Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 37 011
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Искам да попитам, че на първа страница не го видях: Избирателно ли се попълват имената в таблицата? Не че се натискам, ама все пак, как става включването?
За включването в таблицата отговаря Вещи. Писа ли й ЛС?
Фифи Hug, честито, мила!    bouquet Страхотен резултат - хем внушителен, хем здравословен! smile3501
Сега отивам да търся снимки на Деница, уж четох всичко, пък не съм я видяла  newsm78

# 76
Здравейте и от мен  bouquet Simple Smile
Преди 10-тина дни зададох 2 /впоследствие разбрах/ глупави въпроса и бях /естествено/ заплашена с тиган...Е, пострада само самочувствието ми Simple Smile, Но от самоуважение попрочетох това-онова и ето ме - дюканеса като вас Peace Peace Peace

Всъщност - правя ударен режим за втори път - първия беше преди около 10 дни - направих 5 П дни - резултат - около 4 кг...
После два дни депресия, ядене, ядене, ...че и пържена риба даже ядох...с картофи Embarassed Embarassed - резултат - ВЕДНАГА СИ ВЪРНАХ 4-те килца.

Сега се мотивирах отново - прочетох в книгата, че не е страшно да направиш режима отново отначало. И ето ме - пак съм минус 3.
Дано устискам!!!!!!!!!! Simple Smile Embarassed

Момичета, искам да ви попитам нещо - проблем ли е, че не се храня в определено време? Имам предвид все пак да спазвам приетото - закуска, втора закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря?
Защото имам проблем /то е ясно, че е в главата ми, но засега не мога да се справя с него/ - хапвам по малко, но буквално през час дъвча нещо Embarassed Embarassed Режимно, разбира се, но все пак ..!!!!

Тази сутрин си забърках две дюкански палачинки с овесени трици и малко пшенични и ленено семе, напълних си ги с обезмаслено свежо сирене на Хелиос /буквално 20 гр. сирене/ - и успях да изям само едната...след 45 мин. пак ми се дояде - хапнах и половинката от втората...после след час пак огладнях - хапнах филе от хек - чисто задушено на тефлонов тиган...около 150 грама беше...
Въпросът ми е: Правилно ли е това?

В книгата пише, да хапваме режимно когато ни се прииска - ама пусто - като се замисля - наистина ям през час...Та се притеснявам...

Благодаря ви, наистина сте страхотни - волеви, силни, прекрасни момичета - давате ми сила Peace Hug

# 77
Здравейте и от мен!  Hug

Вещи, прекрасна темичка!  newsm51 Татиттnewsm51 Дилу,  newsm51
Лени, Кате, Ривелка, Диамонте, благодаря за кафетата (ще имам за цял ден  Simple Smile) и водичката!  Hug
Биборана, Лорка, Мишана-глезана, добре дошли и успех!   bouquet
Мишана-глезана, хапвай си режимно толкова често, колкото ти се прииска.  Peace
Вери, Амси, Мимито, Амели, МамаМия, Цоци, Кайли, Byrne, Венерас, Амидала, честити намаления!  Hug
Амери, карай си 3-та по устав. Все едно нищо не е станало - продължавай си напред и просто вече по-стриктно!  Peace Hug
Рокипагане, честити 4 месеца с режима!  Hug
Деничка, супер промяна!  smile3501 Изглеждаш прекрасно!  Hug
Фифи, честити 4 месеца! Страхотен резултат!  newsm10

Хубав ден на всички и много усмивки!  Heart Eyes

# 78
Или пък Амери  Hug дето изстрадва първите стъпки в 3 фаза  Laughing Амери, не се шашкай! Не прави трагедии, а утре стриктен П. Ако имаш още + след това, направи още един П ден максимум.  Всичко ще бъде наред   bouquet
То верно, направих трагедия, за + 1.6кг.  Sad БЛАГОДАРЯ за съвета Ори, Кри, Светле, Фоли
Деница  smile3501 изглеждаш съвсем различно  Peace
Честито минусчета на всички, на инвеститорките - кураж  Hug
На месечинките, още много щастливи мигове   bouquet

# 79
О ,Мишана ти си като мен , завърнала се втори път ... и не чела достатъчно .... Embarassed само  че естествено и  двете сме се поправили .Само слагам едно виртуално рамо , за да знаеш че не си сама   Simple Smile
Не мисля че има проблем че се храниш често ...нали така пише в книгата -толкова често колкото не се иска !Моля да ме поправят ако греша  Hug
Kiaras мерси  за светкавичния отговор   bouquet

# 80
  • София
Здравейте, Дюканска дружина! Hug

Кри, Хрисулка, вчера на аквата бяхме само 3 ентусиастки...Нямаше кой да ни повдига духа? Sad   Пък и водата вече май не я топлят хич!Замръзнах!Вярно че това помага на дюканската диета, но ...следващия път трябва да отида с неопрен.

Вили, заболяването Хашимото е причина да дебелееш - задържаш течности и се подуваш...Много е характерно. Cry Това че отводняваш организма с тази диета е много хубаво, но все пак се консултирай с ендокринолог.Да не би да се окаже зле за жлезата! Hug

Дени, колко много кила си смъкналааа...Браво!Вместо да преправяш старите дрехи, мисля че си заслужила нови.Новите дрешки са голям стимул да не си върнеш кг никога!Успех!

