Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 943
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен !Аз сега приключих семестъра днес и да се похваля че една преподавателка ми вика -ама ти си отслабнала какво правиш,какво ядеш.Много се радвам ,че резултата е видим не само на кг и см ,така се чувствам добре като ми каже някой че съм отслабнала .Днес съм 59,500, но вече гадната 6-ца ще остане в миналото newsm03 newsm44 newsm68

# 151
Ей девойки прекрасни много , много благодаря.
 Hug Hug   Поли, Амери, Присила, Марила, Ривела

ПП. Сесията на колежката утре ще я изтипосам. Laughing

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 16:06 от veneras

# 152
Амси Hugбавно,но славно се сваля.Честито намаление
bermudez Hug,напълно те разбирам.Имах си един тесен панталон и бях щастлива че ще си го понося.Да ама не, сега ми седи като шалвар кратко  време му се радвах.
Амели,браво,-все едно сме те пуснали на крос маратон Heart Eyes
rokipagane Hugчестити пет месеца с режима
fifi_ Hugчестито четримесечие,доста добре си се справила с килцата
Пираня smile3501
ros4o Hugчестити три месеца и мерси за почерпката Laughing
radius Hugимаш голяма разлика от преди и сега.  Heart EyesСега изглеждаш страхотно.
veneras Hugвидях ти снимките,чудесна си ,браво.
Така сега малко инфо и за мен Mr. GreenКантара днес помръдна надолу обаче не знам какво ми е намалението,защото  след обилен обяд се сетих да го уважа. Значи утре ще се радвам Joy Joy Joy
ЦелЮфки на всичкиГецкаааа метай се в чата Whistling

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 16:09 от rivela

# 153
Малееееей Радиус и аз не мога да се въздържа да кажа за снимките - направо като че ли и от годинките си си свалила  Peace

Мацки, само да споделя за Тофуто - веднъж само съм яла такова нещо - беше на малки парченца и задушено със зеленчуци \чушки, лук, гъби и каквото още се сетите\ - просто прелеЗ  Crazy - ще трябва да пробвам да го направя и да дам своята дан в рецептичките  Laughing

П.П. Ако може да задам и аз въпрос - гъбите могат ли да се консумират в П дните, защото са разрешени и посочени в ПЗ, но от друга страна виждам рецепти за П дни с пиле и гъби напр. - като че ли в главата ми е останало, че гъбите не са към зеленчуци, а отделен клас растения  newsm78

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 16:19 от Scorpi

# 154
Аз съм в трета фаза -затова задавам въпроса. А иначе се чудя те към кои храни спадат Thinking бобови или като някакъв вид воднист зеленчук.

# 155
Вики, честито намаление!  Hug
Геци,   love001
Сисимони, честита 5-чка!  Hug
Ривелка, честито минусче!  Hug

# 156
  • Варна
привет дружинааааааа!отдавна не съм писала и аз!
кажете ми моля как да разгледам и аз снимките от преди и сега?страшно много искам да се вдъхновя от вашите резултати,защото аз нещо започнах да се обезверявам!моляяяя!

# 157
Браво, Радиус! Направо си страхотна. Видях снимките, напълно променена. Давай все така!    bouquet
Венерас, ти също! Все така!  smile3501
И аз да се похваля. В Събота се напъхах в една рокличка от детските ми години, а тя ми беше широчка. Направо супер. Мойта колежка се уплаши да не се свърша и всеки ден повтаря "Стига си отслабвала, ще станеш грозна". Омръзна ми да и обяснявам, че вече не отслабвам, а съм в трета фаза.
Честито на всички с месечинки (като мен). Успех и занапред. Целувки newsm51

# 158
Здравейте и от мен!
Вещи, много ти благодаря за това, че си ми коригирала данните, без дори да те моля за това Hug
СтраОтна си! Какъв орлов поглед имаш, нищо не може да ти убегне Simple Smile
Бермудез, дано всички да имат твоя проблем - да са им широки дрехите Grinning
Деница, Радиус, Венерас - страхотни резултати имате Hug
Пухчо, вземай пример от тях и търпение му е майката Hug
Росчо, да пишеш по-често и честита ти месечинка!
Голямо гуш  Hug на Сън, Ори, Фоли, Татит, Кри, Дори, Бачи, СветлаТ, Присила, Амери, Ривелка, Геци
Много е важно, че ви има и че отговаряте на всички и то с необходимото търпение!
А къде се загубиха Славе, Мамс, Гуди, Халеевата /тя верно като комета прехвърча/
Цоци, - винаги позитивно настроена Hug
Поли-Уоли- Hug
И още нещо - защо са ми изчезнали от скайпа всички дюканки?!

# 159
Гъбите са си гъби.
Аз ги ям само в ПЗ, каквото и да са.

А за тофуто искам да отбележа, че не съм питала дали може да се яде, защото знам, че може, просто не бях обърнала внимание, че става и за втора фаза. Правилно отбелязва Вещи, че не съм чела, случва ми се и на мен понякога.
Благодаря и си отнасям тигана, заслужено.  Blush

Поли, Амери, Танич Heart Eyes
kaka svraka отиваш на първа страница и гледаш.

Закъснявам за доктор, изчезвам сега.

# 160
  • Варна
tanich Hug

# 161
Привет на всички!

denica17 страхотна промяна! Браво!
Браво и на теб, veneras! Много ти личи, че се чувстваш добре в кожата си, излъчваш го просто.
radius, диаметърът ти е намалял удивително много! Какво ти намалял, ти вече нямаш диаметър, то и радиусът ти е на изчезване... Поздравления и респект!
Честито и на всички месечинки и минусчета, на инвеститорките - горе главите!
prysila, браво за 22-то килце. Ти проправяш пъртината, аз тепам подире ти, за честта на нашата двучленна дружинка. Няма да те излагам, я! Напредвам с материала, малко трудно ям месото в горещините, но продължавам.

Един въпрос-Колко най-много може да продължи това задържане?
Ха, ха smile3532, в миналата темичка хленчих и задавах същия въпрос. И такива отговори получих, че с моите 2 седмици задържане се почувствах смешна. Очевидно при всеки организъм е различно, но има и момичета-герои, без чиято подкрепа сигурно бих се предала. Само в едно мога да те уверя - независимо колко дълго продължава този период, той отминава. Ако си режимна. Яж и се не бой, казвам аз.
Подкрепям с две ръце - периодът отминава и тръгваш пак надолу! Лично аз през втория месец не свалих нито грам. И далеч не съм шампион по задържане.
Като ви чета за соята и тофуто, се сетих за едно интервю на Дюкан. Освен, че той в прав текст го разреши в отговор на конкретен въпрос, в това интервю от м.май 2007 г.(http://www.linternaute.com/femmes/forme/regime/0705-minceur-boos … r/interview.shtml), в предпоследния въпрос  го питат дали вегетарианството може да попречи на загубата на тегло и той препоръчва на вегетарианците да се насочат към соята "във всичките й форми".

# 162
  • Варна
Я, Мадикен  Hug . Давай по едно рамо от време навреме за подкрепа.

# 163
такаааааа,
минах темата по диагонал,
ако съм пропуснала нещо моля да ме извините, но исках да споделя:
Гледам Зеленкото нещо споменава за събирането около Стара Загора, по-точно на Ягодите /някаква промяна ли има, и аз не мога да я открия - МОЛЯ, СПОДЕЛЕТЕ?!?/
Значи,
мястото е проверено от моята особа и семейство
РАЗКОШ Е ВИ КАЗВАМ
ще се пробвам да ви кача някоя снимка
тия които се отказаха, просто ще съжаляват  
ееее и аз ще съжалявам, че няма да мога да се запозная с тях но ............ НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ

Видях много хубави снимки  - БРАВО МОМИЧЕТА  newsm10
а колко много намалени кг през тоз период дето се бях изгубила, нямам думи ТАЗ ДРУЖИНА Е ПЪЛНА САМО СЪС СЕРИОЗНИ БОЙЦИ-ДЮКАНКИ-СЛАДУРАНКИ   smile3501 smile3501

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 17:02 от ros4o

# 164
Кака сврака изчисти си пощата, не можеш да получаваш съобщенията.

Сори за спама  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт