Дамски превръзки

• 142 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Ползвам превръзки Либрес.С тампоните не се спогаждам,да не говорим,че задължително трябва да се обезопася допълнително и с превръзка.Освен това ми е адски неприятно усещането  при вадене на тампон Sick
Спомням си първия ми опит с тампон като ученичка-тогава още бях чиста и неопетнена  Blush,та внимателно си слагам това чудо,ама ме е страх да бутам по-навътре и го оставих 1/3 да стърчи навън.Еее побърках се после в училище,едвам сядах JoyАма имахме час по физическо и исках да съм с тампон bowuu

# 241
Ползвам превръзки Либрес.С тампоните не се спогаждам,да не говорим,че задължително трябва да се обезопася допълнително и с превръзка.Освен това ми е адски неприятно усещането  при вадене на тампон Sick
Спомням си първия ми опит с тампон като ученичка-тогава още бях чиста и неопетнена  Blush,та внимателно си слагам това чудо,ама ме е страх да бутам по-навътре и го оставих 1/3 да стърчи навън.Еее побърках се после в училище,едвам сядах JoyАма имахме час по физическо и исках да съм с тампон bowuu
Joyеееееееееееее, ти ме уби с тоя тампон..... Joy hahaha Mr. Green

# 242
  • Прекрасна ВАРНА
използвам ALWAYS и LIBRESSE

# 243
Ползвам Always.  Преди и други съм пробвала, но за сега съм доволна от тях. Раздразнение специално от тях не съм получавала. Само около 2 месеца след ражданията копринените превръзки ме дразниха  но това е нормално тогава и ползвах само памучни.

# 244
  • На планетата Земя
Само Либрес. Памучни са, имат различни удобни размери, супер са!

# 245
Ползвам Always, понякога и Евърбел. Преди ползвах само тампони, но често ми се появяваха гъбичи и докторът ми каза да мина на превръзки, понеже тампоните не са за предпочитане в такива случаи.

# 246
  • София
Always  Naughty, много ги харесвам, никоя друга марка не ме опазва така добре както те! Ползвала съм и Libresse, но не съм толкова доволна.

# 247
  • София
И на мен ми се иска да съм само с тампони,но ми се струва че нещо МАХ- то е като старите НОРМАЛ Cry
А от както родих съм на МАХ -си но пропускат по-малко и винаги съм с ежедневна превръзка-ползвам на Либрес,тези дено са по 50в кутия,защото са с памучно покритие и не ме дразнят
От Always съм доволна само от Сенситив,другите не са с памучно покритие и не ги харесвам- а и "големи"превръзки ползвам само първите 2 дни за през нощта
elfi4ka  - ти какви тампони ползваш и не ти пропускат?
Чудно ми стана ,че по-напред някой беше направил съпоставка между ползването на тампони и гъбичките.Ползвам тампони от повече от 10г. и гъбички съм имала само като бях бременна ,а тогама не съм ползвала тампони...Моля който го беше споменал да разясни становището на лекаря си по този въпрос
 Hug Hug

# 248
Ползвам само Always,защото за мен са най-добрите.Чувствам се комфортно и сигурно.Понеже съм с обилен цикъл си взимам само нощните и ги ползвам и през 6те дни!Доволна съм!

# 249
Аз ползвам единствено и само тампони.Никога не съм имала проблеми и или дискомфорт породен от тампон.Толкова лесно и бързо минава цикълът ми,че въобще не го усещам.Нещо,което с превръзки няма как да ми се случи.Само факта,че цял ден стоя "омазана" и екипирана във специални "гащи" ме ужасява.А тампончето е чиста работа.Цял ден суха,чиста с обичайните бикини или прашки с които си ходя и по никакъв начин не ми се напомня,че съм в цикъл.Просто запушвам "проблема"  Mr. Green 
 Разбира се е въпрос на личен избор  Peace
Все едно аз съм го писала това  Laughing

# 250
Аз ползвам само Always, но Sensitive, защото от другите получавам сърбеж... Whistling Whistling

# 251
Либрес,Always Peace

# 252
Най-хубавите-Либрес и Евридей(само памучни)!!!Който не е пробвал Евридей да го направи-няма да съжалявате!Невероятни са!!! Simple Smile

# 253
  • Пловдив
От както се помня съм все с Always и по-рядко използвам тампони OB Pro-comfort. От 4-5 месеца обаче, задължително получавам ужасно раздразнение, зачервянане и сърбежи към края на цикъла  #Crazy.  Как се светнах да проверя за подобни "ефекти"  #2gunfire от превръзките и аз незнам, но сега определено Always-а хвърчи към кофата с боклук. Ще пробвам препоръчваните Либрес или минавам само на OB-тампоните, от които никога не съм имала проблем  Peace.

# 254
И аз имам проблеми с Always, особено когато времето е по-топло. Затова през пролетта и лятото използвам памучни превръзки.
Сега пак се върнах на Always, проблеми нямам.
Много рядко използвам и тампони. Peace

Общи условия

Активация на акаунт