Лакове за нокти - тема 15

• 36 243
  • 680
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за отговорите, но на мен практиката няма да ми помогне, да ги направя толкова съвършено равни извивките, така, че продължавам с лентички.  Laughing

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 14:05 от Анонимен

# 16
  • Бургас
Да се запиша с опита си отпреди малко:

Отдалеч изглежда чат-пат добре, но иначе... определено си личи, че ми е първи опит Embarassed Но пък така или иначе 69 на Перфект ми писна да го гледам пети ден, а ми е жал да трия лак без да е обелен (мда, 5 дни за Перфект си е чудесно Crazy) и четейки пак за Руфиан, си викам "Айде да взема да се пробвам". Но доста практика ще ми трябва Tired

# 17
  • Стара Загора
Лу, водният маникюр е разкош.  Crazy

# 18
току-що установих, че мууд-чето всъщност е матово  Shocked
обаче цветът е точно какъвто исках и даже и матово мноого ми харесва  Party
снимки - по-късно

# 19
За руфиан си мисля, не бихте ли могли сами да си изрежете лепенки?

Лу,   bouquet за новата тема.

# 20
Здравейте и от мен. Редовно ви чета, но до сега нямах какво да пиша. Днес получих 3 Муудчета, лакирах по един нокът и ми се иска да попитам- при вас как се нанасят? Струват ми се доста непокривни, трябва и трети пласт да сложа, миришат доста силно  и определено са матови, не съм много впечатлена, а така ги чаках....
Всички ли са такива или съм попаднала на кофти партида?

# 21
Здравейте и от мен. Редовно ви чета, но до сега нямах какво да пиша. Днес получих 3 Муудчета, лакирах по един нокът и ми се иска да попитам- при вас как се нанасят? Струват ми се доста непокривни, трябва и трети пласт да сложа, миришат доста силно  и определено са матови, не съм много впечатлена, а така ги чаках....
Всички ли са такива или съм попаднала на кофти партида?

и аз днес получих едно, но съм доволна - на 2 пласта го сложих и е много покривно. Първият пласт беше малко странен и се изплаших, че е гадно, но с втория всичко се оправи.
и да, матови са и аз се изненадах

# 22
  • Belgium
Моето Муудче не е матово, но действително не е покривно и няма добра трайност.

Но пък заради ефекта си заслужава човек да има поне едно  Laughing

Брадичке, според мен като за първи път ти се е получило добре. Аз още се каня да го пробвам. И без това френския си го правя на ръка, изобщо не харесвам лентичките. Но тука трудното според мен ще е да напарви човек дъгата еднакво голяма на всеки нокът  Thinking

# 23
Благодаря за отговорите  Peace. Матовото и трайността могат да се коригират с топ лак предполагам, освен ако той не пречи на ефекта де....
Ще изчакам да видя ефекта и най-вероятно ще ги пусна в размените, не са "моите" лакове явно.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 13:31 от JLo

# 24
Днес съвсем случайно влязох в едно магазинче и си открих....Мода Matte и Suede. Взех черна мат, точно с цел да пробвам обърнатият френски. ))))

# 25
Никой ли незнае къде във Варна се продавар лакове на чайна глаз

# 26

Брадичке, според мен като за първи път ти се е получило добре. Аз още се каня да го пробвам. И без това френския си го правя на ръка, изобщо не харесвам лентичките. Но тука трудното според мен ще е да напарви човек дъгата еднакво голяма на всеки нокът  Thinking

И аз не харесвам лентички по принцип и френският си го правя сама, но чертата е права и е много по-лесно от извивката за ruffian маникюр.

# 27
Никой ли незнае къде във Варна се продавар лакове на чайна глаз

Магазин "Вишнев Цвят".. адреса е ул. ”Ген.Столипин” 28, тел.052 622 240, 0889 427 271.
Там има лакове на Essie и China glaze!  Peace

# 28
Днес направих хубав пазар  Laughing.
Черна и червена матова Мода, Арт де Лутрек 25- ти номер и черния холограм на КА.
Всичко много добре, но нещо не мога да се възприема със черен лак, имам чувството че изглеждам на Емо  Laughing.
Червената Мода си я взех заради Черната, за даси парвя френски с тези цветове, че като комбинация много си отиват. Обаче червената Мода е уникална, направо кръв е, много ми допадна.
Аред де Лутрека е нещо между розово, лилавеещо, телесно...много ми е странен цвета му, но ми допада.

Май с черния холограм нещо не се одобрявам и може да отиде в разменките...така ме е яд, така хубаво ви седеше на вас и толкова го търсих Sad.

Лу мерси много за предложението, но в този случай, ще ти откажа, защото то и той е доста черен и явно няма да се харесам Sad.
Но живот и здраве ако успея да дойда на срещата( ако ме приемете де  Mr. Green), може да го донесеш да го видя на живо   bouquet.

След малко ще лакирам по един нокът и ще дам снимка  Simple Smile.

# 29
Аз малко като малоумна, но на кой номер на Златовръх беше магазина с много лакове  Blush

Общи условия

Активация на акаунт