Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 961
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 390
Точно така farfallina и моя гинеколог каза, че диетата е много добра, каза че има и пациентки, бремени които се хранят на 3-фаза олекотена е може би с нещо допълнително тук там, и кърмачки на 3-та олекона и каза че нито една няма проблеми. Така, че диетоложите да си говорят каквото искат. smile3534

# 391
Момичета някой има ли такъв кантар , като този в новата брошура на Метро- с измерване на мазнините, тегло и т.н., към 40 лв е  newsm78 и става ли ?
Не знам какъв точно е този от брошурата на Метро, но моят е за 45лв. и измерва доста неща.Сигурно е нещо подобно.Задаваш му в началото пол, години и височина.Аз си го харесвам, но общо взето мисля, че сантиметърче и най-вече огледалото ще те ориентират най-добре.
Цвети Русимова, видях сега снимките ти, промяната е зашеметяваща, в момента изглеждаш чудесно, искренни поздравления  bouquet
rokipagane, привет   bouquet , ние кога ще си правим Кн-Дюк среща Grinning?
Някой питаше за фитнес-аз гледам уж всеки ден да тренирам, има изключително положително влияние върху мен, зарежда положително и човек се чувства много добре!
Чао засега, много усмивки и добро настроение на всички!!!

# 392

Принцеси Дюканеси, искам да ви питам нещо , което не съм проверила дали го има във форума с рецептите, защото нямам време - много задачки ми се събраха...., мнооого ми се яде супичка и понеже имам налична телешка кайма, мн искам супа топчета, някой готвил ли е от вас или срещал ли е рецепта.....???

bouquet     bouquet     bouquet

# 393

Принцеси Дюканеси, искам да ви питам нещо , което не съм проверила дали го има във форума с рецептите, защото нямам време - много задачки ми се събраха...., мнооого ми се яде супичка и понеже имам налична телешка кайма, мн искам супа топчета, някой готвил ли е от вас или срещал ли е рецепта.....???

bouquet     bouquet     bouquet

# 394
[Цвети е всепризната хубавица Hug
Дания Peaceчестита годишнина
Ори невроятна прилика Peace
Днес официално сменям линийката на 62кг.За тези три месеца и 25 дена общото смъкване  е 20кг.Редно е да се чуствам щастлива,ама не -все ми е тая Mr. Green
Поздрави на всички Hug

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 17:17 от rivela

# 395
  • Пловдив
Здравейте дружина!   bouquet

Чета си темите редовно, но не ми остава време да пиша.  Видях много красиви момичета и окуражаващи снимки:
Радиус  smile3501 Не знам, как да изразя възхищението си от постигнатото при теб!  newsm20
Венерас, Киарас поздравления! Изглеждате невероятно и двете!  И един въпрос- вие във вашия офис всички ли сте такива красавици?! Пупу.
Деница17  браво! Я и аз да те питам, от къде ще ги сваляш още 10 кг.
Елена 82 , резултата ти може и да не те удовлетворява все още, но разликата е огромна. В момента си много добре според мен!
Даниа ,честита годинка.
Цвети Русимова, невероятна разлика. А и с тази руса грива  си много сладка.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за детенцето да се оправи по-бързо.
Сън,  Hug Да отметнеш задачките с лекота.
Ори, благодаря за линковете, които пускаш. и.... ти мислиш ли си за мен, както аз за теб  Hug  loveuuu
Поли Уоли , приятелко покачването да не ти разваля настроението. Ще го пребориш.  Hug  Kissing Heart
Пухчо, гадно е това което се получава при теб.  Една hug от мен да ти е по леко.
Вещи, когато имаш възможност- вече съм 56 кг.
ГаляКЗ  newsm59. Здраве, късмет и много положителни емоции ти желая.
На всички в темата   bouquet  bouquet

Във връзка със статиите тук там и предаванията по телевизии против режима - не ме интересуват  Laughing защото: На режима съм повече от 4 месеца. Махнала съм 21 кг мазнина от себе си, кипя от енергия, самочувствието ми се подобри. Преди режима бях с главоболие 20 дена от месеца, сега само преди МЦ.
По принцип никога не съм имала проблем с МЦ и сега си е редовен, само течовете са по- малко( мен това не ме притеснява).
Остана ми само да си направя изследвания , за успокоение на загрижените около мен  Grinning , но аз се чувствам перфектно.

Приятен ден на всички !  smile3525

# 396
Галя кз. Честит рожд ден. Всичко най хубаво ти желая.  bouquet
Джани  Hug Hug.
В офиса вече всички ме стройни мадами да. Само 3 броя сме, останалите само мъже и цъкат ли цъкат с език. Laughing Laughing

# 397
Следобедно здрасти момичета(Приси sdrasti ,на тебе ти е простено пиши на маймуница  Wink Hug)
Елена , гледах снимките и останах ето така  #Crazy ,супер си , какво още чакаш и не минаваш в трета smile3501

Цвети Р. , нямам думи разликата е поразителна , а и новата ти визия е страхотна smile3501 smile3525
Киарас , много добър резултат smile3501 , хубаво е , че двете с Венерас си правите компания и в диетата Peace
Галя кз ,  newsm59  uraвесело изкарване днес и само хубави моменти  bouquet

Ха сега да почерпя , че днес правя 3 месеца с Вас и режима.Благодарение на всички Вас успях да преборя половината от заплануваните кг. и съм много щастлива от този факт.Сега съм  78кг , не съм била на тези кг от около 10-ина години . newsm68
За протокола талия - 10см; ханш - 8см; бедро - 7см; гръдна -10см(за мое съжаление размерът на чашката си е същия Sick )
Та това е.......... Grinning

# 398
Галя кз , Честит рожден ден! Желая ти много щастие, любов и много късмет! bdbaloni happy bd  bigdance2

# 399
  • софия
току що си спретнах разкошен десерт от рецептите.Туй като фурната ми не работи си направих крем само без торта,хахахаххахах.
Айде, ето черпя, 5 белтъка, подсладител, кафе на гранули и половин кутийка екскузиа.ми да, нали вчера ви казах че ще си купя миксер-ами купих си Simple Smile
Оххххххххххххххх колко е вкуснооооооооооооо.

# 400
здравеите,мили момичета!!!

Днес наистина имам рожден ден.Сега сядам на компа и останах безкрайно изненадана,че някои е забелязал!]

ПОЛИ УОЛИ,как разбра за днес?Четеш профила ли? МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

ЛЕНИ ПЛД и ЦВЕТИ РУСИМОВА,благодаря и на вас за чудесните пожелания. Както се казва "От вашите усти - в божиите уши."  love001  love001  love001

Поли уоли,Цвети Русимова,видях ви снимките.БРАВОО!!!!Чудесни сте,направо сте коренно променени!!!!!Искам и аз като вааааас!!!

[color=goldНакрая и аз да почерпя newsm38 bdbaloni newsm18[/color]

# 401
Здравейте, много отдавна не съм влизала тук, а съм стара дюканка. Започнах миналият август, свалих си килограмите и сега съм на 4 фаза. Като гледам има много, много нови момичета, които постигат супер резултати.
Независимо, че не съм писала тук (защото започнах работа+изпитите ми) "зарибих" огромна част от офиса и като виждам усмихнатите и доволни муцуни на колеги и колежки, които са доволни от постигнатото, се чувствам невероятно:-)
Това, което мога да споделя след толкова много време на този режим е следното: задържах си килограмите, научих се да избягвам мазнотиите, пия много вода, готвя много вкусни кексчета (правя дори за една голяма дружина), ходих на профилактичен преглед и доктор вътрешни болести каза, че имам черен дроб като "на бебе", бъбреци и жлъчка в норма. Единствено имам проблем с един единствен килограм, който ту качвам, ту свалям и то, защото пак си позволявам по нещо сладичко. В такива случай се слагам на малко протеинови дни, което все съм се чудела дали е правилно. Така и не разбрах, ако мръднеш с килограмите как можеш да ги изконтролираш..
Надявам се, да започна по-често да се включвам и да помагам и аз с отговори на въпроси, които знам  bouquet
Лек ден на всички ви

# 402
bermudez, djani, благодарим за комплиметите, много е зареждащо така като те похвали някой.
Галя кз ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН всичко най хубаво и много лесно свалени килограми и сантимерти smile3525

# 403
  • София
     Момичета,лененото семе ускорява изхвърлянето на вода.Ако пиейки ленено семе не пиете достатъчно вода може да се пообезводните и тогава боли глава.

# 404
fantasy    - благодаря ти от сърце

Здравейте, дружина   
Атракция, честита месечинка   Hug
Бермудес - и на теб честито, добри резултати видях браво   bouquet
Честити минусчета, на всички 
Цоци, честито - детенце те е зарадвало добре, а на теб - нови/стари панталони  /я признай, днес не се ли зарадва с ЧИСТО НОВИ ПАНТАЛОНИ   newsm53

Данито, добре дошла при 7-те    bouquet
Киарас, чудна си на снимките БРАВО
  на новичките - добре дошли  и много свалени кг.
цвети русенова - много си хубава бе момиче  newsm10
галиа кз - честит рожден ден - желая щастие и здраве  Tada

Общи условия

Активация на акаунт