Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 881
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 330
Може би е от това, че не ям месо Confused

Че то без месо трудно ще вкараш необходимото количество протеини  Rolling Eyes

Ям риба по малко, яйца, кисело мляко. Защо пък да е трудно? Някъде бях чела, че диетата самия Дюкан е казал, че диетата е подходяща за вегетарианци, тъй че защо пък няма да си набавя необходимото количество?
А и имам спомен, че тук още едно момиче не яде месо и е на тази диета.
Аз съм. Мисля, че има още 1-2 потребителки-вегетарианки. За 37 дни съм свалила 4 кг и петото е на път. Дерзай  Peace

# 331
Брей, моя кантар е полудял - сутринта показа 83, сега 82,7, да не свалям с часове???  Shocked

# 332
Привет момичета! Как е топенето на мазнинки?

# 333
Момичета, нещо много ме боли отзад малко над кръста от дясно, не знам какво е, да не са бъбреци, че нали нещо пишеше такова от диетата. Ако някой знае да ми помогне, ако продължава така отивам на лекар.  Tired

# 334
Момичета, нещо много ме боли отзад малко над кръста от дясно, не знам какво е, да не са бъбреци, че нали нещо пишеше такова от диетата. Ако някой знае да ми помогне, ако продължава така отивам на лекар.  Tired
пий едно но-шпа , ако е силна болката. Иди си на лекар  Peace

# 335
dollface Може да са бърбеци, но по страшното е че може да е апандесит, ако не е ваден, понякога болката започва отзад на кръста при апандесита. Ако не отшуми отивай на лекар да те видят. Аедин съвет не споменавай за диета, веднага ще кажат че това е причината и ще те остават без да им пука, но си кажи че пиеш повече вода, което уж не е вредно за бъбреците по принцип ама знае ли човек

# 336
Здравейте, Дюканки - бъдещи фиданки! Simple Smile
Малко по-късно смятам да я прочета тая статия, но не знам дали има смисъл, щом казвате, че пишат глупости - значи е така.
Втора седмица съм на диетата, минах на ПЗ. Първоначално резултатите бяха супер добри  - 4 кг, сега обаче имам задържане от три дни. Знам, че може би ще прозвучи познато, чак тъпо, но проблема с WC - то също е налице...
Ако се сетите за някакво чайче или друго, моля помогнете?
Поздравления на свалилите сантиметри и кг  smile3501, идваме след вас
  tiptoe

# 337
Проблема с простатата много ме притеснява! Въх! Ами сега!  Joy

сори за спама, ама не се сдържах, а и днес ме избива на простотия

Joy Joy Joy

Бе, аз се чудя що толкова често ходя до тоалетна, а то било от простатата, цъ ,цъ, цъ, как не се сетих по - рано  newsm78 Ей, друго си е да се намесят видни професори и да кажат какво са открили след куп проведени изследвания.  hahaha hahaha hahaha

# 338
New Valia, самия Дюкан пише, че в началото резултата се мени с часове. Но по принцип е добре да се мериш само сутрин, на гладно, след 00 ( ако е възможно).

# 339
dollface Може да са бърбеци, но по страшното е че може да е апандесит, ако не е ваден, понякога болката започва отзад на кръста при апандесита. Ако не отшуми отивай на лекар да те видят. Аедин съвет не споменавай за диета, веднага ще кажат че това е причината и ще те остават без да им пука, но си кажи че пиеш повече вода, което уж не е вредно за бъбреците по принцип ама знае ли човек

Еми аз не пия чак толкова много вода, по една бутилка от литър и половина на ден. На режима съм от 20 дни някъде, но и го нарушавах 2-3 пъти. Каквато съм страхлива, само това ми трябваше сега, да не говорим, че след 2 дни заминавам в Турция на почивка.  Cry

# 340
Слизам от балкона само да се похваля , че половината път вече го минах newsm44 newsm44.
И да попитам нещо - знам че някои взимат Хуск на прах, но мен ме интересува този на капсули със същото действие ли е ?Искам да го взема за всеки случай на морето, защото предполагам че ще ми бъде по удобно ако имам нужда.

# 341
Здравейте милички,
Нямам време да пиша, мноооооооооого работа, чета ви по диагонал.
Видях много красиви мацки на снимките и затова влизам да ги поздравя за упоритостта и търпението  bouquet
Специални поздрави за Даниа  bouquet
Поздрави и за всички с минусчета   bouquet
А тези статии не ги четете, четете си книжката, стремете се в дневното меню да имате по една порция от всичко позволено за етапа, в който сте и всичко ще бъде наред. Все пак разнообразието не е малко.
Пожелвам лек и отслабващ ден на всички!

# 342
Hug

Мииииииииии Аз съм Росчо

моля ви помогнете ми да изляза от ника на колежката и да си влезна с моя. Не знам как става това. Влизах където ми дойде на ум, ровех се и все това све попова. Дано не ми се разсърди, че пиша с нейния ник, ама как да си влезна с моя като то автоматично ми се включва нейния?

Целувки  

# 343
Дай на "Изход". Той е горе при Търсене и останалите. После си влизаш с твоите данни Simple Smile.

# 344
dollface, надявам се не съм те уплашщила нещо просто се опитвам да тиобясня че ако не ти мине и без лекарска намеса не можеш да разбереш какво ти има. Ако все още не ти е минало потъси лекар.

Общи условия

Активация на акаунт