Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 931
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Пухчоо, да не си яла нещо супер солено? Ама дори и тогава ...цели 6 кила...множко ми се виждат. Ори ти е казала - никакво мерене вечер. Само сутрин и то около половин час след ставане, а ако може да бъде и след 00 ще е екстра.
Преди две вечери бях осолила една риба до безобразие, ама я изядох и на други ден - хоп +1 кило. После отече в канала, ама все пак да не е нещо такова. Нямам друго обяснение.

# 226
  • София
Пухчо, предлагам ти да се премериш на друг кантар, защото колкото и вода да задържаш, не е възможно да си качила 6 килограма  #Crazy Shocked #Crazy

Аз съм бавничка, защото за тези 3 месца почти цял не бях на режима, а на нещо като разширена 3 фаза в която слава Богу задържах сваленото.

В началото за разлика от повечето момичета тук свалих по-малко от колкото очаквах.По време на ударния - 10 дни , 4 кг.
Общо взето като разделя на месеци сваленото - средно аритметично по 3-4 кила на месец.Което за мен е приемливо - стига да продължа да свалям.За което трябва да се стегна и да не правя никакви прегрешения  Embarassed Embarassed Embarassed

Стискам палци кантара ти да се е побъркал  Hug

# 227
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Oри няма къде да се претегля,но проблема не е в кантара ,вече съм сигурна.В понеделник видях колко е мъжо,той си седи все на тези килограми,само аз нагоре ходя. Cry
Опитах се да мисля логично на какво може да се дължи.Единственото нещо е задържане на много вода.Аз преди пиех по малко от литър на ден ,да не кажа мах 0.5 литра.Възможно ли е сега като пия над 2 организма ми да се запасява яко по навик. newsm78.Може да ви звучи смешно ,но за такива килограми + аз друго не се сещам.Иначе се чувствам леко олекнала,но това може да е внушение,макар че корема ми се поприбра видимо.(поне аз така си мисля).Много се надявам в близките дни нещата да тръгнат надолу ,или в най -лошия случай да се задържа така известно време ,преди да почна да свалям ,защото е безсмислено да трупам отгоре килограми.Преди режима ядях доста сладко на ден и си хапвах всичко което ми се яде а не качвах,седя си на тези килограми от една година,а сега ...Бива ли толкова алогични неща да ми се случват. #Cussing out
kremena посетих WC точно за това се реших да се кача на кантара.
haleeva не съм яла нищо солено,дори напротив.Винаги съм ядяла безсолно.
Дамаянти дано се е объркал тъпия кантар,ама всичко сочи ,че проблема си е у мен. Tired

# 228
Даниа , Честита ти дюканска годинка! Голямо браво от мен, изглеждаш великолепно!  bouquet
Деница, Елена, Радиусче, страхотни сте, наистина пълна промяна!  bouquet
и аз сложих  един колаж в албума.
Пухчо, направо недоумявам, дано тръгнат нещата при теб! Но защо се мериш вечер? Можеш да имаш и +2 кг разлика от сутринта. Хайде, напиши си пак менюто за днес , с подробности, колко вода, имаш ли пробелми с 00, пред МЦ, по време на ову- всичко, което се сетиш.
Зеленко, браво, честити ти шестички! Peace

# 229
и аз сложих  един колаж в албума.
Ле-ле, Цвети, страОтна си, мацко  Hug Не ми се вярва, че на първата снимка, си ти  Shocked
ХалееваHug

# 230
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Накрая ще ме тиганосат,че пускам хиляда поредни поста,ама дано Вещи ми прости,случая е такъв.
Днес ми е 10 ден.Първи ден ПЗ след девет ударни.
Та менюто за днес беше :
Закуска-лъжица ленено семе,лъжица пшеничени трици,две лъжици овесени трици  заляти с 200 мл прясно мляко 0.1% фибела фитнес и две захаринчета.Кафе чисто.
Обяд-гювече (тиквички,извара,резен домат,пилешко и яйце)+ един домат и една краставица.
Вечеря-риба на грил тиган ,салата домати и краставици с две лъжици сос(варени яйца,извара,кисело мляко 0.1% верея)ябълков оцет и малко сол.
Изпила съм малко повече от два литра вода.За тези 10 дни не съм имала никакви отклонения от режима.Не съм употребила и капка олио.Не съм пила газирано с изключение на една кола лайт в неделя.
МЦ скоро не чакам ,мина преди 12 дена,но може би съм в ову.Тогава задържат ли се течности? newsm78
Днеска си нямам никакви проблеми с WC.
Ами друго се не сещам.Който има  предположения да споделя.
Благодаря  предварително.

tzvety roussimova абе суитли е ама на таблетчици.Захарин викам по навик. Blush

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 23:55 от пухчо

# 231
Ами предположения... Thinking
- добави някаква малка междинна закуска преди обяда и следобяда
- днес те прочетох и щях да питам- какви са тез захаринчета? За кафето ползваме подсладител на таблетки.
- и при овуто има задържане на кг
- друго предположение, макар ,че не е валидно за всички- Луната е нарастваща, трудно свалят някои тогава, на други не им влияе Лунният цикъл, но на мен-да.
Ако се сетя още , ще допълня.

Амери,  Hug, аз съм.

