Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 968
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 375
  • Някъде там...
Момичета някой има ли такъв кантар , като този в новата брошура на Метро- с измерване на мазнините, тегло и т.н., към 40 лв е  newsm78 и става ли ?

Иначе и в списанието" Журнал за жената" има за Дюкан-3 стр. Но нищо не плюят, а са резюмирали режима.  

# 376
Fantasy, защо караш само на яйца и кисело мляко?

Доколкото разбирам е вегетарианка  Peace .
Fantasy, а при все, че има ограничение в количеството млечни как успяваш да не си гладна Rolling Eyes ? Не се заяждам или нещо такова, да не си помислиш, но се чудя newsm78 ... Пък и всяка хитрост в това отношение би била много полезна, ако я споделиш Hug .
 А за вегетарианките тук аз доколкото знам всичките ядат месо Rolling Eyes ... вече Wink ( а, Лени се е включила с инфо от първа ръка  bouquet )

# 377
lenny_pld  newsm78 какво ще рече ово-вегетарианец?

# 378
Според мен, че яде млечни и яйца, които са животински продукти все пак

# 379

# 380
  • Universe

Има различни видове вегетарианци според това какви други изисквания имат към храната си, освен тя да изключва месо:

1.Вегетарианци в най-общ смисъл (или “лактоововегетарианци”) - те приемат храни от растителен произход плюс мляко, млечни произведения и яйца. Повечето съвременни вегетарианци се причисляват към тази най-широка и най-достъпна група. Към нея обикновено се препоръчва да спадат децата вегетарианци и всички възрастни, които нямат непоносимост или медицински препоръки за ограничаване на яйца или млечни произведения.
2.Друга група са така наречените “лактовегетарианци”, които изключват от храната си и яйцата, освен месото.
3.Следваща голяма група са “веганци” (англ. - vegans) или строги вегетарианци, които приемат храни само от растителен произход, изключвайки освен месото също така млякото, млечните произведения и яйцата. Веганците не използват също дрехи и каквито и да било други изделия от естествена животинска кожа или други части от плътта на животни. Всъщност погрешно е да се приписва само на веганците въздържанието от употреба на неща, за които животни е трябвало да бъдат убити. Много невегетарианци, както и вегетарианци от другите групи също решават, че предпочитат да не причиняват ненужни страдания и смърт на животни, които имат красива кожа, бивни и т. н., особено при наличието на толкова много и добри изкуствени материи днес.
4.Най-малобройна група вегетарианци са наречени “суровоядци”. Те се хранят с всякакви видове растения и мляко, които не са обработени термично

# 381
Сега като го написа lenny pld (благодаря за комплимента   bouquet), пресата да не ни плюе толкова много че вече им е взело да им писва като влязат в нета да гледат все готини мадами които влизат в трехи три пъти по малки от преди hahaha hahaha hahaha

# 382
Уф, скапа се връзката и публикувах два пъти - сори.
Поне да използвам за поздрав GaliaKZ - ЧРД, много здраве и късмет!

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 16:20 от Sagittarius.

# 383
Здравейте и от мен!
Четях ви от сутринта, но такова главоболие днес имам, /не е от режима, спокойно Grinning/, много малко сън, че моят син се разкашля през нощта и доста будувахме.
Амери, Сецилия7, Орелия, Кате*, Лени, Атракция, Поли, Стрелецо, Нелинка, Елена82- благодаря ви за комплиментите! newsm51Аз съм, аз съм на първата снимка! Вчера Перлето ме пита кое е това слонче Joy.Ми такава си бях. А сегашният ми вид е този, който винаги съм си имала, леко закръгленка.
GaliaKZ, Честит рожден ден! bdbaloni Много късмет и усмивки и да се чувстваш скоро най-привлекателната жена на света!
Честито на всички с минусчета!  bouquet
Аз ще използвам да полегна малко за час Tired.

# 384
  • Варна
Здравейте и от мен в новата тема (нищо, че се записвам на 20стр.  ooooh!)  Hug
Хубави снимки сте показали - разликите са чудесни   bouquet
Честита годинка на Дания   bouquet, след 10 дни ще се похваля и аз с нови снимки (Кри, специално за теб си намерих сините панталонки от онази  Mr. Green снимка ).
По повод меренето - най-редовно се меря вечер преди ядене (като се прибера и преобличам) и винаги съм по-лека отколкото сутрин  newsm78 (нещо съм дефектна май  Thinking).
Във връзка с "новата" статия в Телеграф и евентуални проблеми с цикъла и забременяването - вече няколко момичета, спазващи Дюкан и пишещи тук, се похвалиха с  preggo, да не говорим, че авторката на темата с Дюкански рецепти отдавна си има  newsm30. Под секрет да кажа (старите тук знаят за кой става въпрос), че Амбър също е  preggo Леко бременеене и безпроблемно раждане й желая. Аз лично проблеми с цикъла съм нямала, само докато ходех на целутрон (10 процедури през ден) ми дойде 1 седмица по-рано.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора  Crazy

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 15:17 от k_savova

# 385
Polly-Wolly, ами аз доколкото знам няма ограничения за приема на млечни продукти.
Единствено...

"В сайта си Дюкан препоръчва при задържане да се увеличи ходенето пеш с 20 мин. и да се намалят млечните храни - от максимално допустимия прием на около 1 кг. млечни на около 400 гр., като киелото мляко е последно за изключване."

Искам да кажа, че за мен не се води ограничение 1 кг. А и както споменах на няколко места - аз си ям риба от време на време и комбинирам ги както ми е възможно.

rokipagane, ами аз разгледах, има наистина ценни неща, но не ги прегледах всичките, засега си избрах рецептата с риба, яйца и пшенични трици Simple Smile.

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 15:27 от fantasy

# 386
  • Варна
Iskah da pisha ama imam problemi s kirilicata taka 4e ste kaza samo zdrasti   bye

# 387
Момичета някой има ли такъв кантар , като този в новата брошура на Метро- с измерване на мазнините, тегло и т.н., към 40 лв е  newsm78 и става ли ?

От опит мога да кажа, че тази функция за измерване на мазнините е непотребна. Тя не е реална, защото въвеждаш ръст и на база теглото ти изчислява ИТМ. Това изчисление е неточно тъй като няма как да ти се измери костна система и %-та мускулатура. Така че моя съвет е не си давай парите напразно, един прост ел. кантар ще ти свърши същата работа Peace. А ако искаш да си изчислиш мазнините на същия принцип ето http://dieti.gbg.bg/Interactive.asp?inter=1 Hug

# 388
Здравейте, мацкиии! smile3525
Малко намалих посещенията напоследьк, но беше лудница около мен. Вьпреки това килцата вьрвят надолу и аЗ сьм много доволна! smile3521
Вече установих, че свалям най-много при смяната на режима от П кьм ПЗ и обратно, та си мисля дали от другата седмица да не мина на 2/2 или 3/3? Вие как мислите? /Това ми е трета седмица от режима, рано ли е За смяна на редуването?/
Освен това мисля да ходя 1 пьт седмично на плуване, в сьбота. Просто ще си плувам, няма да се преуморявам. Simple Smile

И друго имам да ви каЗвам: вчера бях на профилактични прегледи от работата, 2ма от специалистите ме попитаха на каква диета сьм и като раЗбраха, останаха доста доволни. Едната даже каЗа, че това е НАЙ-МЕДИЦИНСКАТА ДИЕТА, която сьществува в момента и че горещо я препорьчва!!! Даде ми ценни сьвети, вьпреки че беше невролог по специалност. Още едно докаЗателство, че специалистите оценяват и одобряват нашия режим, а диетолоЗите го мраЗят и оплюват, Защото книжката им вЗима хляба!!!

# 389
  • софия
Здравейте момичета Grinning
е днес, нямам промяна на килограмите но пък сантиметрите са с по-2-3 по-малко.

Кой питаше за бъбреците newsm78!Ох непомня,докато ви изчетааааааааааааааа #Crazy
Я си помисли нещо да не си се претоварила, нещо тежко да си вдигала, рязко да си се извъртала....И другото важно което въпреки че уж всички го знаем, май не му отдаваме голямо значение (осъзнато) ВОДАТА.
някъде из първите си постове в темата бях споменала че преди месец изкарах седмица в "Пирогов' уж за бъбреци.Казаха ми че съм направила бъбречна криза-която не е задължително да боли до припадък.И какво мислите беше лечението-ВОДА!!!Наложих си по него време да поемам по 3 литра течности.Това за мен си беше шоково пиене защото аз ако пиех вода пиех по 1 кафена чаша на 3-4 дни.
Но се научих.!!!

Общи условия

Активация на акаунт