Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 996
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, дружина!
Толкова сме много вече, че май наистина можем планина да повдигнем /особено някои от нас/ Simple Smile
Имам поръчение да ходатайствам за сестра ми - дали ще я приемете? Обещава за сега да е стриктна, но аз ще я държа под око за всеки случай.
Минавам само да ви пожелая на всички много комплименти за новите фигури и много, много, много мъжки очи, полепнали по телцата Blush

# 106
Кри,   love001
Качулска, Приси, честити намаления!  Hug
ОриHug Heart Eyes
Пи, честити 2 месеца! Страхотни постижения! Браво!  smile3501
Bewitch, добре дошла и успех на сестра ти!   bouquet

# 107
  • в баира
ПП. Ели ти момиче ми беше стимула да почна режима. МНого ти се радвам и голямо благодаря че ни нахъса мен и колежката ми да почнем като ти видяхме снимките. Hug  bouquet.
Я, дай да видим колежката!  smile3521

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 13:58 от Фифундрела

# 108
Фифундела , колежката има още 1 кило и минава в трета тя е Киарас.
Довечера в фитнеса ще и правя на нея фотосесия и ще направим албум да видите и тя как се стопи. Направо само кокали стана Laughing.

# 109
Здравейте скъпи дами,     bouquet   моя голяма упора в това начинание  newsm03

Днес вече беше невъзможно да не намеря време да ви нагледам. Ми то вие умора нямате - цели две теми сте ми написали да чета, и от тая още 5 страници ........ БРАВО ЕВАЛЛА. Колко ли важни неща съм пропуснала, голямо четене ще падне   atwork

Вярно е, че днес стават 3 месеца с Дюкан. Не съм ви предала, с вас съм. А и не се излагам мисля.....
Много съм доволна от резултата, не е това думата ЩАСТЛИВА СЪМ    261uu
отчета е: - 13 кг.
талия - -10 см
ханш - -13 см

Е как да не съм щастлива от всичко това. Още повече, че все повече хора забелязват промяната във външния ми вид. Дори чух едно изсъскване от колежка "Ти на твоите години, манекенка ли си решила да ставаш?". Еми, може да беше през зъби, но на мен ми стана много, много приятно. Какво да се прави, женска завист.........  Joy Joy Joy
Радвам се, че се сетихте за мен Бермудез, Катя Джин. Сигурно и други има, но признавам не съм изчела нищо. Те двечките ми минаха през погледа набързо.
Имаше моменти когато си мислих, че съм незабележима сред вас, но днес ме направихте истински щастлива.
И да се похваля, направих си подарък по случай празничния ден за мен. Купих си някакви намалени дънки 7/8 /защото са временни - нали ще ставаме манекенки...  hahaha/ и едно стягащо кремче на Дева. Всички много го хвалите - е и аз дано го похваля   Mr. Green
това е
а с какво да ви почерпя по случай светлия ден??????

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 16:08 от ros4o

# 110
Здравейте, мислих, мислих и се реших да си призная, че хапвах малко, но нережимни неща. В неделя нападнах и питката от прощапулника и резултатът е, че задържам повече от 3 седмици. Смятам, че е редно да си отнеса тиганите и от утре да се взема в ръце и отново да стана стриктна.
Гледах последните снимки и не мога да повярвам на очите си. smile3501 Браво, браво, момичета!

Очаквам МЦ и ме боли ужасно глава. На стари години ме хваща Предменструален синдром с главобилие. Подула съм се като преял поп на Задушница и ми е дебело и гадно. Единственото добро в цялата работа е, че поне не съм качила.

# 111
Честити месечинки, момичета - Пираня, Росчо
Росчо, бе тая кола не е хич режимна, бе!
ВАВА - добре е, че си признаваш, но дано го осъзнаваш... Щото си е за теб! Хайде стига вече, я в правия път!

