Кайли, Нори, браво на вас за изпитите
. Кайли, да си починеш качествено, заслужаваш 
Анди, честит рожден ден на татко ти. Да е жив и здрав!

Блу, много е гадно това с лепенките. И на мене колкото пъти ми се е налагало да ги слагам, винаги се е зачервявало мястото. Но, браво на Ния, още малко остана
. Ще пуснеш ли новата тема?За мухичките, аз имам едно патене с Боби. Точно, защото изобщо не я беше страх от насекоми. Един ден я ужили една оса, защото тя тръгна да я хваща с ръка. Ужили я по пръста, който за нула време стана, като кебапче. Изобщо не знаех какво да правя в този момент, добре че имаше едни баби при нас и казаха в такъв случай да се намаже с кал или с чесън
. Ние бяхме на кафето, разбира се, та я намазах с чесън. Но и двете много се изплашихме и добре че не е алергична За мъжкото достойнство и ние отдавна сме го открили. Представям си на плажа, като е гол, какво дърпане ще става
.
- ще мине и тази трудност няма начин. А за мазане - сигурно е трудно, защото е около оченцето 
А аз хич не мога да спя с нея, непрекъснато съм нащрек да не я удари баща й, да не я притиснем, а тя точно за две минути ни изпраща на нощните шкафчета и цяла нощ спи напряко на леглото, като ни раздава жестоки удари с ръце и крака 

, но БХ си я взех с учене

Andy, много да те слуша татко ти
,сега съм решила да взема детска чиния за тоалетната,защото виждам че определено там и е по интересно
, където и да се обърна само мачове. Аман! 
.Половинката не гледа футбол, за сметка на това гледа Формула 1.Ама тя не е толкова на често, та я изтърпявам, даже и гледам понякога с него.