# 81
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Благодаря ви за подкрепата. Hug
Не че ще се откажа,ама някак ми е тъжно  ,че от толкова години сефте се наех да направя нещо за себе си пък то не става.Но съм упорита ,хванах се като куче за кокал ( хем е режимно  Crazy) и нема да пусна.

Sagittarius, абе не е от кантара ,убедих се инак мъжо требе се е стопил направо.Него верно си го показва точно.Проблема си е в мен определено.Иначе се каня да се снабдя с един електронен кантар в най -скоро време,че тоя и без това е твърде възрастен ,ама да видя ще ме огрее ли. Rolling Eyes

Вили ,аз нямам никакви проблеми с хормоните уж ,на за това си мислех че по бързичко ще стават нещата ,ама то при мен никога нищо не става лесно ,тъй че няма да се отчайвам (поне не много).

# 82
Благодаря за подкрепата и бързия, успокоителен отговор Hug!
Вили Peace Simple Smile -така де, няма да се даваме - има грешка - има поука - има и промяна  Simple Smile поне аз така се успокоявам.

Момичета - извинете ако съм пак глупавичка - но какво точно разбирате под "честита месечинка"? - за МЦ ли говорим - или за месец със Дюкан-сладуран? Simple Smile newsm78?

Поздрави на всички и много минусчета Simple Smile където трябва Hug Peace

# 83
  • София
Мишана, добре дошла за втори път, този път завинаги, никакви плюскания и депресии! Ясно?!! Яж винаги, когато си гладна. Ама махни сиренето  Naughty Изварка!!!  bouquet
Миленски, какво да правя, МЦ  #Cussing out И на мен ми се спортува, ама... Дано в събота успея да дойда  Laughing
Пухчо, ще стане, мила! Имай търпение! Hug
Деница, редактирала си, затова не съм видяла снимките Laughing Браво, момиче! Стопила си се! Страхотна промяна наистина!   bouquet  bouquet  bouquet Колко още ще сваляш?
Сън  Hug

# 84
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Пухчо, с риск да стана банална и аз ще ти кажа -КУРАЖ МОМИЧЕ!!!! ЩЕ СТАНЕ!!!! Hug
Не знам какво бих правила аз, ако не свалях с темпото което свалям, ако още след първия ден не видях минус 1,300!! Адмирации за момичетата, които свалят изключително бавно и не се отказват!!!!!
 Росчо!!! Hug помни какво я попита сестра ми на старозагорската среща, като разбра че за 4 месеца е свалила само 4 кг...... "И не си се оказала!!!"  bouquet
Мишана-глезана искам и на теб да кажа нещо, според мен не си прочела правилно книгата или си била разсеяна - Дюкан казва, че режимът не е игра и може да се прави не повече от един два пъти в живота... Така, че мили момичета, ако не сте достатъчно мотивирани, ако нямате силна воля или имате да сваляте някакви смешни 2-3 кг... не се захващайте изобщо!  PeaceПожелавам ти този път да успееш и да си ЖЕЛЯЗНА! Peace /не е заяждане това, а приятелски съвет, на човек изхвърлил 21 кг мазнини
Варненкиии... много са ни оредели редиците... я се стройте-пребройте!!!!!!
Mr. Green Я се изправете, преброете
 и за среща,гореща,
плажна фиеста замислете??!! Twisted Evil

# 85
Добър ден и от мен на всички ДЮКАНКИ.Най-после и аз да се включа.Мерси за новата тема и дано с нея падат повече килца.Аз да се похваля съм -1кг.Остават ми още 5кг до целта  Grinning .Един вапрос кам ДЮКАНКИТЕ с повече стаж.Може ли да редувам 5П/2ПЗ за по барзо сваляне  Rolling Eyes?

И друго-каде точно има овесени трици в Света Троица? МЕРСИ

Лек и успешен ден от мен и много свалени кила.ЧАО

На всички   bouquet

# 86
Калушка, трици има на пазара на димитър петков в диетични магазин.

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 09:57 от veneras

# 87
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро сладурки,

То вече добър ден де...

Аз минавам само да ви нагуша, и нацелувам!

Нямам с какво да се похваля ама и не се оплаквам.

Освен че нещо ме скъса три дни стомаха. По-точно ще да е от жлъчката проклета. Само дето не знам с какво я провокирам. Ама карай - ще мине!

На цялата банда - един ред емотикони, щот въ убичам уджасно много  Hug  bouquet smile3525  love001 smile3534 newsm76

Зорика, избирателно е включването - да. Който си каже го включват. Че Вещи може и да е вещица, ама не е оракул да гадае!
Мисля, че един по-мек тон е много по-полезен за всички, вкл. и за теб.

# 88
Привет, katyadjin, не не го примемам като заяждане, а като загриженост - за която ти благодаря лично. Hug Щом си минала през цялата гадория на диетите и си успяла да победиш - поздравявам те.  bouquet

Но една и същи книга ли цитираме?
Аз спадам към категорията "ваксинирани" - а в пасажа за този тип се споменава, че ваксинация към протеините няма и режимът може да се повтори. Моля те, сподели повече.

# 89
  • Варна
Варненкиии... много са ни оредели редиците... я се стройте-пребройте!!!!!!
Mr. Green Я се изправете, преброете
 и за среща,гореща,
плажна фиеста замислете??!! Twisted Evil[/i]

Кате,  Hug давай направо някакво конкретно предложение!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт