Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 956
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 180
Деница   , очевАдна разлика , браво на теб smile3501 smile3525 , честно казано не мога да ти дам 80 кг , а доста по- малко Peace
Радиус , ти направо ме разби , виждала съм те на живо преди два месеца и дори и тогава беше супер , а сега ..нямам думи smile3501 newsm51(м/у другото знаеш ли защо се изгуби Мими Г.?)
Ривела , Браво за минусчето  newsm51

# 181
rokipagane Hugсигурно много си харесваш роклята ,щом си я запазила.
tanich Heart Eyes
Ори Hugи да кажеш кво ти е казал доФтора
ros4o Hugизобщо не се притеснявай и на мен ми се е случвало да чета по диагона Mr. GreenЗа събирането не съм прочела да има някаква промяна.
galia_kz а така пускай му снимки на твоя човек.Моя мъж също захвана режима преди три месеца само от гледане на заслабващи мадами Mr. Green
bermudez Hug

# 182
Марила- waveyСтрах ме е да пиша,че Вещи да не ме цапардоса с някой тиган newsm62
Ако спазвам стриктно 3- та фаза-да.Затова си позволявам някои прегрешения почти всеки ден /сладичко/ И така поддържам 66-67кг.
Няма ли скоро да се видим? 1dating Вещи казвай дата и час и гласуването да започне сега.
Мен ми е удобно и тази събота или неделя,но доколкото си спомням Лени е на друга среща.newsm78 Да пишат и другите.

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 18:39 от Piglet__

# 183
  • Пловдив
Не сте рекли, не сме се видели  Party

# 184
 smile3501 smile3501 smile3501  на страхотните дюканки !

Радиус,  Деница 17 - просто сте великолепни  ! Разликата при вас е огромна bouquet  .  Ако някой ваш познат ви подмине да знаете - не ви е разпознал просто  Naughty !
Успех, момичета !

За щастие при мен промени в теглото не настъпват. Вече ям всякакви "боклуци" . Определено се хранех по- здравословно докато бях във втора и трета фаза. Как тогава намирах и време, и начин и да готвя режимно, и зеленчуци по- често да хапвам....  Thinking

Май е, защото по- често влизах във форума 
   Blush

Вещи и компания   Hug !

# 185
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добре де , цял ден блея тука ,и тъй не разбрах.Къде ги гледате тея снимки на denica17. newsm78
Аз мога да потвърдя, че и на живо е много хубава,и съвсем определено не могат да и се дадът и 70 килограма. HugИдея нямам как кантара я изкарва 80.
Та думата ми беше ,кажете де да ида и аз да видя тези снимки на дени.

# 186
# 187
здравейте и от мен! съвсем съм прясна в дюканската тема и се надявам да приемате новодошли  Hug първо, прочетох първата страница, така че няма да ви занимавам с досадни въпроси (надявам се)  Laughing но имам друг въпрос - в ударната фаза, че и нататък, може ли да се приема протеин на прах (касеинов е, т.е. млечен). ето му и информацията за 1 прием (28г):
105 кал
25г протеин
0.1г въглехидрати
0г мазнини
подсладен с аспартам (и вкус на ягода с повече въображение  Mr. Green)
обикновено го 'разреждам' в кисело мляко за закуска или във вода след тренировка

за отчета: 67кг в момента, целта е 55кг (според таблицата на Дюкан - 58, но нещо на 58 не сЪ харесвам), обиколките ме е страх да ги взема, но от 1-2 месеца насам са ми тесни/неставащи повечето дрехи #Cussing out а да, започвам от понеделник, че в неделя ще празнувам рожден ден..

и още нещо - спортувате ли? колко често и какво? аз съм се наточила да увелича тичането щото който си няма в главата си има в краката

слънчев ден и до скоро   bouquet

# 188
  • София
Благодаря за помощта и за комплиментите    bouquet
Всъщност снимките ги пускам най-вече за да видят начинаещите, че режима действа - и на млади, и на по-улегнали  Wink, и на по-тежки, и на по-леки. Не се отказвайте, не търсете лесното, лесно няма. Лесно е да се тъпчеш когато и с каквото и колкото си искаш, но да си дебел също не е лесно. Направете нещо за себе си, докато е по-навреме, после е много по-трудно. Hug
Продължавам напред, заедно с вашата подкрепа, без вас нямаше да стигна дотук   bouquet

Много добре казано, направо страхотно !!!   bouquet
Радиус, поздравления - прекрасна си !   bouquet
Венерас също е супер   bouquet

# 189
Здравейте Дюканки, как сте? отдавна не съм Ви писала може би вече сте ме забравили. Но ето ме пак на линия и отново по дюкански newsm44 newsm44 newsm44
От вчера отново започнах с 68кг и цел 60кг, след като в средата на Януари започнах на 74 с цел 65. Не постигнах целта си, но си имах здравословни причини и не можах да стигна до завета си цел, след като постигнах -5кг, и минах на трета фаза предварително успях да ги задържа благодарение на всичко нау4ено от Вас и Дюкан. Hug   bouquet  Hug   bouquet Благодаря Ви че Би има.Сега отново се присъединявам и започвам.

Поздрави и целувки.

# 190
chugra Hugпротеини на прах не се препоръчва в ударната и втора фаза
SECILIA7 smile3501

# 191

ривела, благодаря за приема   bouquet ще пада значи муане на пържоли...

# 192
  • Пловдив

ривела, благодаря за приема   bouquet ще пада значи муане на пържоли...

Тренировките също не са препоръчителни. Дюкан казва да не се тренира през първите две фази. Ние достигнахме до извода, че ако някой тренира може да продължи и да не спира, естествено ако се чувства добре и няма физически неразположения. Доколкото разбрах ти тичаш, може да го продължиш, но не го увеличавай.

# 193
Добър ден,

Записче.... Mr. Green
Вещи   bouquet

Деница17 Shocked Не мога и аз да повярвам,че изглеждаш така на 80кг......аз определено изглеждах различно...... CrazyБраво на теб!
Радиус Страхотна промяна!
Венерас Изглеждаш много добре,все се каня да те питам колко си висока?Дано не съм забравила ако съм те питала.......... newsm78 Embarassed
chugra Добре дошла и успех!   bouquet

Така, за вчера като казах,че се замислям за трета нямах предвид ,че съм го решила или ,че ще се откажа от целта си......... Naughty голям инат съм, даже май ми се иска да сляза и към 58кг......нещо ми се струва ,че не съм удовлетворена от себе си, май не знам какво искам.Като застана пред огледалото искам да харесвам това,което виждам ама..............не знам това изразено в кг. колко е? newsm78Засега реших да продължа до 60кг. и после ще решавам.
А и между другото аз за трета си мисля още от февруари ама това не ми попречи да сваля 18кг.......... Joy

# 194
  • Universe
Laughing но имам друг въпрос - в ударната фаза, че и нататък, може ли да се приема протеин на прах (касеинов е, т.е. млечен). ето му и информацията за 1 прием (28г):

и още нещо - спортувате ли? колко често и какво? аз съм се наточила да увелича тичането щото който си няма в главата си има в краката

chugra, аз ползвам аминосуроватъчен протеин на прах с привкус на ягода. Винаги ми е под ръка в чантата, ако прегладнея много, да не посегна към нещо нережимно. 3 суп.л. заместват едно хранене. Дюкан го разрешава, като изброява плюсовете и минусите на този вид протеини. Ето цитат от книгата:

Предимства. Предимството на протеините на прах е чистотата им....През първите два етапа на плана Протал, при продължителното отслабване, абсолютната чистота на праховете е наистина полезна, но няма кой знае каква преднина пред протеиновите храни. Затова пък през третия и четвъртия етапи, когато режимът се спазва само един ден през седмицата, тази крайна чистота може да се окаже безценна, защото засилва влиянието на белтъчния четвъртък над останалите дни от седмицата.
• Освен това белтъчините на прах лесно се пренасят и могат да се използват във всякаква ситуация
 • Недостатъци. Главният недостатък на протеините на прах е в това, че те са изкуствена храна.
• Вторият недостатък на белтъчините на прах се състои в нееднаквата им честота
 • Третият недостатък е свързан с биологическата стойност на протеините на прах. Не всички протеини на прах на пазара имат еднакво качество.
• Четвъртият недостатък е липсата на влакна.
В заключение може да се каже, че при дълга употреба недостатъците на протеините на прах се оказват далеч по-големи от предимствата им, но ако се използват епизодично, те са полезни. Могат да заменят някое застрашаващо диетата ви угощение, да бъдат използвани вместо сандвич или да ви помогнат да не прескачате ядене. В практиката на плана Протал те са без значение през периодите на същинското отслабване, но по време на окончателната стабилизация могат да засилят ефикасността на протеиновите четвъртъци, като заместят едно или две основни хранения.

Спорт по препоръката в книгата - едва в ІІІ фаза, но, ако си спортувала редовно, не е проблем да продължиш Peace

Диаметър=Радиус=Център -    bouquet  bouquet  bouquet
Деница17 Hug Hug Hug и давай нещо по-тесничко по тялото Wink
Венерас  bowuu

П.П. Майничкииииииии Hug Hug Hug - аз мога другата седмица, нЪл съм абитуриентка в събота Crazy

- УСМИХНЕТЕ СЕ, ДЕЙСТВА ОТСЛАБВАЩО !!!  

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 19:59 от lenny_pld

Общи условия

Активация на акаунт