# 112
Аз съм в дивна чуденка за тофуто.
Ето какво пише на опаковката:
протеини - 16,1 гр
въглехидрати - 3,8 гр
мазнини 0 4,5 гр
120,1 кал
Как па го изчислихте бе.
Сега ако тръгнем да разсъждаваме, стигаме до под кривата круша - прави се от соя, която е бобово растение.
Прави се по-точно от соево мляко, но то няма нищо общо с животинското мляко.
Но пък виждаме, колко много са белтъчините.
Може да мине за П.
А може и за нишестено.
А може и за зеленчук, след като е растително Twisted Evil
Извод - яжте тофу, защото е полезно, без да разсъждавате какво е.
 Whistling
цък

prysila, ами ще пиша. Включила съм плод, от днес и хляб и кашкавал.
Взех Бонус без добавки, обикновен ръжен. Другите са нагнясани с тиквени семки, маслини и какво ли не. Има и с коноп ooooh!
Кашкавалът ми  е Гауда Лайт. Безвкусен е. Ама то как и да го усетиш, като едно слайсче съм разделила на две за двете филийки Twisted Evil
Още ми е сложно да си разграфя дневния прием на отделните храни.
Всеки случай нишестените още не съм ги нагодила, нямам и намерение засега.
За гали няма смисъл да пиша Simple Smile

dorchester ти поне знаеш, колко гадна мога да бъда - тук съм такава овчица Crossing Arms
пухчо, аз всъщност питах дали си видяла с очите си колко го показва кантара, а не какво ти казва той Joy Шегувам се мила, не искам да те засегна, пожелавам ти търпение и да не се отказваш, своеволията на кантарите често не зависят от тези на организма Peace

Росчо, честити 3 месеца Peace
Светле, бива ли така, аз толкова разичтм на теб. Отговаряй ми, стряскай ме - имам нужда от малко екшън hahaha

# 113
   Здравейте дюканки. Аз направих ударната фаза 5 дни. Варирах 78-79 (щото кантара ми е много стар), а сега съм 76 и малко. Продължавам с втора фаза, но имам въпрос - може ли да ми кажете за смъкване на 8 кг. как да направя дните 5п/5пз или може 3п/2пз? Благодаря предварително за отговорите.

Чета, че много от вас имат проблеми с тоалетната. Никой ли не взима някакви хапчета. Аз пия разтворими такива на Сена+вит С, но те се пият 15 дни и после се прави почивка от 15, затова сега съм взела Лаксит.

А, и още нещо - каква е тази табличка, за която говорите? Аз никъде не я открих.    Embarassed

# 114
# 115
Sunче, благодаря, ще и предам.
И ще яде тигани от мен, ако прегреши  Laughing

# 116
  • Пловдив
.....и с още по - добри щеше да е , ама Вещичката ме изтрила от таблицата  hahaha Вещиии , на колене тЪ молим  - Върни мееее  Kissing Heart
....
Уж в трета те преместих, ама си зачезнала, сигурно си отслабнала толкова много, че не се виждаш вече  hahaha

# 117
Tincheto табличката е на пътва страница под предишните теми.

# 118
  • Варна
Сънwavey

Ори, голяма си скица  Peace Веднъж съм пробвала Тофу , но не ми хареса вкуса и не можах да го ям. За хляба - преди си купувах един , мисля че е немски , пише нещо от рода Vita Star и има различни видове, включително такъв с овесени и пшенични трици / светло зелено етикетче / Самият хляб е много черен и стиклен и лесно мухлясва / от опит / . Виждам го тук в Кауфланд, дори и в кварталното магазинче , но по Софийско не знам къде го продават.

Tincheto 78, според мен прави в началото 5 / 5 и като ти омръзне пробваш други варианти  Peace Таблицата трябва да е на 1-ва страница, където е надписа " Ние сме тук ". Кликваш върху него.

# 119
Привет, красавици!

Деница17 - много различно изглеждаш - браво  Hug! Аз не виждам откъде ще сваляш още 10 кг. обаче, и направо не мога да повярвам, че сега си 80 кг. Shocked
На всички упорити момичета - свалили и задържащи в момента - браво и успех!
Виждам, че се мотивирате от снимки с разлики  Laughing, и аз в началото бях така де.
Мислех да не показвам снимките, преди да си стигна целта Rolling Eyes, но нали знам, че сте любопитни, от мен да мине - гледайте, че ги махам после  Mr. Green
И не очаквайте да видите някоe  секси маце, имам още много дотогава  hahaha
..................... - който видял, видял  Mr. Green
Bewitch - сестра ти чете ли първа страница на темата, ако не е - веднага да я прочете, и тогава да се явява тук  Hug

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 14:03 от radius

Общи условия

Активация на акаунт