Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 927
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 210
И аз днес с който и да се заговоря пази или е пазил протеиновата диета.Сега направих невероятна пица за мъжете у дома   chef  а аз си хапнах кисело мляко с лимон и варено яйце  Mr. Green Честно да ви кажа дори и не ме съблазнява пицата и много се радвам... Mr. Green

# 211
Елена, пълна промяна пасти да яде! Супер си!  bouquet
Радиус, наистина е време за смяна за ника. Разликата е невероятна! Shocked
Венерас, станала си мацка и половина. Влизай смело в трета за морето, дори и да ти останат 2 килца за сваляне.  Peace
Деница, ти сигурна ли си, че не се мериш с някакви допълнителни тежести? Изглеждаш много добре! Peace
Даниа, ЧЕСТИТА ГОДИНА! Все така да задържиш постигнатото!  bouquet
Аз съм все по-добре здравословно.
Съни, Ори, Sagitarius, Аби, rokipagane, аmerie, Перлита, Геци75, lenny_pld, MAMS, Дори, svetlat...благодаря ви, момичета! Hug

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 17:25 от marini

# 212
  • София
Зиленкуу  bouquet  bouquet!
Пробва ли в парка Заимав  WI-FI -то! Аз не съм и се чудя кога да го направя!

Не съм, чудя се как да замъкна мъжОто... Ама пробвахме на ТУ - супер, само дето пейките нямат облегалки...

raly, как го мелиш лененото семе в тоз робот, моят е почти същия, но нищо не стана  newsm78

denica17, radius, Елена82, чудесен резултат   bouquet

Даниа
,   bouquet

Да се самоцитирам:

Цитат
искам да питам за срещата в (ДО) Стара Загора. Предполагам, че ще има и други като мен. Амчи то   Embarassed ... мечка срам - мене - не, шА питам. Ами с две думи питането ми е до хората от София, които ще ходят с кола. Сещате се, предполагам. Дали няма някой, който да има излишни места в колата (ние сме двама - аз и мъжчето - и не пушим, обаче вървим комплект   Embarassed ). Естествено, ще се включим в половината разходи за бензин   PeaceМисля, че и други има на моето/нашето дередже, па и малко по-екологично може да се получи   Peace Пиша отрано, че ако случайно стане номерът с морето, там няма да имаме сигурно достъп и така.

Таквоз... аз се тупнах на пейката на 6-тиците без да си запазя място, но поне се надявам да съм изтикала някого на пейката на 5-иците  hahaha Малко ме изненада, макар да подозирах, че зверското главоболие не ще да е току така  Embarassed

# 213
Момичета, да си питам нещо за крема какао. Правя го вече 2 пъти, точно както е рецептата, но не се желира, ама изобщо, стои си като вода. При вас получава ли се?  ooooh! Crossing Arms

# 214
  • София
Цитат
Реших да проверя дали има Дюканки по това време
Цитат
Здравейте и от мен

Ели-стимула, май изпитваш нужда от внимание....Имаш ли да кажеш нещо съществено  или ДА???

Радиусsmile3501
Геци, къде се меткаш, бе, мацка... никаква те няма.
Танич кръжа наоколо. И да ти кажа...3-та не е толкова страшна. И аз в началото ТЕРПЕРИХ, ама сега вече месец и нещо всичко е ОК. Не се плаши, чу ли?
Орич, чий ще го крепиш при доктора?
Венерас, да ти имам балконите. Много си готина.

Отново даваха за протеиновата диета и колко е опасна, защото се яде само месо  Shocked
Естествено, че е опасна, особено за семейния бюджет...
Деничке 17, кога успя да се отървеш от колкова кила? - НИзнам. smile3556
Елена 82, уби ма...със снимките и със постижението си. Килата са по-малко, отколкото на други момичета, ама визуално....немам думи.

За тофуто - ям го на сила...хич не ми е готино...

# 215
  • Поморие
Привет и от мен.Днес ми е 18 ден и вече съм почти 60кг.-остават още 4 до целта. Според мен се движа доста добре -1кило на 6 дни въпреки прегрешенията обаче днес ме болят бъбреците и нещо не се чувствам добре.

# 216
Елена , Деница ,Радиус  newsm20  Shocked Евала за труда Ви момичета. само Вие си знаете как се свалят толкова килограми

Аз да се похваля,че май скоро ще вляза в трета. Вече сьм на 700 грама от предписанията на калкулатора , а и другата седмица  почвам очни,та по-добре да не рискувам.  newsm17 Иначе пуста суета,все ми се още малко, още малко. Пьк и толкова лесно се свалят с Дюки/ порьчала сьм си от Англия степер,та като пристигне почвам да стягам  nuts

# 217
  • софия

Амели,браво,-все едно сме те пуснали на крос маратон Heart Eyes

да, и аз си се радвам, ама да ви кажа честно ме хваща страх за по нататък.Все си мился че като мина в ПЗ ще си отвися на едно место.Ама такава страхотна промяна в себе си откъм воля не съм виждала. bowuu
Постижението си го обяснявам с факта че никога до сега не съм пазила диети, никога до сега не съм яла без хляб както и никога до сега не съм пестяла захар (ама колко ного захар ядях) както и сол.Да не говорим за вафли, кексчета, бонбончета, шоколадчета........ ooooh!
Е да 3 кг., не са много но за два дни са си повече от добре.(еййй как се подкрепям) Mr. Green

# 218
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Heart Eyes сладкишчета дюкански  Heart Eyes Heart Eyes УбичЪм ви бре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

съвсем телеграфно докладва - изрядна до престъпност съм и режимна  Mr. Green
само една колежак ми говори  Mr. Green
нито един колега не пропусна да отбележи, че: панталонките ми са по-малък номер; или че ще ме отнесе вятъра; или че сега по-лесно ще ме вдигат  Mr. Green какво да правиш - мераклии  Crazy
дружинааааааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 219
  • софия
пак се включвам
 lovekiss Вещиииииииииииии, мерси че си ме включила в табличката!!!Хе хе хе изпитвам някаква гордост.(не ме съдете строго)

# 220
  • София
ЗДравейте мили ми дами  Hug

Моля да ме простите за телеграфния пост, но ме затрупаха със задачки разни и не съм дочела старата, а гледам новата е 11 страница  #Crazy #Crazy #Crazy

На мен ми е криво, защото пак задържам и съм с някакви малки плюсчета, ама съм си виновна и не смея много да "рева", но все пак ми е гадно и тъжно  Sad

Желая ви отслабващи дни   bouquet

Много ви обичам всички  Heart Eyes  bouquet Hug

# 221
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
С риск да ви стана ужасно досадна все пак ще попитам аз пак.
Ако някой от ветераните е срещал подобен случай в темите нека сподели,че са толкова много ,че не мога да изчета сега всичко.
В неделя  сутринта след 6 ударни дни бях 91 кг,а тази вечер съм 97. #Crazy
Всеки ден все по- добри резултати както се казва. SickИ не ме вземайте за луда .Кантара през тези три дена показва мъжо едни и същи кила,едва ли се е научил да работи избирателно.Преди малко щях да получа инфаркт като видях.Просто не мога да повярвам ,и се опитвам да намеря разумно обяснение.Възможно ли е да задържам такива количества вода?Ами аз тежа повече от преди да започна. CryНе знам какво да мисля,но искрено се надявам да има поне един човек на който да се е случило подобно нещо в началото.Заклевам се, че ям само режимни неща,и менюто ми е точно такова каквото го записвам ежедневно тук.Не искам да се отказвам ,ама и не искам да мина 100  килограма ,че както съм подкарала след два дена требе да съм толкова. Rolling Eyes
Дамянти виждам ,че и ти сваляш бавничко,я сподели в началото как беше ,свали ли нещо през ударния ,изобщо как потръгнха нещата в началото .Благодаря ти предварително.  bouquet

# 222
пухчо #Crazy
Най-малкото не бива да се мериш вечер - поела си течности, храна..
Ама 6 кг отгоре....
Това трябва да има обяснение някакво Shocked
Ти чувстваш ли се напълняла? Няма ли възможност все пак да се премериш другаде?

Халеева Joy Joy Joy
А за доктора - крепих контролен женски, нищо съществено, нали щях да писна иначе Grinning

Зеленко, честито да ти е, и да си го пазиш!  bouquet

Лека ви нощ, на дъжд така хубаво се спи  sleepuu

# 223
Пухчо,как си с ВЦ-то?

# 224
В неделя  сутринта след 6 ударни дни бях 91 кг,а тази вечер съм 97. #Crazy
Е, Пухчо, що се теглиш вечер  Naughty Правилно е сутрин - на гладно, след вц-то и със специален ритуал в/у кантарчето  Joy
Сметни ориентировъчно, какво к-во храна и вода и въобще всичко, поето през деня  Thinking И после се успокой, претегли се утре СУТРИН  Hug
Дамаянти  Hug не се предавай и ти  Hug Пък и нали по-бавно, но сигурно  Peace
Зеленко, добре дошла, при шестичките  Hug
Ори, лека и дъждовна  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт