Дамски превръзки

• 142 673
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Тианде  Peace

# 706
Always с 4 капчици, оранжеви. Много съм доволна. Нощните обаче са ми малко големи и дебели.

# 707

Ежедневните са 4.40 лв. за 1 брой  Shocked  newsm78 Или аз нещо не съм разбрала?

# 708
Everbel и Naturella. Но напоследък само Everbel използвам, защото са ми най-удобни. Always не ми харесват.

# 709
Аз по принцип ползвам тампони по време на цикъла - най-често Евент, защото по-голямата част от марките нямат мини размер ?!?!?!?! ooooh! Натюрела и Jessa също са хубави, ако ги хвана на промоция. Laughing Аз за такива продукти не давам много пари, те са едно парче памук с връвчица, така че цени над 3 лв/16 броя не признавам. Като ми е слаб цикъла, слагам ежедневни превръзки - Дискрийт са много хубави, също и Натюрела. Купувам си мултиформ варианта, защото почти през цялата година нося прашки. Laughing

# 710
  • София
Аз по принцип ползвам тампони по време на цикъла - най-често Евент, защото по-голямата част от марките нямат мини размер ?!?!?!?! ooooh! Натюрела и Jessa също са хубави, ако ги хвана на промоция. Laughing Аз за такива продукти не давам много пари, те са едно парче памук с връвчица, така че цени над 3 лв/16 броя не признавам. Като ми е слаб цикъла, слагам ежедневни превръзки - Дискрийт са много хубави, също и Натюрела. Купувам си мултиформ варианта, защото почти през цялата година нося прашки. Laughing

То хубаво, но това "парче памук с връвчица" ти влиза в тялото и има досег с доста деликатни твои части. Направо се чудя, как може да се разсъждава така. Да не говорим, че точно тези евтините тампони са такива дървета, че използването им е равносилно на инквизиция.
В крайна сметка не съм толкова евтина, та използвам такива евтини неща! Човек трябва да уважава себе си.
Това е лично мнение, не искам да засегна никого!

# 711

То хубаво, но това "парче памук с връвчица" ти влиза в тялото и има досег с доста деликатни твои части. Направо се чудя, как може да се разсъждава така. Да не говорим, че точно тези евтините тампони са такива дървета, че използването им е равносилно на инквизиция.
В крайна сметка не съм толкова евтина, та използвам такива евтини неща! Човек трябва да уважава себе си.
Това е лично мнение, не искам да засегна никого!
Че какво по-различно има в скъпите тогава?

# 712
  • София
Определено има огромна разлика - по-меки, много по добре направени, Тампакс и др. подобни имат специални, качествени апликатори за поставяне, което ги прави и доста по-хигиенични....просто няма място за сравнение между едните и другите.

# 713
  • Варна
Аз пък откакто открих превръзките на DM ползвам само тях, имат най-различни видове. Памучни са, не ти лепнат по задника, та като станеш от стола все да се подръпваш отзад. Само не съм ползвала ежедневните, ако някой има впечатление да сподели.

# 714
Аз по принцип ползвам тампони по време на цикъла - най-често Евент, защото по-голямата част от марките нямат мини размер ?!?!?!?! ooooh!
Имат, но не знам защо по магазините не ги зареждат.  newsm78

# 715
Аз последните месеци ползвам тампони Паломита-2.55 за 16 броя.Екстра са и те,а и са с розови връвчици  Laughing Иначе съм фен на Евент,но те са същите като Паломитата.

Ползвах и Об по едно време,но някаква съществена разлика не намирам  Thinking

# 716
Евент мини тампони и Паломита Силвър нормални превръзки.
Либрес не са лоши, но тази тяхна характерна форма е малко притеснителна Simple Smile
Олуейс съм ползвала 1 пакет в живота си преди 6-7 години и са с качеството на памперси Рози.
Натурела - купих веднъж, купих втори път, появи се сърбеж ги спрях.
Евърбел са добри, но са по-скъпи от Паломита и затова ги смених с второто.

От тампоните - ползвала съм и ОБ мини. То не е мини, ами микро. 2х по-малки са от Евент, а Евент ги ползвах и през девическите си години... Не видях разлика, освен в "теча" с по-малкия тампон.

Ежедневни - Паломита букет. Ползвала съм на Дискрийт, Натурела и Еври дей. По едно време бях решила, че тези тънки като хартия превръзчици са перфектни, но те просто лепват засъхналия секрет върху кожата (моят е мъъъъничко по-обилен) и единствената им функция е да не се цапа бельото. Някои и с това не се справят, напр. Дискрийт - всичко минава веднага и зацапва. На Паломита са малко по-дебели и наистина все нещо попиват.

Като цяло не давам много пари. 2 лв за 10 нормални превръзки, около левче и малко за 20 ежедневни. Останалите го докарват на реклама.

Апликатори за тампони? За какво ми е, измивам си ръцете със сапун 2 пъти.

# 717
  • Belgium
Апликаторите правят самото поставяне много по-лесно, бързо и не толкова дискомфортно.

Няма нищо общо с миенето на ръцете.

# 718
Че то не е нито трудно, нито дискомфортно така или иначе Laughing

# 719
Че то не е нито трудно, нито дискомфортно така или иначе Laughing
+1

Общи условия

Активация на акаунт