Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 882
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте Дюканки Hug
Бързам да се похваля - още 1 кило си замина newsm44 newsm68 !
Относно публикациите - много се притесних ....за бизнесът на диетолозите в България и докторите, които смятат да се изхранват със стомашни байпаси  Joy Joy Joy (всъщност съм гледала за тези операции по дискавъри и доколкото разбрах имат висок процент усложнения и смъртност Twisted Evil, но явно някои доктори ги препоръчват и защо ли си мисля, че са тези, които ще се прехранват от тях...). Освен това, ако ми се появи простата, задължително ще си я прегледам, обещавам Joy
Наскоро четох друга публикация и там накрая мъдро заключаваха да се ядат немазно месо и зеленчуци, но задължително трябва да идем при диетолога и да му платим той да ни го каже, че иначе е вредно! Много мъдро Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пожелавам ви много свалени килца и добро настроение Peace

Мили мами, радвам се на упорството ви и на добрите резултати Hug
Вчера започнах и аз ударния период и реших 3 дена да продължи, но днес ми стана лошо.Кръвното ми е ниско, но днес падна много 80-40.И се чудя да продължа ли или да хапна и нещо друго ,че ми е зле.
А снощи гледахте ли по новините (бтв-май),че протеиновите диети увреждали бъбреците ooooh!
Бистра и аз бях така, не ограничавай солта и солените работи, напротив - наблегни на тях и кръвното ти ще се нормализира Naughty. Пий кола лайт, айрян със сол и хапвай пушени риби и телешка пастърма, на мен тези мерки много ми помогнаха. Този режим сваля кръвното и такива с по начало ниско, като мен, а явно и теб, се чувстваме зле, ако ограничим солта. Имаше нещо по този въпрос и в книгата, ако искаш потърси го, но по смисъл беше точно това - не ограничавай солта.

# 316
Ла, то Дюканството си е религия, вече. Обзалагам се, че в първия магазин в който влезеш ще има това което търсиш.

# 317
Ами не стоя гладна
Сутринта изядох 3 лъжици о.трици с кисело мляко 0,1% м.,пих вода и кола лайт,разбира се пих и кафе
 После усетих,че съм гладна и хапнах 1 яйце и към 11 -1 пилешка пържолка на тиган.
Мисля,че дори много съм яла ,но ми причернява пред очите newsm78

# 318
Ами не стоя гладна
Сутринта изядох 3 лъжици о.трици с кисело мляко 0,1% м.,пих вода и кола лайт
 После усетих,че съм гладна и хапнах 1 яйце и към 11 -1 пилешка пържолка на тиган.
Колко килограма имаш за сваляне?
Аз съм много лакома и най-накрая намерих режим  подходящ за мен. Ако все си била на диети и си гладувала, тук е обратно - ядеш на корем и отслабваш.

# 319
бистра-Добре дошла newsm51 В ударния етап е нормално да ти прилошава.За ниското кръвно пий солен айрян.

# 320
Девойки искам да ви питам нещо, а именно - ходите ли на фитнес или чакате да стигнете желаните кг и тогава ще започнете?

# 321
Чакам 3 фаза и тогава ще поспортувам аз.

# 322
Bistra, аз съм в началото също, и на мен ми прилошава. И аз се чудех дали да не хапна нещо извън режима понеже не се чувствам много добре, а не съм ограничила солта или нещо подобно. Може би е от това, че не ям месо Confused. Все пак, ще ви послушам, момичета, и още сега ще изпия един айран.

# 323
ас дас , по принцип дюкан не го препоръчва до края на втора фаза. Чак в трета. Но за мен това е при хора с повечко наднормени килограми. Аз имах 16 за сваляне и въпреки всичко, почнах да си тренирам от първия ден на режима. Не ми е попречило, напротив стегнах се супер много и кожата ми е перфектна и след свалени 12 кг. /Но аз преди съм спортувала, само последната година бях спряла и резултата беше на лице/. Та всеки може сам да си прецени за себе си.. Но ако не си спортувала, не се хвърляй много , по леко  почни с гимнастика, и постепено усилвай. Hug

# 324
Ами не стоя гладна
Сутринта изядох 3 лъжици о.трици с кисело мляко 0,1% м.,пих вода и кола лайт
Колко килограма имаш за сваляне?
Аз съм много лакома и най-накрая намерих режим  подходящ за мен. Ако все си била на диети и си гладувала, тук е обратно - ядеш на корем и отслабваш.
Oooooooooooooooooo ,никога не съм била на диети.
Сега съм 63кг ,но искам да съм 55кг
Затова и бях решила 3 дена да ми е ударния етап newsm78

# 325
Може би е от това, че не ям месо Confused

Че то без месо трудно ще вкараш необходимото количество протеини  Rolling Eyes

# 326
Девойки искам да ви питам нещо, а именно - ходите ли на фитнес или чакате да стигнете желаните кг и тогава ще започнете?
Аз ходя на гимнастика отпреди режима. И като Венерас се стегнах и се чувствам добре. Най-важното за мен е че ми спадна корема и вече не ме питат, кога ще раждам, защото това ми е болната тема.

# 327
Проблема с простатата много ме притеснява! Въх! Ами сега!  Joy

сори за спама, ама не се сдържах, а и днес ме избива на простотия

Joy Joy Joy

# 328
zorika тамън си мислех да те питам къде ходиш, но видях, че си от Варна Blush

# 329
Може би е от това, че не ям месо Confused

Че то без месо трудно ще вкараш необходимото количество протеини  Rolling Eyes

Ям риба по малко, яйца, кисело мляко. Защо пък да е трудно? Някъде бях чела, че самия Дюкан е казал, че диетата е подходяща за вегетарианци, тъй че защо пък няма да си набавя необходимото количество?
А и имам спомен, че тук още едно момиче не яде месо и е на тази диета.

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 12:35 от fantasy

Общи условия

Активация на акаунт