Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 948
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Запис  Peace за сега само ще чета.
Момичета страхотни сте   bouquet

# 196
Тренировките също не са препоръчителни. Дюкан казва да не се тренира през първите две фази. Ние достигнахме до извода, че ако някой тренира може да продължи и да не спира, естествено ако се чувства добре и няма физически неразположения. Доколкото разбрах ти тичаш, може да го продължиш, но не го увеличавай.

ЗлаВещица, мерси, ще го имам предвид   bouquet
Елена 82, благодаря за приема  Hug
лени_плд, протеина, който ползвам, е с голяма чистота (и за съжаление висока цена), но е добра идеята ти да си нося 1 порция за всеки случай! при първата фаза не виждам проблем 5 дни да изкарам без прахче, ще си помисля за втората  Peace

пууу че сте активни, човек не може да си публикува отговора  Mr. Green  bouquet

# 197
Здравейте момичета, някой гледа ли новините по Нова? Отново даваха за протеиновата диета и колко е опасна, защото се яде само месо  Shocked Направо се изумих, преди само по бтв пускаха такива репортажчета, а сега и по нова. Било опасно и за репродуктивното здраве и за възможността за зачеване. Задължително трябвало консултация с диетолог и най-полезна била диетата с балансиран прием на зеленчуци и крехко месо  Mr. Green Та направо се облещих, явно е доста популярен в момента нашият режим и на някой интересите са силно засегнати  Money Money Money
Иначе, аз нещо задържам...и сутрин и вечер - се едни кила сън си. Другата седмица ще ходя малко на моренце, та се надявам там да смъкна поне 1 килце.

# 198
Най-притеснителното според мен относно приема на протеини на прах е, че води с течение на времето до пристъпи на реактивна булимия - състояние, във висша степен нестабилно, което изключва всяка надежда за стабилизация на теглото.
Цитатът е от книгата.

Което не значи, че няма да се обзаведа и аз като Лени с една кутия за всеки случай в раницата Sunglasses

# 199
Привет, момичета!
Ако сте ме забравили ,да напомня за себе си и да се похваля ,че днес празнувам 1 година от началото на моето успешно и трайно отслабване. Свалих 20кг ,които успешно задържам и се чувствам много щастлива. Желая подобен успех на всички упорити дюканки!

# 200
Даниа Честита 1 година,браво за упоритостта и чудесният резултат!

Сега ще пусна обещаните снимки ама нещо много малки станаха,незнам какво настройвах,какво рязах...... Crazy ама това е,после ще има delete

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 13:07 от Елена82

# 201
  • Торонто/София
Здравейте момичета - аз докато се включа и вие ето че половин тема сте изписали!   Crazy   
radius, veneras, deni - направо невероятни снимки - изглеждате просто страхотно ... карате слона който съм аз да мечтае....  Praynig
Аз след всичкото ядене вчера съм -300г тази сутрин, не са много ама не вярвах че ще сваля нещо с толкова много ядене... Embarassed
днес засега две палачинки от извара и трици и едно кафе и вече 2ра чаша с вода... за обяд май пиле ще да е ...ще видим ... или яйца...
ще пиша пак после  Hug Hug Hug

# 202
Даниа, честита година!  bouquet Чудесно е, че запазваш теглото си, браво, възхищавам се на хора като теб.

Елена, меко казано голяма разлика, поздравления, постигнала си много и изглеждаш добре.  bouquet

# 203
Привет!
Деница Shocked изглеждаш чудесно! разликата е очеизвадна и честно-не ти виждам килата.... БРАВО ЗА РЕЗУЛТАТА!  Hug
Радиус Crazy страхотна разлика! огромна! Hug
Елена, супер си!!!  #Crazy просто си нов човек! мадама и половина! Hug
Честит празник на всички с намаления и месечинки! Да не пропусна Росчо   bouquet
Даниа, леле мале... честита годинка!   bouquet
Аз днес съм по-дебела!

# 204
  • Торонто/София
елена - и от мен - браво за резултатите - разликата е много голяма!

# 205
# 206
елена, браво! наистина си станала половин човек  Joy страхотна промяна!

# 207
  • София
Ооооо сега сме им трън в очите
и е разбираемо  Wink
Диетата дава страхотни резултати,
все повече хора се присъединяват и
явно "чудодейните" хапчета за отслабване
по аптеките залежават. Ммммм дам.
Някой губи много пари и търси под вола теле  Party

# 208
Даниа  newsm18 newsm38 newsm18 Страхотен стимул си   bouquet
Елена, и при теб, промяната е пълна  Peace