т.е. семейните дни и дните за заведения/
Други решения: -ритъмът 1П/1ПЗ. Този ритъм е подходящ за хора с наднормено тегло не повече от 10 кг.То може да се приложи като почивка след ритъм 5/5.
- 2П/7ПЗ е за хора с малко килограми за сваляне.
Вариант на 2П/7ПЗ е 2П/0, тоест 2 дни чисти протеини дневно и 5 дни нормално хранене,но без прекаляване.Този режим и този ритъм подхождат най-много на жени с целулит,които често са слаби в горната част на тялото и закръглени в ханша и бедрата.

# 457
Благодаря ви за отговорите - аз прочетох всичко на първа страница , но е много по-лесно, когато някой, който е минал през диетата ти го обясни и синтезира.
БЛАГОДАРЯ   bouquet
И още нещо да питам - знаете ли дали от някой он-лайн магазин мога да си поръчам книгата?

# 458
И още нещо да питам - знаете ли дали от някой он-лайн магазим нога да си поръчам книгата?

Заповядай : http://www.book.store.bg/c/p-p/m-469/id-9600/kak-da-otslabnem-za … -pier-diukan.html

# 459
искам да изкажа разочарованието си Sad и да ви питам дали и при вас става така??
значи, тази вечер отидохме на вечеря с мъжа ми в ресторант в нашия град, който не бяхме посещавали, а бях чула добри отзиви- поръчах си пилешка пържола приготвена без мазнина и след като чаках повече от половин час ми донесоха пържолата леко алангле и изключително мазна, кусах малко и я върнах да я препекат, донесоха ми я отново и беше още по-мазна, от огромната пържола успях да кусах едва 4-5 хапки и ми стана ужасно и много криво, че не можах да се наям, а изпих две бутилки вода... е, при вас така ли, носят ли ви мазни пържоли когато помолите за сухи или наистина се съобразяват????

това ми се е случвало и в друго заведение и честно казано отщя ми се да ходя вече по заведения... много ми стана криво..

заведението се казва "Мечока Бен"- гр. Добрич- правя му напълно лоша реклама, както и на "Сирена"- гр. Добрич, никак не съм доволна  #Cussing out

исках да ви се похваля с днешния прекрасен минус, но реших че след няколко дни ще се похваля, за да се затвърди, че видях петицата, сбутайте се на пейката, дано да вървя все надолу, не ми се иска пак да подскачам на горе и на долу

искам да поздравя всички с прекрасните минуси, които имат, въпреки че не пиша често ви чета постоянно и видях всички снимки- прекрасни сте

обещавам че и аз ще ви покажа снимки, да видите как съм се стопила, когато постигна целта си, надявам се че ще е скоро, силно се надявам, не ми остана много, дано не ме измъчат тези килограми

извинявам се за дългия пост, дано не ви отегчих
лека вечер момичета   bouquet

# 460
  • софия
Жива съм.Мърдам.Обичам ви.Режимна съм. Mr. Green

# 461
Абе къде ходиш бе, Славкееееее! Ууууу, значи, скитало такова, щи се не знае #Cussing out
Ай обичам те, липсваш, пиши!

# 462
Здравейте!
Имам въпрос-от калкулатора,който е даден,защо при мен показа крайно бъдещо тегло
толкова колкото съм в момента,дори и с едно кило отгоре? newsm78
Нали ще се отслабва! #Crazy

# 463
Да прошавам и аз  Rolling EyesТук съм .Чакам с нетърпение да вляза в четвърта фаза. hahaha Joy Joy
Славке,де се губиш?Аз Cryза теб. Hug Hug
Ори,да те гушна и теб Hug
Нямам какво да кажа за това и не пиша.
На всички Hug Hug Hug Hug

# 464
  • Universe
Fior , това е теглото, което организмът ти може да понася без особени усилия и лишения /оптималното/, съобразено с години, костна система, раждания, най-високо тегло и т.н.
На мен калкулаторът ми показваше - 62, аз съм в момента 56 /урааааа, ще мърдам линийката/ и боря още 1 кг. Не съм единствената, която е с по-ниска цел от препоръчаната.
Така че... ще се отслабва Peace

Общи условия

Активация на акаунт