Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 973
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Привет, красавици!

Деница17 - много различно изглеждаш - браво  Hug! Аз не виждам откъде ще сваляш още 10 кг. обаче, и направо не мога да повярвам, че сега си 80 кг. Shocked
На всички упорити момичета - свалили и задържащи в момента - браво и успех!
Виждам, че се мотивирате от снимки с разлики  Laughing, и аз в началото бях така де.
Мислех да не показвам снимките, преди да си стигна целта Rolling Eyes, но нали знам, че сте любопитни, от мен да мине - глед
айте, че ги махам после  Mr. Green
И не очаквайте да видите някой маце секси, имам още много дотогава  hahaha
www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=6015650]
Bewitch - сестра ти чете ли първа страница на темата, ако не е - веднага да я прочете, и тогава да се явява тук  Hug

Г-н Кантарев го показва-точно 80 кила съм,като покаже 70-минавам в трета...имам да свалям от ханша и краката...
Боже ,сега видях и снимките ти, ама ти направо си се стопила .... Shocked  Страхотна си!Браво!   smile3501

# 136
  • Пловдив
Извод - яжте тофу, защото е полезно, без да разсъждавате какво е.
 Whistling

Ух, няма ми го тигана. Изводът е не четем. Вчера го писах пак. Или оня ден беше, абе тази седмица. Във въпросите, които Фанси преведе от сайта на Дюкан имаше запитване за тофуто и отговорът беше ДА Значи се яде - защото ТОЙ го казва.

# 137
Яяяя, Радиуса от лелка станал какичка - много си свежа и подмладена  #Crazy
Рос4о, честита месечинка и на теб, ако се събирате- свиркайте.

# 138
ВРАВО radius страхотен резултат.Само така.Леле как ме кефите с тея снимки smile3501.
Шапка  ви свалям,супер сте newsm10,само така.

За всички с такива резултати smile3501 smile3525

Ииииииииииии пускайте повече снимки   bouquet

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 15:03 от kachulska

# 139
Радиус, шапка свалям за волята и усилията. Получила си чудесен подарък, а именно страхотна визия за тях! Браво!! smile3501 smile3501

# 140
  Здравейте момичета.
При мен четвърти ден застой,кантара не помръдва от осмицата след шестицата.А в началото толкова бързо свалях Crossing Arms.Не губя надежда ,но вече много ми се иска тая чертичка да се премести към седмицата.
 Един въпрос-Колко най-много може да продължи това задържане?
 И още нещо последно:- newsm78 това ТОФУ ,може ли да се яде във втора фаза,щом и Дюкан го е казал.С две думи ,вие ще го ядете ли?Да знам.

Радиус,великолепен резултат,наистина си много отслабнала.

# 141
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Radius  #CrazyТочно това имах нужда да видя.Спирам да хленча,и продължавам още по уверено напред.
Искрено те поздравявам за резултата.  bouquetИзглеждаш с поне 10 години по млада ,да не кажа повече.
И сега ми се струва че е време да си смениш ника,тоя радиус вече изобщо не ти се връзва. Joy Joy Joy

# 142
Хайде и аз да се похваля с поредния свален кг Wink
Обкръжението вече забелязва разликата

# 143
Здравейте и от мен - и честита ни нова тема - с благодарности за неуморния труд на Вещи и дружина !   bouquet
Радиусче - и в миналата тема ти споменах, ще се повторя, ама .... супер изглеждаш и личи, че така се и чувстваш!
Страшна си мила!  Heart Eyes  newsm74
Перлита - поздравления и на тебе съкровище - 7 месеца -  smile3501 - а резултатите ти са очеизбождащи !!!  newsm51
Сънче  txtloves ! Абииии - цАлИвам тЪ !!!  Hug
Пухче, Орелийка, Нелита, Мишле, Вещи, Креми, Настяяяяя, Славе, Джини, Мамс, Халеева, Кукии, Ривелка, Кате, Лени, Пили, Марини, Комикс, Цоци, Цвети, ....... който забравям - да ми прости, моля !  Praynig  Peace Чатъркиииииииии ..... ловам ви !  Two Hearts
Прекрасен ден, сговорна дюканска дружино!  smile3525

# 144
Един въпрос-Колко най-много може да продължи това задържане?
Ха, ха smile3532, в миналата темичка хленчих и задавах същия въпрос. И такива отговори получих, че с моите 2 седмици задържане се почувствах смешна. Очевидно при всеки организъм е различно, но има и момичета-герои, без чиято подкрепа сигурно бих се предала. Само в едно мога да те уверя - независимо колко дълго продължава този период, той отминава. Ако си режимна. Яж и се не бой, казвам аз.

# 145
Пухчо, може и да го сменя /пак/, ама чакам да се появи кръстницата ми, че не мога вече да измисля как да се никовам. Ако не си забелязала, отначало бях диаметър  hahaha
Гудиииии, къде сииии? Hug

# 146
Vita Star и има различни видове, включително такъв с овесени и пшенични трици / светло зелено етикетче / Самият хляб е много черен и стиклен и лесно мухлясва / от опит / . Виждам го тук в Кауфланд, дори и в кварталното магазинче , но по Софийско не знам къде го продават.

Орелия, аз този хляб го виждам в почти всеки магазин (от малко по- големите вериги), в който влезна (Европа, Билла, Фантастико...) Peace .
радиус, венерас, Деницаsmile3501 !!!
kachulska, и на теб да кажа: провери във Фантастико на Глобус Peace

# 147
Радиус, невероятна разлика   bouquet Браво  Peace
Венерас, ти също  Hug Ще чакаме снимките, на колежката  Naughty
Тофу, хапвам от началото на 3-та ф., преди това - не  Grinning Не го смятам за нишестено, даже не съм се замисляла. Дневната ми доза е около 40-50 гр.

# 148
Здравейте и от мен! При мен Нищо ново освен че стоя на едно и също число -демек не слабея ама и не качвам.
Radius евалла. Заслужаваш аплодисменти.
Венерас и ти изглеждаш чудесно, даже много апетитно.
Вещи здравей и на теб. Ние пловдивчанки нещо се загубихме или е от летните дни.
Не съм чела нищо ново около дюканските храни, но гледам че се разисква за тофуто. Та да попитам " а за соевите кълнове". Ако вече е разисквано не ме тупай с тигана само кажи да или не.

# 149

Венерас и ти изглеждаш чудесно, даже много апетитно.

Баш! Crazy Laughing  bouquet

Та да попитам " а за соевите кълнове".

Не, не стават за 1-ва и 2-ра фаза на режима Peace

много се извинявам, че пуснах нов пост, съвсем изключих Embarassed ...

Общи условия

Активация на акаунт