Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 943
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 465
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Ида с пълна сила първо да се похваля,а сетне и да се оплача.
Хваля се че днеска бяхме на метро и видях електроните кантари на примоция. Joy
Явно много жално съм ги оглеждала щото мъжо вика "хайде мятай го в количката ,и без туй скоро имаш РД".И аз умрях от кеф.Викам си ще го изхвърля ония стария малоумник,дето ми играе у лево четири дена вече. Crazy
Сега да се оплача.Прибираме се и аз естествено се мятам връз кантара.О ужас,оказва се че стария ме е теглил меко казано по леко. BlushИ аз съм 101 кила.Е вярвайте ми ей такива очи направих Shocked.От уж 91 в неделя на 101 днеска ,просто не е истина.Сега барем си знам колко съм наистина и ще се следя на нормален кантар.След като видях колко тежа  честно ви думам-УМИРАНЕ ИМА ОТКАЗВАНЕ НЕ.
Цоци докато ти четях поста се смях с глас,мъжо ме гледаше доста учудено. Joy Joy Joy
А сега отивам да си сметна колко кила ми дава мосю Дюкан ,че то аз бях дала по ниски максимално достигани килограми.Да видим дали ще има разлика.  newsm78

# 466
Fior , това е теглото, което организмът ти може да понася без особени усилия и лишения /оптималното/, съобразено с години, костна система, раждания, най-високо тегло и т.н.
На мен калкулаторът ми показваше - 62, аз съм в момента 56 /урааааа, ще мърдам линийката/ и боря още 1 кг. Не съм единствената, която е с по-ниска цел от препоръчаната.
Така че... ще се отслабва Peace
Ох,мерси!Аз помислих,че нещо калкулатора не е в ред ooooh!
Ще се пробвам с тази диета,въпреки моята многократно изпитана диета ГЛАД!

# 467
Привет мили ми Дюканки, отслабващи сладуранки  Hug Hug
На рима ме удря нещо, сигурно ще да е от режима, не ми стига амнезията ами и като Шекспир взех да ги редя  hahaha hahaha  Но тази последната статия ме убеди напълно вече, и без друго много се харча за месце, ще взема едно байпасче да си направя. Какво му плащаш, пък и машинка ще си имам в стомахчето. Само може да изчакам малко та здравната каса да го пусне без пери и ще видите вие какви опашки ще има за това ЗДРАВОСЛОВНО средство за слабеене.  ooooh! Аман вече от разбирачи, всички компетентни по Дюкан станаха.
На всичкото отгоре и в службата взеха /не че преди не, обаче последните седмици направо луднаха/ да ме убеждават колко било нездравословно да съм на този режим.  #2gunfire Ама иначе ми се радват като ми видят. Днес пак една колежка ми казва "Ах колко си отслабнала. Как го направи, кажи и аз искам малко да сваля." Добре де, да са хора та да им кажа, ще им обясня, и книгата ще им дам... а те какво правят - само разпитват и после критикуват. Ами да си гледат работата, Вече обяснения, разяснения, пояснения и други -яснения по режима НЕ давам. Да си стоят дебели!  smile3515 smile3516 smile3513 smile3513
Извинете ме за спама но вече не издържам  #2gunfire

Лека вечер ви желая   bouquet

# 468
Здравейте и от мен.  Simple SmileНай накрая и аз съм сред вас ,въпреки че съм в клуба на готините жени ценящи външния вид, и готови на всичко за да го постигнат.Поздрави и давайте да ги топим тия кила  Laughing  Laughing

# 469
Пухчо, честита придобивка, и само МИНУСИ, да отчиташ  Peace
Цоци, железна си, нямаш умора, ей  Hug  Heart Eyes Направо ми е кеф, да ти прочета поста  Joy
Само минавам, май всички си имаме такива "приятели" - загрижени  hahaha
Фиор, на мен калкулатора, ми даваше 70 кг, но смъкнах до 62.6 ( даже и 62.2). Сега, да не казвам голяма дума, само 1-1.5,6 кг. имам вариране на теглото. Утре ще се премеря, след П четвъртък. С две думи, ще успееш, но бъди режимна и не гладувай  Naughty
Перлита Heart Eyes
 welcome на новите дюканки  Hug
Уф, Лени, пропуснах да ти честитя падналия кг  Hug
редакцийка Цоци, тотална амнезия ме обзема, след прекрасния ден, който си имала  Joy

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 01:49 от amerie

# 470
Момичета ............ три пъти УРА за КАКА ВИ ЦОЦИ ....
издържах и тази вечер ....вместо "тлъсто жилаво съпружеско нережимно месо " ......ядох пиле

Embarassed Embarassed Embarassed....ама не се сетих за едно мое скорошно изследване ...по тема режима с ЯДЕНЕ или с ТЪПКАНЕ ...се прави ....И  ИЗЯДОХ 2/3 ОТ ЕДНО КИЛОГРАМ И ПОЛОВИНОВО ПИЛЕ ............

ОХОООООООО момичета ....не вземате нещата на сериозно ...от национална телевизия мастити професори ви предупреждават ..... вестниците с ОГРОМНИ БУКВИ ...пишат ,,,и най накрая аз ВИ ПОСОЧВАМ РАЗУМНИ ЛОГИЧНИ доводи ....
вие НИКАКВА РЕАКЦИЯ .... в посока отказване от режима .... не така бе момичета ...сега понеже е минало дванадесет часа ...ще ви разкажа ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ ...КАК ОГЛУПЯХ ТОТАЛНО ....днешния мой резил
  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed....
а вие сами си направете извода .... до какво води режима ....
първо да ви напомня ...аз съм 44 годишна ... минаваща за разумна , понякога даже сериозна жена ...с опит ....имам цикъл от 28 години вече ...а какво ми се случи днес
в разгара на една делова среща ...усещам как ми идва МЦ ... аз съм с светло кафяв панталон (нали се правя вече на слабичка минах на други разцветки освен черното да обувам дупето си ) ..... извинявам се на хората на срещата  ...грабвам чантата и бегом в тоалетната ....там бъркам в чантата превръзка НЯМА ..имам кутийка с тампони ...вадя един ... махам му целофана и го пъхам ...
срещата свършва ....минавам да напазарувам защото хладилника е като след обир .... прибирам се разтоварвам дисагите .... преобличам се ... изкомандвам любимия че умирам от глад .... отивам в банята ....ииииииииии ИЗНЕНАДА ............. след почти 30 години боравене с тампони ...аз ЗАПРЪВ ПЪТ да забравя да му изтегля конеца .....
до тук бях достатъчно подробна ...ще ви спестя .... подробното описание как се вади онова чудо (тампона) ...от онова място ............без изваден конец .... българския език е беден на слова с които да опиша .....
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed................. имаше момент в който вече мислех коя ли клиника работи денонощно ...да потърся гинеколог ....

СЕГА КАТО ВИ ОПИСАХ ДНЕШНИЯ СИ РЕЗИЛ ..... вие си направете извода .... ДО КЪДЕ МОЖЕ ДА ТЕ ДОКАРА ДЮКАНА ..... И НЕСА ЛИ ПРАВИ ХОРАТА .... това моето не е ли пълно изкукуригване ( от толкова пилешко ) ....
утре ще хапна малко зеленчук ...да дано ми дойде маааааааааалко мозък ...щото пак съм на срещи и кой знае какви ли още ще ги сътворя ....

ПП. МОЛЯ ВСИЧКИ ПРОЧЕЛИ ТОЗИ ПОСТ ....ДА ИЗПАДНАТ В МОМЕНТАЛНА АМНЕЗИЯ ОТНОСНО ПРОЧЕТЕНОТО ....

# 471
  • Пловдив
Цоци, аз да те питам за тия 28 години не разбра ли, че тампонът е чуждо тяло и като се напои предостатъчно организмът сам си го изхвърля Simple Smile Е, понякога е нужен един напън, но съвсем лекичък.  Sunglasses

# 472
Здравеите мацки!Цоци направо ме расмя Joy с този танпон.Аз сам си режимна,но направих някои гре6ки Sad,вапреки това кантара показва минуси.Тик в Испания има вав всяка аптека кантар показва6 килограмите и сланините по тялото Laughing,и от колко до колко е нормално.Дукан ми показва 57 ,което не е ло6о Flutter.Сега и аз 4акам дигитално кантар4е,4е колко обикновени с4упихме Wink.Хаеде целувки и лека  bouquet

# 473
ееееееееееее аз що го давам тоя мой резил ...ЗА ПРИМЕР НА ЯВНО ОГЛУПЯВАНЕ .....срам ме е да опиша кви ги върших в банята ....
а и тампона ...той е чуждо тяло ...ама се е увеличило много кратно попадайки ТАМ ....(като едни други чужди тела които като попаднат ТАМ увеличават размерите си )

ВЕЩИ а на теб как ти е "безплодието" .... що не пробваш .... Joy Joy Joy вярно ли те е сполетяло

# 474
  • София
Добро утро

След вчерашното подсмърчане (имах и глупостта да изгледам 15 и 16 еп. ха Д-р Хаус - свързани са... Ако сте в добро настроение, не ги гледайте, много са тежки) днес се смях на воля на аргументите на Цоци  Joy

Петък е, момичета, лек ден и... дано Фоли се навърта довечера   bouquet

# 475
Добро утро, рано рано!
Лек петък ви пожелавам, работещите вероятно нямат търпение да мине днешния ден.

Аз искам да ви кажа, че от променливото време пак ме хвана гърлото и по-точно ми се поду лявата сливица, пак ми е зле и ми е криво, че ако едвам преглъщам, много ще ми е трудно да ям и така ще ми е трудно да отслабна Sad
Някой знае ли на какво може да се дължи това толкова често подуване на сливиците??? Почна от януари и до момента се разболявах около 6 пъти (за януари само 3 пъти)- ПОМОГНЕТЕ СЪС СЪВЕТ!

ПС: чакам да стане долу-горе 8:00 часа и да отида при личния лекар, да видя какво ще каже той.

# 476
Добро утро,

Зеленко, мерси за кафето много е готино  Hug
Цоци, разби ме, така за събуждане се смях със сълзи   Joy Hug
Пухчо, честита ти придобивка и само минуси да отчита
а относно статията и другите изказвания по медиите, имам въпрос: Вие не сте ли с амнезия, че още ги помните?  newsm78

Лабело, отиди на лекар, хубаво е УНГ да те види!

Хайде хубав и спокоен ден ви пожелавам!

# 477
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро амнезиращи дами!  bouquet

Днес пропускам меренето да не би случайно да се разочаровам  Mr. Green и съм си режимна.
Цоциии, голям смях. А Вещи е права за изхвърлянето на чуждото тяло, на мен ми се е случвало при по-силен цикъл онова ми ти чудо да се опитва да избяга преди да съм успяла да се прибера, доста е неприятно.
Пухчо, честито ти кантарче, от сега нататък само минусчета (по-скоро огромни минусища) ти желая!
Лабело и аз ще те посъветвам да отидеш на лекар. При толкова чести ангини обикновено накрая махат сливиците.  Peace

Лек, режимен, отслабващ и без проблеми с простатите ви дами ден!  Mr. Green

# 478
Добро утро и от мен!!
Пухчо - честита придобивка! Дано да те радва с много минусчета. И ми се струва, че е добре да замениш едната лъжица трици с лелено семе, т.е. 2с.л. овесени трици и 1 с.л. ленено семе (ако не се лъжа ти слагаш 3 с.л. трици и една ленено семе) Ако бъркам да ме прощаваш  Hug
Лени _плд - Честитто минусче слънцееее!!!!  newsm51  love001
Ривелкааааа - направо ми липсваш   love001 newsm51 Честито преборено 20 килце! Супер си! Давай само така!
Радиус - зашеметяващи резултати! Невероятна си!
И аз видях 54-ия килограм! гоУем Кеф казвам ви!!!
Цоци    bouquet

Чатърките! Фоли, Перлита, Славеееееее, къде зачезна? 

Гушкам ви по много и желая на всички дюканки, стари, нови, знайни и незнайни един перкрасен кратък петък с много минуси!

# 479
Добро утро, имам един въпрос извън темета,случвало ли ви се е да ви забие форума и да ви показва грвшен час и дата и да можете да четете само до определена страница въпреки че са изписани още много други?(малко убъркано стана ,но това е от амнезията)  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт