Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 882
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 795
От доста време се замислям да почна режима.Но прочетох някаде че не става за тийнейджърите Sad.Аз  съм на 17 и искам да ви питам режима ще ми навреди ли по някакъв начин?

# 796
  • София
Ние с Хармони днес изкупихме пилешките пържоли и изварата в метро   Joy Joy

И аз, и аз  Hug , но си хупих и една голяма опаковка
надкълки без кожа  Wink Разделих си ги в отделни пликчета
по 3 бр. във всяко и сега поне за 2 седмици няма да мисля
за моята прехрана. Също искам да добавя, че си купих
вакумирано филе от Пастърва и чесно да ви кажа - облизах
си и пръстите. Разкошна риба и за разлика от други пушени риби
е умерено солена. Ще си купя поне 5 бр. следващия
път когато отида до Метро  Hug Аааа и мляко 0,1% 6 бр.
Абе хладилника е пълен почти само с режимна храна  Hug
Аз от Вторник минах във втора фаза, след 8 дни ударен  Rolling Eyes
Сега малко задържам, защото още не мога да измисля как да
си направя дните П/ПЗ  newsm78
Дайте ми съвет моля, искам да отслабна още 20 кг та колко на
колко да ги редувам ?
Можете да ме добавите в табличката, моля.
Започнах на 26.05.2008 - 87, 5 кг
Сега съм 80,5 кг, а искам да стана поне 60 кг Simple Smile

Росченка - прекрасно място и вие сте прекрасни   bouquet
Момичета страхотни сте  Hug
На мен в работата само ми цитират някакви предавания
за вредността на диетата и вече ми дойде до гуша.
Аз се чуствам прекрасно и се надявам  и за напред да е така  Hug

# 797
Здравейте, аз съм от новичките и искрено се надявам да ме приемете  Rolling Eyes
 От вас се вдъхнових да започна режима и ви чета с интерес /че дори май малко се пристрастих  Mr. Green/. Днес ще ми е 10 ден, като започнах със 7-дни ударен етап. Сега съм на смесен 5/5. За съжаление не мога да дам точни килограми, защото нямам кантар. Започнах от 62-63кг, калкураторчето на Дюкан казва 55, но аз мисля да се боря до 50, но зависи как ще се чувствам /т.е склонна съм и на 52-53/. За съжаление, не мога да се похваля с добри резултати, очаквах да сваля повече през ударния, но уви Confused Отдавам го на проблемите с  smile3550 и все още недостатъчния прием на вода /около литър/, макар че се надявам скоро време да стане поне 1,5л. Приемам съвети всякакви  bowuu . Слабителни до днес не бях използвала, понеже се надявах лененото семе и течния парафин в салата да помогнат  Blush Вчера си купих чай Сание понеже се бях отчаяла, а и достатъчно чаках ... 

ПС: Имам една консерва скумрия в собствен сос в хладилника и много се чудех да я ям ли или не, понеже в съдържанието пише 30% растително масло  newsm78. Предполагам, че не е режимна, но реших да попитам  Embarassed

Предварително ви благодаря и ви пожелавам хубав ден с много свалени кг   Hug

# 798
Добро утро момичета, пийнете по кафе
Така приятно ромоли дъждът (най - после заваля и тук) kaffeetrmker_2  umbrella
Вчера не ми остана време да пиша , но ви следях отблизо
Катеджин , на патерица честито на сестричката ти , много щастие и късмет желая   party023
Бейби дол , браво за 5-ичката(хайде да минаваш вече в трета) smile3501
Бубето ,страхотно изглеждаш smile3521
Селим , разлика има и то голяма , браво smile3501
Росченка , успях да те видя преди да изтриеш снимките , миличка много си чаровна  newsm51
Росчо , големи симпатяги сте и тримата , а ти наистина си като цвете до половинката си newsm51Снимките от комплекса така  ме впечатлиха ,че  ......... благородно завиждам на всички които ще ходите там smile3521
Бейлито , добре дошла , тази риба в собствен сос не става , и опитай се да пиеш повече вода Peace
Доре , Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Вещи , дано малката вещичка днес да е добре

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 07:43 от bermudez

# 799
Добро утро, сладурчета!
Кафе?

А, bermudez вече го сервирала - благодаря  Hug
Голям кукумицин станах, ама то сигурно си е страничен ефект на режима. Обичах да си поспивам до късно в почивните дни, а сега кукуригам рано-рано. Предупредиха ме диетолозите да очаквам удар в простатата, амнезия, анорексия, бъбреци, психически разстройства и к'во ли още не, ама за това не ме предупредиха, та сега се колебая Еврата ми ли са виновни или режима. Както и да е.
Видях отново прекрасни снимки - Росчо - това последното твърдо не си ти! Бубето - ау!  Shocked
beilito - добре дошла  Hug и не очаквай чудесата да се случат от днес за утре. По-важното е резултата да е от сега завинаги. И колкото по-малко са наднормените килограми, толкова по-малко ще сваляш. А от дългия опит на момичетата сме разбрали, че скумрия в собствен сос няма - сама си прочела, че съдържа растителни мазнини, т.е. олио. Единствено рибата тон е наистина в собствен сос.
alegra_femme - колко са ти килограмите за твоите 17 години, та бързаш с режима?  Thinking
Къде изчезна каръкът пухчо?
Денят май няма да е слънчев, но дано е весел за всички!  Heart Eyes

# 800
  • Варна
Гълтам кафенцето с вас.
 Party

Таз консерва със скумрията (от поста на Беилито), как не ги е срам така да я надпишат,  #Cussing out И аз така се бях зарадвала... ама не става.

Хайде малко да помоля за палцестискане за моето дете, че е на пробен изпит по БЕЛ... Embarassed Бая сме ошашкани, повече аз.  Joy

# 801
Дори, имаш моя палец. Другият го стискам за щерката на Горда - успех и на двенките! 

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 07:47 от Sagittarius.

# 802
Добро утро,
водата от мен
Sagittarius, bermudez мерси за кафетата   bouquet
Биборанка, Много хубаво стихотворение  smile3501
Селим, браво! Голяма разлика   bouquet
Бейби дол, честито преместване на пейката на петиците  bouquet
Росченка, много си хубава, не знам от какво се срамуваш а и тези 4-5 кг ти личат, ама много.   Hug
Бубето, направо си се стопила   bouquet
Росчо, невероятно местенце, а вие сте големи сладури    bouquet
Mira(vatan1919), честито 7 кг е добро постижение   bouquet
Беилито, welcome и успех, тази консерва щом има добавена мазнина не я яж и увеличи водата на минимум 1,5 литра, а в горещо време и повече
Дорче, fingerscrossed стискам палци за детенце   Hug
Вещи, надявам се твото детенце да е добре вече   bouquet

Кате, честити 5 месеца и дано Кантарев ти направи подарък днес Hug

Зеленко, честити 5 месеца на патерица и чакам да видя фото сесия  Hug
Хубав ден ви пожелавам!

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 07:40 от Катя*

# 803
Добро утро сладуранки,
Май не само аз съм ранобудна, какво направи тоз Дюкан с мен. Събуждам се рано, свежа и пълна с енергия. Доволна съм от това, преди поне до обяд не бях адекватна ... Joy
И аз докато реша с какво кафе да ви почерпя, вече са ме изпреварели
Sagittarius. ,bermudez ,  много сте пъргави   Hug
мерси и за водичката от Катето
но все пак, защото се потрудих за вас, едно кафе и от мен
dorchester , горда - стискам палци за дечицата ви.  Flowers Four Leaf Clover
Благодаря ви момичета, радвам се , че ви бях полезна
Атракция - общонационални сме ми   bowuu. Аз на моите съгражданки досаждам от време на време и все още никой не се е разсърдил, а как примерно ще вида теб, ако не дойда в Плевен или ти не дойдеш при мен  Joy Joy Joy

Та в тая връзка: Всички заралийки на отчет при мен с едно ЛС!  Ще се организира кафепиене в сряда за да се даде отчет и разпределят задачите по посрещането на скъпите ни общонационални гости. Призовавам към сериозно и отговорно участие. Времето до сряда е малко.

Моля ви, общонационални дюкеси, казвайте кога и как ще идвате, за да ви посрещнем с фанфарите.Този добре ли е     или пък тези   
Не искаме да има недоволни
Фенси чака

# 804
Атракция - общонационални сме ми   bowuu. Аз на моите съгражданки досаждам от време на време и все още никой не се е разсърдил, а как примерно ще вида теб, ако не дойда в Плевен или ти не дойдеш при мен  Joy Joy Joy
Ааа, аз разбрах, че се организира общонационална дюканска някъде, да се сберем всички, да се рапознаем. Което не е лошо като идейка  Flutter

Хубав ден на всички  Hug

# 805
Привет и от мене!
С режима е наред!
Днес започвам пак протеинови дни!
Ще готвя телешко със сирене Ескуиза!
Ще се тегля като ми мине МЦ-то!
Аз пиша и при Рицарките и ще ходя на среща, живот и здраве в Стара Загора на 21-22 юни!
Стихотворението на Биборана е чудесно!
Забравих вчера да напиша, че имаше трици във Фантастикото срещу завод Електроника!
За сега е това!

# 806
Благодаря ви, мили момичета!  Hug

Дори,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 807
  • София
Добро утро   bouquet Хубави кафенца Simple Smile Я да се самоцитирам:

Имам 2 процедурно-отпускни въпроса:

1) Някой да знае как е хавата с безплатния безжичен интернет в Слънчев бряг и Свети Влас? Както се разбра, може би ще бъдем на море там, а аз установих наскоро, че вече имам абстиненция, ако няма нет. За съжаление не понасям вече клубовете, омирисани на цигари и пълни с псуващи дечурлига... Ако има някой режимстващ от тези градове - да пише ЛС  Praynig

2) За срещата на (нережимен плод) - до Стара Загора: и ние като зазу1, ако няма някой, с когото да се заформи car-pooling, ще идваме "с транспорта" - имаме нужда от указания  Praynig

П. С. Орелия, ние имаме Асус ЕЕЕ ПЦ от скоро, пИрфектно е   bouquet

# 808
М-зИленкУтУ - поне до миналия летен сезон безжичен па и безплатен интернет в Слънчев бряг нямаше, то какво ли безплатно има там?... За Св. Влас нямам информация, но и не вярвам. Както и не вярвам, че този сезон нещо се е променило към по-добро.  Hug

# 809
Добро утро!
Благоаря за кафенцата!
Росчо,прекрасно място,а вие сте чудесни!  bouquet
Вещи,надявам се ,че малката е вече добре Peace
Вери,гледам топиш килограми smile3501 smile3501
Ори,Ривела ,Росченка Hug Hug
Атракция,хайде организирайте среща в Плевен Peace
Дорче,стискам и успех!Знам го какво е . Rolling Eyes Peace
Катя,Бейбидол,Зеленко Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт