Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 37 002
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 90
Но една и същи книга ли цитираме?
Аз спадам към категорията "ваксинирани" - а в пасажа за този тип се споменава, че ваксинация към протеините няма и режимът може да се повтори. Моля те, сподели повече.

и аз така четох ....то е вярно че много съм разсеяна , ама ..... newsm78

# 91
Мерси veneras .И да ти кажа изглеждаш трепач,направо си зашеметявяща.Е за тва ви харесвам.
Без вас нямаше да остискам на изкушенията-МЕРСИ И   bouquet  bouquet  bouquet

# 92
пухчо, прочете ли какво те питам в старата тема Simple Smile

Деница17 оо каква разлика ooooh! Браво мацка  bouquet
Радиус, Сънче, Татянка, katyadjin Hug
Рокипагане, честити 4 месеца!  bouquet
Бачи!  friendship hahaha

Аз си купих тофу най-сетне.
Мисля да го броя нишестено. Нали е соя.
Включих и това, дето мислех да го включвам.
Редно ли е да ги пишем тези неща или по-добре не, да не се дразни втора фаза?

Случка във ветеринарния кабинет - влизам, а в предверието извадили огромен кантар да мерят една източноевропейска овчарка /грамадно, потресаващо красиво животно/. Шегувам се с док, че ще счупи кантара, а той ми вика "е не е по-тежко от теб я!"
Аз  Thinking Кво ще да рече това сега - че съм слаба или точно навъпреки Laughing

Друго - казвам "дай ми храна за Ашли", той ми дава заешка храна ooooh! И се чуди откога гледам зайци. Вика "развиваш се", отговарям му "а ти одъртяваш, проблеми със слуха нещо."
Приятели сме с док от сто години, всичките ми котки е... оправил /разбирай кастрирал/, мъж ми вика "гледай теб да не оправи, как те гледа!" #Crazy
Та такива работи...Ревнуваме се нещо...

И още - да знаете, че приемам като тенденциозно нарочно неотговарянето на мои обръщения към вас Crossing Arms
 Joy

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 13:24 от Орелия

# 93
  • София
Може ли да редувам 5П/2ПЗ за по барзо сваляне  Rolling Eyes?
Не!!! Максимум 4/3. Peace
Орелия  Hug Ще си пишем за трета фаза, те как пишат за прегрешения  Joy И на мен често ми се случва да не ми отговарят  newsm78

# 94
Ори, ми аз вече не смея да ти отговарям (тенденциозно нарочно)  Embarassed  Hug

Кри, незабележима си, затова не ти отговарят   Hug

Деница, наистина браво   bouquet

На новите Дюканки, търпение и режимност- ще успеете  Hug

Татитт, прегледай жлъчната диета, някъде в блогсайта има писано и виж сама с какво може да си я провокирала, от кои храни (карантия, жълтък, пикантно и др.)

ПП: За "ваксинирането" и протеините- мисля, че идеята е ,че организма не може да се ваксинира срещу протеини, защото те са основна градивна единица, така да се каже, и че би трябвало протеинов режим да действа дори при ваксинираните.
Но ако правиш примерно веднъж режима в течение на няколко години и свалиш да речем 40, или 60кг, и после се отпуснеш и си върнеш всичко- ами според мен не е никак здравословно това, да не говорим да се започва пак.
(ако някой има различно мнение, или мисли че греша, ще се редактирам)

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 13:17 от svetlat

# 95
Татит и мен ме заболя веднъж взерски корема , и то хапнах буквално 2 хапки пържени тиквички. Нещо нережимно да си хапвала, ще се сетиш ако има такова. А ако няма по добре на лекър да те види. Hug

# 96
Групата на третофазничките - имам едно въпросче. Някой от вас  прави ли си канелони в нишестените дни и ако си прави - моля да сподели рецептата. Мерси   bouquet Hug
И Вещи, моля те при възможност (знам, че с тези матури си много ангажирана) да ме коригираш в табличката (от месец вече съм 57кг.). Благодаря!  bouquet Hug

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 13:24 от rokipagane

# 97
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
пухчо, прочете ли какво те питам в старата тема Simple Smile....

Орелия прочетох сега.Но аз казах по- рано днес ,че явно кантара си е точен ,защото знам колко беше мъжо преди това и сега го показва пак толкова( дори с кило по малко).
Ако следователно кантара не показва вярно той трябва да се е стопил. TiredЯсно е ,че при мен явно бавно ще върви ,но все пак си имам успокоение,намалели са някои от мерките ми ,което иде да покаже ,че все пак не всичко е напразно. Peace

# 98
Здравейте дружина, поздрави на войводите!
Аз имам за хвалба- днес имам 2-ра месечинка, резултата е:
-7 кг
бедър -7
ханш - 10
талия - 11
Благодаря на всички за подкрепата!  bouquet

На всички желая успех занапред с режима.

# 99
  • Бургас
Благодаря на всички за милите думи! Вашата подкрепа означава много за мен!  newsm51 newsm51 newsm51
Кри,целта ми е 70 кг,т.е още 10 кила трябва да смъкна.

# 100
  • Варна
Ори, Кри, младежите правят игнор на тез, дето им трият сол.  Joy

Ори и мен ме размисли за тофуто - казвайте дали е нишестено.

# 101
  • Варна
Здравейте

Деница, много голяма разлика имаш между първите и последните снимки. Браво  newsm10 И наистина ти е време да си смениш гардероба  Wink / например поне с 6 номера по-малка номерация /.

Ори, пиши за 3-та фаза , че съм се настроила в края на месеца да влизам там, независимо дали ще си стигна до желаните кг. Ако не съм,  наесен смятам пак да направя 1-2 месеца 2-ра.  Ама без плодове вече много ми дотежа.
Криbye и теб те чета да знаеш и ти пиши.
Венерас, по снимките си личи, че много се кефиш на новото си телце , браво  newsm10

Варненки, само да не направите пак среща, когато мен ме няма  Crossing Arms. Заета съм в събота и в неделя до обяд. Другият уикенд съм свободна и на разположение.

Така преборих поредното килце - 22 -рото , доста ми се опъна , но не можах няколко дни да се храня редовно , иначе и аз се тъпча постоянно с нещо / режимно разбира се / .

Мишана-глезана, и ти правилно си прочела и Катето е права. Дюкан казва за тези които имат да свалят много килограми да го направят само веднъж и завинаги, защото при такъв вид хранене се отделят много собствени мазнини , които циркулират из кръвоносната система и това не е много здравословно. А иначе това му е хубаво на режима, че всеки път трябва да проработи.
Чао засега .Ще си оправям линийката.

Светлат  Peace
Рокипагане, честити 4 месеца с Дюкан   bouquet
Пираня, честити 2 месеца с Дюкан   bouquet

# 102
Здравейте и от мен  bouquet

# 103
Присила как не Simple Smile. Изчезнаха 12 кг. стават ми дрехи от преди 7 год. Как няма да се радвам на всички го пожелавам Hug

ПП. Ели ти момиче ми беше стимула да почна режима. МНого ти се радвам и голямо благодаря че ни нахъса мен и колежката ми да почнем като ти видяхме снимките. Hug  bouquet.

# 104
  • Варна
Присила как не Simple Smile. Изчезнаха 12 кг. стават ми дрехи от преди 7 год. Как няма да се радвам на всички го пожелавам Hug

Нещо стана. Пак.

На мен ми изчезнаха 22 кг , но искам още  Laughing. Много ти се кефя на снимката с дънките  Peace

ЕлиHug , как я караш ?

Общи условия

Активация на акаунт