Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 969
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 360
Поли, априлско дете съм бе, не помниш ли, че ми честити рожден ден hahaha
А дъжда го обичам колкото да спя на него Grinning

птица, това е грубо посегателство на съкровеното ми сутрешно мерене, аз съм дълбоко възмутена и съм склонна към личностна саморазправа Laughing Laughing Laughing

Фоли, отивам, да си пера екипа Mr. Green /Не този, онзи hahaha/

А да, голяма съм червена шапка - Киарас, браво! Изглеждаш много добре  bouquet

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 14:08 от Орелия

# 361
  • София
Амидала, нещо си се объркала Mr. Green ,не може да ти е сънливо.В статията пише,че страдаме от безсъние.И аз сигурно съм се объркала,защото вечер заспивам към 12 и към осем сутринта ме будят с мъка.
Не знам каква е разликата между суримите и  ролца от раци,но аз най-много харесвам месо от раци в консерва.
Смайлчето, само не разбрах от какво те е гнус...

А, да, верно беше безсъние  smile3555
И к`во преяждане, гладувам като куче  Whistling  Wink

Не съм виждала раци в консерва, ще потърся да пробвам, мерси    bouquet

# 362
Saqittarius, благодаря за комплимента   bouquet  bouquet  bouquetсамо дето някой хора не мислеха така (особенно по едно време)  Cry

# 363
И мен ме боля десния бъбрек два дни. Но мисля, защото пих малко вода. Аз съм от този тип хора, които без вода не могат и на ден ако не изпия минимум 2 литра се чувствам много зле, езика ми залепва за небцето и ме боли глава.

# 364
Извинете ме за невежеството но може ли да попитам този "Хуск" за който говорите за какво е?  newsm78

# 365
Извинете ме за невежеството но може ли да попитам този "Хуск" за който говорите за какво е?  newsm78
За  smile3550

# 366
За  smile3550

Оооооооооо   Praynig толкова зор имам там - ще ги взема - много благодаря  Hug

# 367
Здравейте дами,

Първо искам да благодаря на всички за комплиментите,заслужавам си ги.............. Mr. Green

Цвети Ти проста си непознаваема,страхотна промяна,направо не вярвам,че си ти на първата снимка!Поздравявам те! Peace

bistra Добре дошла,на повечето от нас в началото ни е било лошо, аз също съм с ниско кръвно,пий солен айран и не се преуморявай,дано да отмине скоро .

maikata na Hrisi Здравей, и аз съм майка на Хриси............. Joy мисля,че резултата ти е добър,продължавай смело напред, режимът действа.

Така, кантарев днес се опита да покаже лек - ,не го отразявам,нека да го видя и утре.
Аби Не си писала скоро,как сте с бебо? Heart Eyes

# 368
А и момичето прилича на една от вашите.

http://i.rozali.com/photos/5946_1.jpg

Peace

Ори, къде са те издебнали  Grinning
[/quote] Joy Joy Joy Joy Верно е тя  Wink

# 369
Момичета благодаря за отговорите, болката почти премина, дано не се повтори и да не се налага да ходя на лекар.    bouquet
Обаче имам едно странно чувство все едно постоянно ми се пишка.  Thinking

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 14:30 от Анонимен

# 370
Орелия, аз че не помня- не помня. Ама ти как помниш, че съм те поздравила Shocked ? Душица hug ...

Цвети Русимова, страхооооотна промяна, бравос smile3501

... пък аз и плюс си имам, ама няма да си променям линийката Crossing Arms

фентъзи, месо ядеш, нали newsm78 ? Че така, както си го написала... само млечни... Rolling Eyes
Едит: Да, сега видях, че си без месо Thinking ...

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 14:28 от Polly-Wolly

# 371
Sagittarius., много благодаря за отговора, но нямам финансовата възможност в близкия един месец да си купя кантар. За щастие май намерих в една аптека... Иначе преди съм се мерила на едни, които показват колко си висок, колко тежиш и т.н. Електронни, само че не съм виждала скоро такива.
Аз принципно имам 5-6 кг да сваля и много се надявам да стане бързичко или поне по-бързо да мине времето, когато ще съм вече във втора фаза, защото само кис. мляко и яйца ми омръзнаха, а от вчера доста хапнах от тях. Имам и 2 неосъзнати прегрешения - първият ден не съм взимала трици и пих мляко 1.5 масленост Confused

# 372

Цвети Русимова, страхооооотна промяна, бравос smile3501

И аз пак гледах - направо невероятна промяна, кефя ти се  Peace

# 373
Fantasy, защо караш само на яйца и кисело мляко? Има толкова рецепти за първа фаза - просто си сготви нещо по тях, страхотни са. (макар, че като не ядеш месо е по-трудно.) Но ролца от раци и риба, надявам се ядеш.
Аз чак сега сядам пред компютъра (бях в движение извън офиса) и чета, чета ...пак глупости в пресата, но няма и да поглеждам статията (не си струва). Хората от злоба вече не знаят какво пишат. Моите колеги са същите, само акъл дават. Но както и да е. Не се поддавайте на тези глупости. Бъдете си упорити и режимни и ще сте възнаградени с много минусчета. Вече четири месеца съм в редиците на Дюкан и се чувствам отлично. Преди се хранех много малко, не закусвах, пиех само кафета, не обядвах (от време на време по някой плод или кисело мляко), вечер по малко хапвах и веднага ме заболяваше стомах. Непрекъснато спортувам (цял живот), но не свалях килограми. Сега съм -13кг, влизам в дрехи от преди 20години, чувствам се ок, така че не разбирам вредата от това хранене. Но нека си пишат, диетолозите умират вече от липса на пациенти, та в това е цялата работа. Извинявам се за дългия пост. Целувки и лек ден. Hug

# 374
  • Universe
GaliaKZ,- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Нещо многооооооооо режимно специално за теб
smil4eto ,  пробвай ІІІ-та олекотена за бременни и кърмачки Peace
Цвети Русимова, Hug Hug Hug - пълна промяна Peace
Kiaras, - браво и на теб- Hug Hug Hug
Дамианти, фотографке, кога ще ми направиш една фотосесия Wink ? Да ти отговоря за апетита - в началото ядях по 5-6 пъти/дневно, сега почти нямам апепит и съм се спряла на 3 пъти, като даже не винаги съм гладна, но го правя , за да не забавям метаболзима Naughty.
А,бе, момичета - нещо много се разпространихте в i-net пространството -на първа стр. monda, по средата - Орелия hahaha hahaha hahaha До края, коя ли ще изтипосат newsm78
Аз съм  вегетарианка, започнала да яде месо заради режима. Признавам, че не изпитвам особена радост от вида и вкуса му и все още наблягам повече на яйцата и млечните. Но... красотата изисква жертви, пък и целта оправдава средствата hahaha В ІV фаза смятам да продължа да бъда лакто-ово-вегетарианец bowuu Още повече, че съм снабдена и с чисти протеини на прах за протеиновия четвъртък Wink
Пловдивска среща newsm78 newsm78 newsm78 - аз мога другата седмица, ако ли не, ще се радвам на снимките Ви Wink Wink Wink
Хайде, лек и отслабващ ден Ви желая Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и по-малко обръщайте внимание на истерията в медийното пространство Praynig.Така или иначе статиите и предаванията са спонсорирани от диетолозите, които губят веднъж от липсата на пациенти и втори път - от процента на аптеките за изписаните медикаменти Peace

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 17:59 от lenny_pld

Общи условия

Активация на акаунт