# 232
Цвети, от къде я изкара тази снимка от август 2007  Shocked ?! Това е друга жена просто  smile3506

newsm10 , страхотна промяна !
То като се замислиш, този режим  обърква плановете и на предавания като "Пълна промяна" /със  операции и процедури  , на клиники ...  ooooh! /

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 00:30 от SECILIA7

# 233
tzvety roussimova - ех, кога и аз...
пухчо - най-доброто ми предположение беше грешен кантар, но се отхвърли . Хормонален дисбаланс? Дано не е . Някакви здравословни проблеми? За задържане сме чували, ама за качване в ударен период - аз лично сефте научавам. Ти си някакъв частен случай. Дано утре тръгнат нещата, а! А че и вечер не е добре да се теглиш - момичетата ти го казаха вече.

Аз ви пожелавам лека нощ [

# 234
  • Някъде там...
Пухчо, утре ще си с -6 кг.  Peace Според мен е грешен кантар, много зависи къде стои  и т.н. , също така като се мери с много дрехи ли беше  Thinking. Не гледай мъжа ти, че не мърда! И се нагласи така,  че да не мислиш, че си качила.Самовнушението играе голяма роля. Представяй си ,че си слабичка  Peace

Елена82  Shocked супер си на последната снимка  Peace

Аз днеска само ям  Crazy, то не бяха пилешки супи, кремчета, пиле на грил, домати, краставици и т.н.
Зарибих покрай мене още 4-ма  Mr. Green

Айде лека нощ и утре минусчета на всички!

# 235
zdraveite ,dukanki mislia da zapochna y az dietata  za da se vidia i az slaba no neznam  kak moga da se sdobia s knigata zastoto v momenta sam v España ako znaete kak pomognete mi .Blagodaria vi predvaritelno Peace

# 236
Момичета здравейте ....
ПОЗДРАВЛЕНИЯ на всички
на мен  пак са ми се стоварили на главата всичките проблеми и лавина от работа иииии ....абе не ми се говори ..
сега в телеграфен стил да кажа .... чувствам се супер днес като трябваше да изляза на среща и установих че всички налични панталони ...ми стоят грозно широки ..ама много грозно, а отивах все пак за делова среща ..и се зарових из гардероба където намерих една партида 4-5 панталона които купувах преди 4 години когато за една година направих 4 сеанса по 15-18 дни на чай и плодове ..и тогава след четвъртия сеанс бях станала 76кг ....и тогава си купих тези панталони .... днес като ги намерих в първия момент чак се ядосах защото аз сега съм 84-85кг и си дадох сметка че тези панталони ще са ми все още тесни ... наличните са широки а аз днес нямах време да ходя да купувам нов панталон ...и заради това реших все пак да опитам дали няма д мога да се напъхам в някой от тези малките панталони.................иииииииииииииииииииииииии познайте ...... СТАНАХА МИ ВСИЧКИТЕ СТОЯТ МИ ПЕРФЕКТНО ...... после след деловата среща се видях с една дружка ...която директно ми зави че в момента изглеждам по слаба отколкото тогава когато бях станала 76кг .... ( а аз бях обула светло кафяв панталон... не черен както обикновено) ........... та освен че ми беше много кеф ...си дадох сметка че с този режим наистина ..."свиването' е по силния ефект отколкото 'падането" на стрелката на кантара ..... супер е !!!!!!!!! действайте момичета ефект имаааааааа .....леле дали като стана сега 75кг ...няма да изглеждам като 65кг ....АУУУУУУУУУУ каква ще съм мадама .... дръжте се мъжеееееееееее ...
другата ми повод за домашна радост е ...щерка ми си взе и последния изпит от една тоста тежка за нея сесия ( тя горката тотално е скаран с математическите дисциплини а сега имаше два предмета статистика и един счетоводство ) ......... така че щерка ми вече е ВТОРИ КУРС ...
уморена съм като недоубито куче ...но няма как да не разкажа ОГРОМНОТО СИ възхищение от постигнатото от Даниа, Радиус и denica17
Хей Радиус ....мила знам че от Диаметър преди време си станала Радиус ....ама вече ти е време да смениш ника ...предлагам Сантиметър    bouquet

Ори миличка .... ти и Поли ...сте нашата "образователна група " отличнички ...много нови неща ( на стари години ) уча от вашите постове
СЕГА няма да опитвам  с уморения си безвъглехидратен мозък ..да изброявам всички момичета които .....искам да ....   newsm51 smile3525  Kiss  Kiss  Kiss Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss Kissing Heart kiss   ВСИЧКИИИИИИИИИИ

# 237
  • Торонто/София
Момичета - да се запиша пак преди лягане!
Днес денят продължи с една бърканица за обяд - туна (от консерва), 2 яйца, кисело мляко, чесън, копър и лимон - хич не беше зле...
на вечеря една говежда пържола и много вода и кафе.... мъж ми яде салата с пържолата.... леле лигите ми изтекоха по едно доматче ама удържах и не си взех!!!  Peace
Надявам се че кантара утре ще ме зарадва че тая сутрин беше само -300г.  Praynig
Толкова от мен за днес, на всички лека нощ....  Hug Hug Hug

# 238
Добро утро,

кафето е от мен 

Елена, Радиус, Деница, това е пълна промяна браво! Не мога да ви се нарадвам.   bouquet
Венерас, Много си хубава!  bouquet
Даниа, ЧЕСТИТА ГОДИНА!/на патерица/ Все така да задържиш постигнатото!   bouquet
Зеленко, честито преместване на пейката на 6-те   bouquet Колежките ти, онези незабелязващите вече не злорадствата ли? Wink
Цвети, не мога да повярвам, че това е същото момиче   bouquet
Цоци страхотно !  bouquet
Вещи, благодаря за корекциите  Hug
Хубав ден!

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 06:56 от Катя*

# 239
Привет и от мене! Нячача прегрешения, само дето вчера бях много заспала!
Щу турболирам и бягам на работа!

Общи условия

Активация на акаунт