Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 878
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 810
Добро утро момичета ...
вчера отодох на една служебна среща в 11:30 с идеята че ще свършим за 2 часа а отлепихме до вечерта ...и после нали съм "сама жена" .... с две деца ( щерка ми  и племенницата която е на 13 год) ...докато нахраня децата ...
охххх какво ли се правя на "герой на нашето време ....готвих цяла вечер ... за мене си режимни храни .... най накрая се престраших да направя една супа .... стана ФАНТАСТИЧНА ...или на мен така ми се видя понеже откакто съм на режима запъв път ям супа ( просто си я сготвих като обикновенна супа без да слагам картофи и фиде ...прецених че пилешко месо лук зеленчуци домат ...застройка от яйце и мляко ...си е режимно ) .....ометох 2 панички ...

Горда и dorchester .... стискам палци на дечицата .... вярвам че са подготвени дано имат и малко късмет , ...и тогава резултата ще е налице .... (миналата година аз имах кандидатстудентка ..и знам какво ви е )

Вещи ...какво става с детенце ... преборихте ли тази упорита температура ...( все ми се искаше да ти кажа но ти си с много повече опит в гледане на деца от мен ...че температурата има някакъв произход ..някакъв възпалителен процес и трябва да се пребориш с него )....

Биборана ...... ти си страхотна ...как си наредила всичко в рими .... имам едно предложение да сложим твоето стихотворение на първа страница ..и новчките дюканки да пиемаме след като са го научили наизуст .... вече като някоя задава "неподготвен въпрос " да и казваме .... "ТИ СТИХОТВОРЕНИЕТО НАУЧИЛИ НА ИЗУСТ" ....

ros4o ...обстановката е много красива ... но ти си си страхотна .....сещате ли се на този фон как ще изглежда една снимка от десетки усмихнати сияещи дюканки

Кате Зеленко .... честити месечнки .... много успехи и усмивки ви желая ....

охххх ще пускам този пост ...и след малко пак сядам да пиша ...че имам на много момичета да изпратя усмивки пожелния ...да потупам по рамото да изръкопляскам ..и т.н.

# 811
Четох, четох и пак неразбрах - може ли тофу през ударния период или при ПЗ само?
Благодаря за отговорите.

# 812
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Привет дружина!
Минавам набързо ,да се отчета.От както си купих електронен кантар(3 дена) съм -800 грама. Laughing
Умирам си от кеф.Друго си е да виждаш как олекваш.Стимула е голям.
След малко стягам куфарите и изчезвам за седмица.Дано като се върна вече съм при двуцифрените числа. Crazy
А на вас докато ме няма ,ви пожелавам много и големи минуси. Peace Hug  bouquet
Обещавам да съм супер режимна,макар че хич няма да е лесно ,по цял ден ще съм ангажирана  ,ама ще се постарая.Вземам си един сак млека ,трици и други режимности и заминавам. Mr. Green

# 813
пухчо ...браво !!!!!!!!!!! .... чакаме те на пейката на двуцифрените ... и на мен мис е очертава доста пътувам другата седмица ... но аз си скитам периодично и съм забелязала ..като пътувам после е голям кеф като се покача на кантара ...виждаш резултатите от 4-5 дни наведнъж

# 814
  • София
New Valia, http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/05/01/%d0%b2-%d0%ba%d0 … %b5-%d0%b8%d0%bc/

Успех на дечицата, които са на изпити  fingerscrossed

# 815
  • София
Биборанаsmile3513 марш веднага в БТВ-то при Ани Цоловата на декламация, за да й запушиш устата.

# 816
Перле, аз хубаво ги топя , скоро ще направя три месеца, но взех да се замислям дали да не мина на трета . Не, че ми е омръзнало, но като се загледах в огледалото взеха да ми се появяват бръчици на лицето и да не взема много да се състаря. Мъжа ми вика, ти като си била по-слаба си била и по-млада, сега и да отслабнеш не можеш да си същата  Joy, но ще видя резултата до месечинката и тогава ще реша. Искам поне да падна под 70. Днес съм на ПЗ и съм като вчера - няма помръдване. Но вчера такъв глад ме гонеше, че сто пъти ядох до късно, и си знаех, че ще е така.

Лек и отслабващ ден на всички !

# 817
Много ви благодаря за топлото посрещане    bouquet  Hug
  Колкото до раното ставане и при мен се появи този "страничен " ефект и съм много доволна  smile3521
  Нережимната скумрия я отписваме  Mr. Green А за водата обещавам вече да пия повече, макар да ми е трудно. Преди пиех по 200-300 мл на ден, за което сега организмът ми си отмъщава.
   А  smile3550 още си остава мисията невъзможна  no . За 10 дни съм ходила точно два пъти  ooooh!  Tired Щом и чаят Сание не помогна  newsm78 . Ще изчакам 1-2 дни може да вземе да подейства... в което дълбоко се съмнявам. . Майка ми ми предложи да си купя чай Вита голд на нея и подействал много добре  newsm78 , аз се чудя за Фенолакс макар, че е доста силен... и направо ми побърква стомаха. Ако някой има подобен проблем ще съм благодарна, ако сподели какво му е помогнало ... Weary

# 818
  • София
Аз пак да попитам тези, които са свалили над 20 кг -
Как си правихте режима във втора фаза ?

beilito, аз бях така в началото и мен лично
много ми помагат триците. Сутрин това закусвам
и нямам вече проблеми с ВЦ-то. Слагам 3 суп. л.
трици в една кофичка кисело мляко още от вечерта
и сутринта това ми е закуската. Веднага ме откарва
където трябва  Rolling Eyes

# 819
  • Някъде там...
Здравейте момичета,
днес да се похваля правя 1 месец с Дюки и да дам отчет:
-7 кг.
Ханш-7 см.
Талия-8см.
гръдна- -4 см.
подгръдна--3см
ръка -2см
бедро--7 см
прасец --1 см.
Та съм много доволна за този 1 месец. Всички дрехи , особено блузите са ми доста огромни.
И сега да си издам моите прегрешения, макар и да не го одобрите,но това е положението. По средата на месеца бяхме на една вила , та там пих водка към 150 гр, да не и повече, ядох агнешко много.  Blush Blush Blush Онзи ден ядох и малко пуканки. Но всичко това го правех в ПЗ дните, в които не свалям,после в П дните си свалях ..

Биборана страхотно стихотворение   bouquet
Еми това е. Лек отслабващ ден!

# 820
МаМаКуин Светкавицата,аз свалих 20кг.Първият месец карах 5П и 5ПЗ.След това минах на 4П/3ПЗ Така по-лесно ги помнех ПВСЧ карах на П,а петък ,събота и неделя на ПЗ.

# 821
Първо да пожелая успех на дечицата на Горда и Дорчестър, ккакто и на всички кандидастващи дюкански дечица! Има предварителни изпити и за висшето и за 7 клас, ви знаете! Пращайте ги на тези изпити, от голяма полза са!
За тофуто  - аз лично не го ям през никакъв период! Бях купила и майка ми го яде  през втора фаза, не й се отрази лошо!
Зеленку, не може да няма безжичен интернет в Слънчев бряг!
Миналото лято бяхме с мъжа ми и сина ми на Китен, а дъщерята беше в Германия! Абсолютно всяка вечер се свързвахме по Скайпа с нея от две кафенета в Китен с WIFI! А Слънчев бряг е къде къде по-голям курорт от Китен, така че не може да няма!

# 822
  • София
МаМаКуин Светкавицата,аз свалих 20кг.Първият месец карах 5П и 5ПЗ.След това минах на 4П/3ПЗ Така по-лесно ги помнех ПВСЧ карах на П,а петък ,събота и неделя на ПЗ.

Благодаря ти Перла  Hug
Наистина така лесно се помнят  Hug
Успех на всички дечица   bouquet

# 823
  • София
Привет ви!
Стискам палци, да минат изпитите успешно на децата на Горда и Дорчестър!Също и на малката Приси на Вещи - дано бързо се оправи девойчица! Hug Моето дете имаше тез дни също висока темп. но, сега е добре- вероятно са били избиващи зъбки...
Биборанче, страхотно стихотворение  bouquet
МамаКуин Светкавицата - Перла ти е отговорила, успех ти желая  bouquet
Мимс - честита месечинка, и ...нали знаеш, ако се получи задържане е от ГГЗто Wink
Халеевкооо, пак Фърчиш скорострелно, а  Hug
На всички много  Hug
п.п.Тази сутрин кантара показа един леек уклон вляво, който ме озадачи - след 1м на трета фаза, при това съм въвела всичко...Ем се радвам, ем се шашкам...обаче съм решила , ако продължава така, изстрелвам се във 4та.
едит:ЗеленкоВиж тукhttp://wifi.radosi.com/Незнам доколко ще ти е полезна тази страница, но има безжичен интернет в Слънчев бряг определено

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 12:00 от pilito

# 824
Привет на всички!

Само да омрънкам малко, че съм пред цикъл, кантарът ме вбесява и от няколко дена нямам промяна в теглото. Това много ме обезкуражава, макар че си знам, че при мен отслабването е от типа 3-4-5 дена еднакво тегло, после -1кг. Май бих предпочела всеки ден да има някакво изменение надолу, колкото и да е малко - 100-200 грама, отколкото такива затишия. Все се стряскам, че това е началото на голямо задържане и съм изяла нещо, което е пукнало балона. Sad

Общи условия

Активация на акаунт