Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 904
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 300
 Здравейте Дюканска дружина Grinning
Много готина тема,аз пропуснах цели 2 теми,но ще наваксам.
Да се похваля за 3 седмици 8 килограма ги няма Hug

Приятен ден на всички,а на рожденниците  newsm59 newsm51

# 301
# 302
а да питам как се променя табличката

# 303
Здравейте, сладурки и честито на всички, които имат поводи за радост!  Hug
Аз днес отново съм затрупана със задачи.
Хубав ден на всички! Усмихвайте се!  Heart Eyes

# 304
Тези хора не се чуват какво говорят. Много са ми тъпи тези статии и коментари. Аз за 1 месец свалих 4 кг, значи свалям нормално, а те за цифрата се хващат.  ooooh!
Явно коментарите са на хора, които не са имали проблеми с килограмите.
Пухи, в книгата пише, че е възможно покачване, като защитна реакция на организма. Даже мога да ти кажа на коя страница да прочетеш, за да не се притесняваш - от стр.173. Няма смисъл да се теглиш всеки ден, защото поемаш различно количество храна и вода и е нормално да варира теглото. Аз лично се тегля след 5П и после след 5ПЗ, но сега задържам, защото съм пред МЦ и ми е много некомфортно.
Успех момичета.

# 305
  • София
Здравейте, дами   bouquet !

Честити намаления на ....(ама като имам амнезия и не помня на кого)така, че на всички  Hug !
Статията,според мен е написана с единствена цел - реклама на байпаса и то, без подбор на средствата с които да я направят.

И така,имам нужда от помощ.След седмица заминавам за Париж за 7 дни,но от радостно и чакано събитие взе да се превъща в притеснително за мен. Не  съм за трета фаза още и се чудя какво ще правя там с храненето.Трици ще си нося, но не знам разрешено ли е пренасяне на кексове  Grinning със самолет ( в багажа де).Някой ако има опит - моля да сподели   bouquet .
Поздрави и целувки на всички дюканки !

# 306
Здравейте девойки по години и дух!
Само на мен ли ми направи впечатление правописната грешка в името на д-р Дюкан (Дюкян) още на първа страница от статията, а и по-нататък? Ако това е професионализъм, здраве му кажи  newsm11
Пухчо, аз имам едно предложение, гледайки менюто ти, мисля и Фоли ти го е написала. Струва ми се, че приемаш твърде много зеленчуци, а месото е само допълнение към тях. Опитай да е обратното. Според мен на това се дължи несвалянето ти. Опитай като ядеш пресните зеленчуци да не ядеш и гюведже с такива (нищо, че в него има месо), а само месото. На протените в месата се дължи основното сваляне на килограми. Ако ядеш резен краставица и домат, изяш 2-3 кюфтета, огромна пилешка пържола или 2 по-малки, стек или каквото решиш. Успех!     bouquet

# 307
  • София
Здравейте, дами   bouquet !

Честити намаления на ....(ама като имам амнезия и не помня на кого)така, че на всички  Hug !
Статията,според мен е написана с единствена цел - реклама на байпаса и то, без подбор на средствата с които да я направят.

И така,имам нужда от помощ.След седмица заминавам за Париж за 7 дни,но от радостно и чакано събитие взе да се превъща в притеснително за мен. Не  съм за трета фаза още и се чудя какво ще правя там с храненето.Трици ще си нося, но не знам разрешено ли е пренасяне на кексове  Grinning със самолет ( в багажа де).Някой ако има опит - моля да сподели   bouquet .
Поздрави и целувки на всички дюканки !

La Fornarina - вземи си някои неща но не прекалявай с количествата /естествено не в ръчния багаж Laughing/, че стават подозрителни, мисля че в такива случаи Дюкан препоръчваше протеините на прах - ти в тези 7 дни на П или ПЗ ще бъдеш ?

# 308
La Fornarina, може да се видиш с Дюкан и да му пратиш много поздрави от нас - неговите последователки  Crazy Виж в книгата наименованията на техните режимни и си ОК.
Момичета, нали целта ни е да отслабнем завинаги, а не за 2 месеца?!? Аз не се отчайвам, че задържам, радвам се, че съм свалила и толкова, защото влизам в дрешките които бях готова да изхвърля. Както споделих преди време, аз съм лакто-вегетарианка и консумацията на месо се ограничава до млечни и риба, сега вече толкова свикнах с режима, че не мога да си представя да ям нещо нережимно.

# 309
Мили мами, радвам се на упорството ви и на добрите резултати Hug
Вчера започнах и аз ударния период и реших 3 дена да продължи, но днес ми стана лошо.Кръвното ми е ниско, но днес падна много 80-40.И се чудя да продължа ли или да хапна и нещо друго ,че ми е зле.
А снощи гледахте ли по новините (бтв-май),че протеиновите диети увреждали бъбреците ooooh!

# 310
Здравейте,момичета. Прочетох статията за диетата  и онемях! Rolling EyesУж хора учени, професори е поне да се напънат да прочетата книгата. Няма да им навреди.Може ли да отричаш нещо без да си наясно за какво изобща става въпрос. Възмутена съм! Thinking Аз съм на дюканската диета вече два месеца и мога да кажа, че по тонизирана и жизнена отдавна не съм се чувствала. Цикълът ми е редовен и проблеми нямам.А относно проблема с бъбреците, че аз преди да почна диетата вода почти не пиех.

# 311
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,
нова съм във форума на Дюкан съм от 24.05.2008г. бях 90кг. сега съм 87кг. за 12 дни как ви се струва като резултат, моля Ви по напредналите от мене да ми отговорят, защото без подкрепа няма да мога да се справя.Предварително благодаря на всички. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 312
Само този, който е спазвал безброй, безрезултатни диети си знае и преценява дали на него ще му подейства или не Режима на Дюкан. Нали за това трябва да се пие много вода, за да не се натоварват бъбреците и за да се изхвърлят токсините.
bistra - яж и пий. Ако си стояла гладна, може да е една от причините да ти е паднало кръвното.

# 313
Като чета кой колко е отслабнал просто не мога да повярвам.
Selim - ти по колко дни ги редуваш режимите, питам теб защото по килограми те доближавам ( твоите в началото)?

# 314
  • София
Таня, пада ми се П.То ясно,че ще ги сменя с ПЗ за да мога да хапвам пържола на скара и зеленчуци (боже, трябва да го произнасям на френски или да муча  Mr. Green и да соча с пръст,защото много хора ме убеждават,че не реагират на английски).Мисля да нося един сладък и един солен кекс.

Зорика, мога да му се метна и на врата и  да му предам около 2000 целувки от всички  Grinning ! Благодаря за подсещането,ще препиша наименованията.Само не мога да си представя как половината ден може да ми мине в издирване на режимна храна.

Общи условия

Активация на акаунт