Лакове за нокти - тема 15

• 36 236
  • 680
  •   1
Отговори
# 1
  • Ст Загора
Запис.мерси затемата Лу  Hug .Тези на Дебора са мн хубави.

Днес нашопинг за лакове Laughing

# 2
  • Belgium
Момичета, пуснала съм анкетата от миналата тема, да продължим да гласуваме за най-удобна дата за лакова среща  Laughing

# 3
Лу, страхотно оформление. Благодаря! Heart Eyes Hug  bouquet
Засега се очертава първата дата за лакова среща.После ще доуточним кога Събота или Неделя.

# 4
  • София
Вдовичката не беше ли писала, че ако срещата не е в края на октомври, а е ноември ще може и тя да дойде защото ще има пътуване към БГ? Стори ми се, че нещо такова прочетох. Ако потвърди възможността си за ноември и на останалите им е удобно ( в смисъл, ако като мен са гласували за октомври само защото е по-скоро, а не по други съображения  Mr. Green ) няма ли да е по-добре да я направим тогава?

# 5
Така беше, ще я изчакаме да каже точно кога и е възможно.

# 6
  • Belgium
Да, аз и заради това пак пуснах анкетата, може и да се промени датата, до края на месеца има време  Laughing

Вижте какъв прекрасен резултат от воден маникюр  Heart Eyes

# 7
коледното комплектче на Орли има ли го някъде и каква е цената, някой да знае?

# 8
  • Ст Загора
Искам да ви попитам нещичко. Имам две почти празни шишенца от база и топ лак и искам вътре да си забъркам лакове, но незнам дали трябва да махна от вътре лака. Та въпроса ми е как ги изчиствате шишенцата или без да ги изчиствате забърквате вътре лаковете?

Аз сипвам няколко капки разредител или лакочистител и разклащам хубаво. После изсипвам получилата се течност и бъркам на воля  Laughing

Наси, от маслото трябва добре да измиеш шишенцето със сапун или препарат за чинии за да се махне мазното защото може да ти се пресече лака.
 За базата на Римел доста писахме вече. Много е хубава точно тази бледорозовата. А другото с хубавата четка май си е лак просто както го описваш
Реших да отговоря на Адри тук , ами да ще го измия с веро  Laughing ,за Римел и 2те са едни и същи на цвят стоят като основа/топ  само шишенцата са различни и цената ,а и мл. и четката .

# 9
  • София
Да, аз и заради това пак пуснах анкетата, може и да се промени датата, до края на месеца има време  Laughing

Вижте какъв прекрасен резултат от воден маникюр  Heart Eyes

Ауууу страхотия Hug

# 10
  • Пловдив
NovemberRain, nasito8988 много ви благодаря за съветите от предната тема и благодаря за новата   bouquet . И тъкмо имам едно почти празно шишенце от маслото на Икаров та и този съвет ще влезе в употреба.

# 11
  • София
коледното комплектче на Орли има ли го някъде и каква е цената, някой да знае?

Да има го при вносите им в Лозенец, даже има бейбита от тях.

Ем Джи Бюти
Телефон: 0878988434

# 12
  • Ст Загора
Да, аз и заради това пак пуснах анкетата, може и да се промени датата, до края на месеца има време  Laughing

Вижте какъв прекрасен резултат от воден маникюр  Heart Eyes

Ауууу страхотия Hug
И ноктите и маникюра. Heart Eyes

NovemberRain, nasito8988 много ви благодаря за съветите от предната тема и благодаря за новата   bouquet . И тъкмо имам едно почти празно шишенце от маслото на Икаров та и този съвет ще влезе в употреба.
е исках да помогна ,ама много не помогнах,Адри каза тактиката.

# 13
  bouquet чудесна тема!
и на мен к-тчето на Орли ми допада Simple Smile а бейбитата по колко са?
след малко отивам да си взема муудчето от пощата и да потърся някой лак на КА

# 14

Общи условия

Активация на акаунт