Плажният сезон дойде и АВГУСТИНЧЕТО се стяга за море!

• 12 913
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте ! Да ви споделя Цветан как ми изкара акъла снощи: дадох му спагети за вечеря с телешка кайма и лакомията се надумка и яде и пя и яде и ......къде дъвче, къде гълта...Сложих го да  спи и отидох до една приятелка. Не съм стояла повече от 10-15 мин. и идват да ме викат, че малкия го боли корема, а междувременно изпил 200 мл. вода  #Crazy Започвам да го разнасям из стаята, пея за "болното зайче" и го подрусвам, така докато се поуспокои и пръцна, явно му поолекна и заспа  ooooh! Сутринта в 6.30 беше кукуряк. Трябва да го ограничавам, яде и суров морков и ето резултата от нищо, нещо. Днес по принцип работя до 14.30, а може и по-рано да свърша и се прибирам, да организирам къшната работа, че колко ме чака 1ironing wash newsm28
На вас ви пожелавам приятна почивка! Hug

# 61
  • София
Elia Калцид не беше ли АБ защо веднага ви го е изписала  newsm78 или аз нещо бъркам.....

много са сладки дечицата пу, пу, пу  newsm10

# 62
  • София
elia_gg така както го описваш е 1 към 1 Калоян. Моля те отиди и пусни на детето един гърлен секрет. Симптомите са абсолютно същите за тази гнусна бактерия - Мораксела катаралис, която беше изолирана при Калоян. Температура, червено гърло, но чисти гърди. Хубаво е, че е изписала АБ. Клацидът също я мори тази гад.
Междудругото нашата педиатърка е казала на Митко, че през последните 2 седмици този вирус е хит между децата от яслите и градините. Чудя се обаче Кало откъде я пипна, като не ходи на ясла.
Ох, дано се оправят дечицата бързо  Hug

# 63
Ама много болни пак... Confused
Бързо оздравяване на всички дечица! Peace

Pepper, и аз като Vst_80 правя доста снимки и от тях отсявам хубавите.Иначе няма как, каквито са стрели. Simple Smile
За прическите - аз много обичам, всеки ден правя нещо различно с косата й.А Вики стои, само да чуе, че ще излезе без прическа ако се глези и застава мирно като войник. Mr. Green Страшно е суетна. Simple Smile
Нори, мина ли изпита?
Elli78Hug

# 64
Pouh, всъщност установих, че се разболяваме по пътя за яслата. Там помолих да премерим тепература- беше 37,5, а детето видимо се отпусна. Изрично ДВА пъти  попитах сестрата дали другите деца са здрави ли са, а тговора- "да-а-а-а- нямаме болни."
Няма болни, а пред вратата на лекарката се срещнахме с един Джем от групата с абсолютно същите симптоми.  ooooh!
Доверявам се на лекарката за АБ. Не би го предписала без причина.
 nana77, и на мен ми звучи като новия хит на сезона newsm78 Аман от такива хитове ooooh!

# 65
  • София
еее, просто не е истина как вали #Crazy ( все едно гледам репортаж за тайфун над югоизточна азия)......кръстовището - вече няма тротоар и улица, просто река, и това ми бил столичен голям булевард......

Елиа - дано бързо се оправите.

Нана и вие, бързо оздравяване - може Кало да го е пипнал от разходките, от някое дете, което ходи на ясла или детска.

Тук стана тъмно, и включихме осветлението дори.....

# 66
Ей, сладурани, трогнахте ме до сълзи онзи ден като метнах едно очо на форумчето ни. Огромно благодаря на всяка една от вас. Ще прочета предната тема и ще се включа подобаващо. Предполагам още тази вечер, стига да сме без колики. Много целувки и прегръдки на всички, изпаднали в дупка, болнички дечица и мами. Тук няма дъжд, странно, пече та се къса, или пък аз с тази температура дето все я поддържам си мисля, че е много топло. Шантава работа. До скоро...

