Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 951
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 405
galia_kz,
Даниа 
foli

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 18:12 от baci

# 406
Привет

Дания, честита Дюканска година - ти си за пример   bouquet

Цвети Русимова - изглеждаш много добре   bouquet

Зеленко, честито преместване на пейката на 6-ците   bouquet

Данито, честито преместване на пейката на 7-ците   bouquet

Добре дошли на новичките и успех

Още снимки имаше - а, да Киарас и ти си се стопила   bouquet
Елена82- ти определено си за трета фаза.   bouquet
Бермудез - честита месечинка   bouquet

Малко обяснения - течности се задържат от овулацията до менструалното кървене (цикъл е от едното до другото кървене, Ори го беше писала също наскоро).
Значи, ако цикъла е 28 дни, значи средно статистически и теоретично овулацията е по средата на цикъла, което прави на 14-ия ден, което значи че от 14ден до 28ден задържате течности. Но това не е всичко - 14 ден се брои от деня в който дойде кървенето (т.е. от първия мръсен ден), което означава, че според това колко дни кървите  си смятате колко чисти дни имате преди да дойде ред на овулацията.
С две думи пример: Започвате да кървите на 1 число на месеца, кървите 8 дни, при цикъл на 28дни - от 9-ия до 13-ия ден не задържате течности, общо 5 дни
Друг пример: Започвате да кървите на 1 число на месеца, кървите 3 дни, при цикъл на 21дни - от 4-ия до 9-ия(10)ден не задържате течности, общо 6 дни (7дни)
Пак пример: Започвате да кървите на 1 число на месеца, кървите 5 дни, при цикъл на 31дни - от 6-ия до 14-ия(15) ден не задържате течности, общо 9 дни (10дни)
Още един пример: Започвате да кървите на 1 число на месеца, кървите 8 дни, при цикъл на 35дни - от 9-ия до 16-ия (17)ден не задържате течности, общо 8 дни (9дни)
----------------------------------------------------------
Всичко това го написах, за да си направи всеки груба сметка колко дни в месеца жената не задържа допълнително течности заради това ,че е Жена.
И после от тези мизерни незадържащи течности дни, в колко от тях ядем солено,в колко от тях имаме проблеми с 00 и задържаме баласт в червата -  е според мен при по-бавно отслабване е напълно нормално кантара да показва даже ++++++, а при задържане на теглото е дори повече от нормално да има +++

Ако някой не е съгласен с мен- редактирам

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 16:40 от svetlat

# 407
  • Варна
bermudez    newsm10 newsm51 4ESTITA 3-TA MESE4INKA

# 408
Привет, красавици!
Много ме зарадваха хубавите ви думи за промяната ми, благодаря. Много ме впечатлиха думите на Пираня, че от лелка съм станала какичка - ха дано   Flutter
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Галя от Казанлък
  bouquet - бъди здрава и щастлива!
Снимката на Орелия върху кантара е супер, за такава поза при меренето още не съм се сетила  Crazy
И бялото знаме на Птицата ме разсмя от сърце, тя знае, че тук сме нервозни лелки, че и пилетата много ги хапваме,  та се застрахова предварително  hahaha

Пухчо, и според мен кантара ти не е верен. Не може мъж ти да седи 5-6 дена на едни и същи килограми. Както е известно, мъжете имат много по-бърз метаболизъм  Close от жените, та сигурно е свалил поне 1-2 кг. Вземи си купи нов кантар, по 7-8 лв. са обикновените, и стига се измъчва, не може да се качват кг. за толкова дни ударна  Peace
Гуди - чакам да си кажеш тежката дума за новия ми ник, има няколко предложения, но без теб не вземам окончателно решение  Laughing
Славето що се губи?
Прегръщам ви всички! Hug
 Чатааааааааааа bouquet

# 409
  • Бургас

Деница17   браво! Я и аз да те питам, от къде ще ги сваляш още 10 кг.

Благодаря!  bouquet
От ханша и краката  Wink

# 410
  • Пловдив
Включвам се още един пост Embarassed за да :

Цоциии, браво на щерката. Успех и във втори курс. А на теб честито панталони  Laughing Laughing

Бермудез, честити 3 месеца с режима. много вкусни тези бисквитки бе  Laughing . Желая ти същото постоянство и упоритост, в борбата с останалите кг.
Честито и на другите месечинки, ако има.
 smile3501 на тези с минуси. На инвеститорките,  Hug Добре дошли на новичките и успех.

Munichka ( това "мъничка" ли се чете  Laughing )  браво за постижението и благодаря за споделеното в 4 фаза. То главно от нас зависи да запазим постигнатото, но такива постове на мен лично ми действат стимулиращо.

Деница, успех ти желая.
Така и така цял пост пуснах, поне да споделя.
Остава ми още 1 кг, за да постигна целта си. Според калкулатора на Дюк, обаче мога и 52 да стана. мерките ми в момента са:
ГО- 92 см
ОТ- 74 см
ОХ- 92 см
ОБ -51 см
Общо взето съм доволна. За да съм напълно щастлива ми се иска да намаля малко от талията и корема, който се прибра значително, но е отпуснат . Чудя се дали да се пробвам до 52 кг( режима не ми е труден и не ми е втръснало месото) или да почна да спортувам Sad Sad
( кажете "да" на режима  Grinning Grinning )

bouquet  bouquet

# 411

ПОЛИ УОЛИ,как разбра за днес?Четеш профила ли? МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Ами не, не чета, едно пиУенце ми каза Wink (като вляза в бг-мамма на първата страница има списък с рожденници, та хвърлям отвреме-навреме по едно оЧо там Sunglasses )

Джани, тъкмо днес си мислех да ти пратя едно виртуално цвете newsm51, ама забравих Embarassed . И аз искам обиколка на бедрото да ми е 51 Whistling...

Munichka, много ми е любопитно да те видя как изглеждаш, сигурно си супер (не че и преди не си беше, де  love001 ).

И доклада: на Екзарх Йосиф има трички, а във Фантастико- Света Троица- не, има само пшенични (това е инфо за kachulka и mariad) Peace

EDIT: Забравих да кажа, че имам сканирани трите страници от Журнал за жената. Но мога веднага да кажа: направено е резюме на книгата, страшно стегнато и професионално е описано, няма коментари: 'вредно" или "полезно", няма оплюване, няма и суперлативи. Много ми хареса, защото е наистина информативна статията Peace .

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 17:10 от Polly-Wolly

# 412
  • Варна
Честит рожден ден на Галя и от мен!

Поздравления (от сърце) и за всички други, които имат повод!

Включих се специално да кажа здрасти на Munichka, радвам се да те видя. И аз се замислям за това, дали в четвърта е редно да правим повече от един П ден в седмицата  newsm78

Момичета,  Hug кой знае какво не написах, но си чета темата от-до, обичам ви!

# 413
А и момичето прилича на една от вашите.

http://i.rozali.com/photos/5946_1.jpg

Peace
Ори, къде са те издебнали  Grinning
Цитат
Joy Joy Joy Joy Верно е тя  Wink

Верно я - това е снимка в бъдещето, с новите цици.

galia_kz bdbaloni
djani, ти наминавай по-честичко, за да не те забравя Simple Smile Hug Спортът е добра идея.
Бермудез, честити 3 месеца  bouquet
Атракция, честита месечинка и на теб! Peace
Цоци, честито на дъщеря ти! Peace
Поли, помня аз, някои неща помня, други - все едно не са се случвали Crazy
Светле, прегледа ли си сметките поне два пъти Joy

dorchester, цък  Simple Smile

Въпрос за таблицата - не е ли добре да се вписва и ръста?

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 18:45 от Орелия

# 414
  • София
Здравейте. Вече изобщо не мога да се доредя да прочета някой ред от любимата ми темичка  Crazy, но какво да се прави.
Опитвам да съм режимна. Не успявам винаги, но поне не съм се предала и наблягам на пилешкото и протеините. Постиженията на Зеленкото ме амбицират. Искрени поздравления за 6-цата  Hug . Намерих ти Спунка. Дано те зарадвам като прочетеш  Wink .

# 415
Еййй, милички. Много се радвам, че ме помните предвид дългото ми отсъствие. Simple Smile

Дорчи Hug

Поли, мила, търсих снимки и единственото, което намерих е това:

Другото е на маса и клекнала Sick

# 416
  • Варна
Ори, мнооооооооооооооооого благодаря!

Munichka, дала си линк към снимка от твоя компютър. Метни я първо на някой сайт и дай URL, моля! Любопитството как ме гризе сега.   Whistling

# 417

# 418
Галя  - Честит Рожден Ден и всичко най-хубаво ти пожелавам   bouquet

Ори, не ги прегледах, написах ги само информативно за информация на информиращите се

А сега  Hug и   bouquet  +  Heart Eyes

Бачи - хубав щъркел, при теб ли ще идва

# 419
Момичета, тук съм! Режимна съм, забравям да се тегля, но утре ще проверя какво е положението  Crazy
От разходки с детето не ми остава време нито да чета, нито да пиша.
Цвети, видях колажа   bouquet  Hug
Бермудез, честити 3 месеца!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт