Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 987
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 345
dollface, надявам се не съм те уплашщила нещо просто се опитвам да тиобясня че ако не ти мине и без лекарска намеса не можеш да разбереш какво ти има. Ако все още не ти е минало потъси лекар.

Пих един аналгин и леко започна да намалява болката, чудя се ако ми мине напълно, дали има нужда все пак да ходя на лекар?

# 346
Здравейте, дружина  Hug
Атракция, честита месечинка   bouquet
Честити минусчета, на всички  Peace
Цоци, честит 2-ри курс на щерката, а на теб - нови/стари панталони  Heart Eyes
Рокипагане, мерси за напомнянето  Peace Аз си оцветих настолното календарче - всеки П четвъртък  Joy
Еми, много си права, че след целодневно гладуване, може да се получи гаф. Аз точно така, се прецаках, с поредните гали от които сега си патя  Mr. Green Извода е да се хапва, редовно  Naughty
Пиле, и аз постопих моя +, днес смятам направо да го излича от кантара  hahaha
Даанито, добре дошла при 7-те  Peace
Киарас, фотосесията е Уаууу  Peace
 welcome на новичките, и много свалени кг.   bouquet
6 нови отговора, имайте милост, трябва да излизам ooooh!
Вики76, ползвам "Хуск", но за капсулите, нямам отзиви  newsm78  Предполагам, че приети с повечко вода, също ще имам резултат  Peace

# 347
Момичета, идвам с мир wflag

Попаднах на много хубава и подходяща картинка за вас. И актуална Wink, защото повечето вече сте отслабнали. Стига плашете народа с онез дебелани на първа страница. А и момичето прилича на една от вашите.

http://i.rozali.com/photos/5946_1.jpg

Peace

# 348
amerie благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet

# 349
Пухчо, залагам на развален кантар Peace. Имаш ли разлика в обиколките? За менюто ти: наблегни на нетлъста риба Peace

Киарасsmile3501

Орелия, ти да не си есенно дете, бре Grinning ('щото съм чувала , че ние обичаме дъжда заради времето,в което сме родени Crazy )
Кремена, честито ти постигане на целта  bouquet . Със здраве да си я задържиш Sunglasses Tada

бистра, в книгата на М. Търманд пишеше, че режимът му е подходящ за хора с високо кръвно, тъй като не се консумира сол. Та препоръчваше на тези с ниско кръвно да не се лишават абсолютно от нея ( казвам го ако ти го правиш Hug )

Ееей, имаме си рожденничка (и си трае Wink ). galia_kz, да си жива, здрава и много, много щастлива... и слаба   newsm59

Цоци, аз продължавам да те чакам Crossing Arms ... Ше те черпя със страхотно италианско кафенце, ти само ми ела Flutter

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 13:44 от Polly-Wolly

# 350
  • София

Joy
Само в такава поза не съм се мерила  hahaha

Привет и от мен!
Днес ми е едно сънливо, особено след като преядох /режимно, разбира се/  smile3507

Пухчо, ти сантиметрите мериш ли си, там какво е положението?
Може пък да сваляш на обиколки, а не на килограми, и това се случва  Thinking

Киарас и Венерас, изглеждате страхотно, поздравления   bouquet

И един въпрос, откъде си купувате ролцата от раци?
Навсякъде около нас са напускали само от суримите, а те не ми харесват изобщо  Sad

# 351
Момичета, идвам с мир wflag

Попаднах на много хубава и подходяща картинка за вас. И актуална Wink, защото повечето вече сте отслабнали. Стига плашете народа с онез дебелани на първа страница. А и момичето прилича на една от вашите.

http://i.rozali.com/photos/5946_1.jpg

Peace

Ори, къде са те издебнали  Grinning

# 352
Здравейте, Дюкянки!  Grinning
Аз от толкова време ви чета и си викам, я да взема и аз да напиша нещо. Ей много ме зарибихте с вашата диета, обаче да си призная, нещо ми липсва май воля напоследък, което е странно, тъй като преди година и половина за 3-4 месеца свалих около 20 кг, а сега  Sad По принцип съм пухкавка, обаче по едно време си бях направо кюфте: на 19 години при 165см тежах 82 кг  Shocked за година и нещо успях да смъкна повече от 20кг, обаче тъй като не спортувах последиците бяха ..... лоши, меко казано.  Grinning Откакто се взех в ръце, макар че ме беше гнус признавам си  Laughing се старая да се храня по-здравословно и все пак малко да се ограничавам, така повече от половин година поддържах едно тегло от около 63 кг +- 1кг, благодарение и на лунната диета, която спазвах 4 пъти в месеца, но покрай Вликденските празници стигнах 67кг, което направо.... Shocked и си казах айде пак диети, но истината е, че напоследък нещо не ми понасят - чувствам се отмаляла, боли ме корема и т.н. и дори и да се опитвам да си наложа да спазвам поне лунната към края на деня се предавам  Sad и така попаднах на вас  Laughing по принцип сестра ми посещава форума, тъй като работи с деца с увреждания и следи тези теми, но откакто ви "надуших" не може да се вреди, милата  Mr. Green
и така, та да ви кажа за мойта несполучлива диета, опитах се да изкарам ударния етап, правих го 10 дена, но има прегрешения, признавам си  Confused, мънички, нюню  Embarassed но след това..... нещо се пречупих  Laughing и сега ..... не знам. последния път като се теглих, тъй като нямам кантар ме показа 62,5кг, което пак си е добре, но си мисля, че на 58кг ще съм определено по-добре, но как ли ще ги стигна  Mr. Green с мойте "прегрешения", та както и да е. знам, 4е не мога да правя пак ударния и се 4удих дали да не пробвам все пак с втората фаза  newsm78 ......
Обаче вие сте супер! Поздравявам ви всички!   bouquet и това, че се подкрепяте с форума е страхотно!
ами това е от мен, отчетох се поне с пост, а иначе аз си ви чета и ви се радвам  Wink

# 353
Здравейте, хубавици!
Уф, имах си снощи гости с преспиване (аз бях плътно режимна), та досега домакинствах и сядам със сутрешното кафе да си го пия като следобедно - мерси Катя, aarlina!
fantasy - най-добрия вариант е да си купиш собствен кантар, за да си сигурна в резултата. В някои аптеки също има кантари, във фитнес зали и прочее, но ги ползват много хора и може да дават отклонения. И трябва да ползваш винаги един и същ, де.
rockpagane - много хубаво напомняне за Протеиновия четвъртък за 3 & 4-фазничките. Това означава, че утре за нас е Протеинов петък...  smile3508
пухчо - толкова ми се иска да намерим по-бързо решение за твоя проблем, та да спреш да се тормозиш... Гаднично е - да качиш след ударен!!!  Weary
Дамаянти - откакто съм на режима твърдо се храня повече, отколкото преди. И като брой хранения, и като количества. Само дето преди прекалявах с шоколада де  smile3503
bengyna - пиши ми на лични мейла си да ти пратя книгата
Kiaras - браво  smile3501! Ама и по-пухкава също важиш! Veneras - вече не ме учудват манекенските ти форми, само ми радват окото... newsm03
За плювните по режима - вече не могат да ме развълнуват. Аз си слушам организма и кантара.
Днес покрай грижата около гостите не се претеглих, дано утре има изненада!  newsm53

# 354
dolface,

Пиша телеграфно, ако те интересува - по-подробно довечера късно. Така боли и черен дроб. Може да е раздразнен/разширен от много подправки или нещо леко развалено. (Преди години имах такъв особено тежък случай).

Болни бъбреци - при много лек удар върху тях се чувства болка.

При лекар освен за диетата не казвай и за болни от бъбреци в родата - спират да търсят друга причина.
Успех

# 355
  • София
Амидала, нещо си се объркала Mr. Green ,не може да ти е сънливо.В статията пише,че страдаме от безсъние.И аз сигурно съм се объркала,защото вечер заспивам към 12 и към осем сутринта ме будят с мъка.
Не знам каква е разликата между суримите и  ролца от раци,но аз най-много харесвам месо от раци в консерва.
Смайлчето, само не разбрах от какво те е гнус...

# 356
Като чета кой колко е отслабнал просто не мога да повярвам.
Selim - ти по колко дни ги редуваш режимите, питам теб защото по килограми те доближавам ( твоите в началото)?
Редувам ги 5П и 5ПЗ. Така започнах диетата и досега не съм я променяла.Стриктно спазвам режима и не си позволявам никакви изкушения.Меря се на всяка петдневка.При протеините свалям от 1,300 до 1,500 кг, а при протеини и зеленчуци от 0,300 до 0,500. На обяд и на вечеря винаги ям месо, а сутрин закусвам кисело мляко с овесени трици, овкусено  със степче. Simple Smile

# 357
Polly Wolly благодаря и на теб  Hug Hug

# 358
Амидала и стрелец. Много много мерси и от мое име и от киарас.

На нея  ще и спретна по хубава сесия, че вчера беше с стари панталони дето милите едвам се държат. Но ще я снимам да се види повече резултата.
  bouquetbouquet .Hug Hug Hug

# 359
Пловдивска срещичка???

Общи условия

Активация на акаунт