# 67
Здравейте  Hug
Не свършиха ли вече тези болести,аман от тях  Cry,дано болничките да се оправят по-бързо  Peace
Ембър,браво на Вики за прическите  Peace,аз на Даяна каквото и да и сложа на косата,най-много след 2 минути го е махнала и затова си ходи все рошава  Mr. Green
Пух и в Пловдив се затъмни,явно дъжда идва насам  Laughing,а ние иначе се гласим да излизаме като се прибере татито  Laughing
Мадонка,много се радвам,че намери време да се разпишеш,дано да са ви по-леки коликите и да имаш време пак да хвърляш по едно око на августинчетата  Hug  Heart Eyes
Ели78,бързо да свършвате с ремонта и пак да пишеш какво става с вас  Hug
Хайде ставам да излизаме,пък дано да не ни завали  Joy Joy Joy

# 68
  • варненка от София
И аз се впечатлих от това, че вали в София, тук наистина се пече и е много приятно, даже стягаме багажите и отиваме на басейн.

Желая на всички болнички бързо оздравяване, голяма мъка е това.

Гледах снимките на дечицата ни, наистина вече всички са пораснали много и са малки госпожици и господа, впечатляват ме всички мадамки с буйни букли и тайничко им завиждам, кога ли и Шушел ще развее косища  Mr. Green На Вики прическата е уникална и аз слагам фибички и Стефи уж иска да й ги слагам, но не стои мирна, а непрекъснато шава.

Блу, кураж! Винаги си била заредена с позитивизъм, с много добрина, лъчезарна и усмихната, вярвам, че ще преминете през дупката. Надявам се и с моята любимка Ния да е наред всичко.

Оф, гледам Сексът и градът, серията в която Шарлот помята и се разревах, както винаги  Cry Последният сезон на любимото сериалче, винаги ме е разревавал и много си го обичам.

# 69
Мадонка чакаме разказ и снимки на малката коконка. Hug

И в Пловдив заваля.   umbrella

# 70
Валка, Гъбка, сладки мои щъркелчета, много се радвам, че съобщихте новината. Сега чакаме и Юлиана, и двете ни Елинца да се отчетат, дано всичко мине добре при тях с този диабет и серклаж. Стискам палци и на трите ви. Трогнахте ме до сълзи, като прочетох пожеланията ви, много си ви обичкам и мъничко завиждам на Валката, че успя да се запознае с доста от вас. Ще имам ли и аз този късмет не знам.
Карим, разкошно е, това което си написала, искам и аз да се включа в изпращането на пари за книжка. Много ми харесва, даже си мисля, че и от БГ-мама могат да помогнат мамма и татти. Някаква кампания да се измисли знам ли.
ВСТ, стискам ти палци дущко да ти се наредят нещата скоро и бързо.
Елфче, и аз паднах в капана ти, за о-то на още.
Хей, Марго, забравих да ти пожелая попътен вятър с бременния си мозък тогава, но сега се радвам, че всичко малко по-малко се нарежда при теб.
Страхотни снимки има в албумчето, много пораснали дечица, сега като сравнявам какви малки са били, а какви станаха ... Красота
Марулче, не се ослушвай, кака, а давай една кокона и ти, нали знаеш, че съм ти фен на името за втората дъщеричка, кога ще ме зарадваш най-сетне.
Миленка, намери ли такова животинче?
А пък аз да ви изклюкам Гъбката ни каква фина мацка е станала, леле мале, чак за тийнеджър я смятат бабите и се тюхкат дали поне е завършила училище, та са й напрайли двете деца, хихи. Голямо шоу беше предната седмица като бях още с тумбака (да не си помислите, че сега нямам) и се видяхме, тя с количката за породени, аз с тумбака, само Нори липсваше, та влиза наша гъбка в магазинче и оставям аз навън с тумбак и две малки дечиня, е смятайте и циганята ме заглеждаха дори, че бяхме в района на окръжна болница, дето могат да се видят такива субекти. Оооо, Гъбка лъже, в пост № 201 – изглеждала съм все едно не съм раждала, да ама друг път. Много добре знаете как изглежда  един родил търбух, изключвам май само Бубчето, която изглеждаше на снимките от изписването си, направо като девойка. А аз с това секцио съм още в 7мия месец.
Леле, Мимс, за месец много кила си свалила бре, ще се боря май и аз с господин Дюкан, ама да видим кой ден. Какво стана с обрива на Вики?
Дидика, пиши по-честичко де, то и аз не съм от най-редовните, ама акъли давам. Гледам, че и Елеонора пише с лявата ръка, но сигурно е нормално до към 3-4 год. А в спарингите, моля включете и Норито, то милото енергично доста, та затова сега е заточено за ден на вилата, откачи покрай бебоната. Дидика, метни някоя снимка от сватбата на най-добрия ми / си приятел.
Добре дошла на мама бермудес и малкия Стели, а какво става с Айла, сега се сетих за нея, май и нейните кукли бяха на същата дата като Стели.
А, по повод детските ясли да ви се оплача, Нори не е приета в СОФИЯ, след офанзивата, която беше при вас февруари, реших през следващите дни да я запиша, че да съм в час и аз в събитията и тези дни получила съм мейл, че сме номер последен едва ли не и не сме класирани, здраве да е. Някаква ясла беше в Студенски град май, Жар птица ли нещо такова. Ади, честито ти ясленче-първенец. Честито и на пепеджийнс за същото.
Елфче, тези Биогайа ги дават и за колики, тук една мама ми каза с бебок от 19 май. Друго не знам за тях, само че стрували 17 лева.
Честит рожден ден на Пух, с пожелание за здраве, щастие и късмет. Имаш РД на термина ми, но за съжаление не успях да нацеля датата.
Нека болничките дечица да оздравяват.
Не успях да прочета всичко, че малкото си иска неговото, ще продължа после, ако не ослепеете с това кичозно цикламе.

# 71
  • София
Мадонка,  Hug Heart Eyes  bouquet С лентичката на 8 дневната примадона ме разплака  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много мило ми стана! Дано сте безколични!  Peace Hug За Биогайата - като ги купувах и на мен така ми казаха - че и за колики ги взимат, а и на упътването така пише.  Rolling Eyes Нова мода. Представих си ви с количката пред магазина, то си е зрелище направо  Laughing  Hug
Бързо оздравяване на болничките желая!  Praynig Peace Нана,  Hug , благодаря още веднъж за Бебегела! Само да кажа - извинявам се, ама ми бърка в очите, както сигурно на теб правописните грешки  Wink - не е вирус, а бактерияBlush
У наше село днес не валя толкова, но вчера беше така, както Пух го е описала.
Марулка, аз чакам да пуснат кинофилма, също съм му фенка! И подразбрах, че в него Шарлот все пак е бременна  Grinning
Ние бяхме на рд на едно братовчедче, Ивчо заспа преди малко, не ми се мисли за нощес  ooooh! С "нашия" проблем сме все така, голям рев е докато се изака, ама да не ви се оплаквам сега. Записах час за понеделник чак, при Панталеева, в Св. Пантелеймон. По този повод - да питам запознатите - къде точно се намира? Казаха ми на 5-те кьошета някъде.

# 72
Мадонка, ослепявай ни по-често  Praynig Laughing Много ви гушкам с малките принцеси  Heart Eyes Hug
Марулка, на теб пък ти завидях за басейнчето  Crossing Arms Hug
Ние пък в неделя сме на кръщене на едно приятелче на Лори и след това на погача на сладуркото на кумовете ни  Heart Eyes И аз каквато съм шматка и покрай неприятностите съм забравила за погачата  Embarassed Сега трябва да измисля подарък, че мама и тати не искат да кажат от какво имат нужда  Twisted Evil, а нямам никаква идея  newsm78

И при нас се изсипа адски дъжд и даже град на два пъти  Thinking

# 73
Елфче, Св. Панталеймон се намира на ул. Княз Борис - ако идвате от Руски паметник, карате по Скобелев и на 5Те кьошета завите на дясно посока Военна болница, после втората пряка вляво покрай градинката, накрая на градинката пак ляво, после дясно и пак дясно  Crazy Crazy Crazy Аз не разбрах нищо от това обяснение /татито ми диктуваше  Joy/ Иначе уличката е точно срещу входа на болницата Св. Екатерина. Ако искаш питай на лични, че аз май вместо да помогна ще те объркам повече  Embarassed

Ето какво излиза на картата http://bgmaps.com/map.asp?sid=4b0ef40f0559238cd6144d79fb6ba5ea&a … +21&start.x=3

# 74
  • София
Вст, благодаря!  Hug Ще го прочета после на таткото, ако не може да се ориентира, ще питам пак  Laughing  Hug А, така с картата ще се оправим!  Grinning  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт