Какво кафе пиете? Препоръчайте ми марка кафе или смеска кафе!

• 289 729
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 60
  • София
За кафе-машината използваме Лаваца в синята опаковка- става страхотно кафе, много ароматно и с хубав каймак
Или редувам с Чибо Селекшън.
Общо взето с Лавацата се конкурират

# 61
  • Стара Загора
От 2 години - само насипна Колумбия - невероятен, разкошен аромат, но това се отнася само за Колумбия в едно единствено магазинче. Купувала съм от всички магазинчета, които знам за насипни кафета, но разликата е много голяма - просто трябва да се уцели. 

# 62
  • Sofia
Jacobs или Chibo(синьо). Peace

# 63

Наистина ли? Аз незнам защо си мислех, че новото ще е още по-хубаво.
[/quote]Иаз така си мислех,ама не...

# 64
Пия само нес кафе.

# 65
Ехх напоследък ми се въртеше идея за подобна тема.Аз съм голям фен на хубавото кафенце,за мен то е без захар със сметана,ароматно.Якобс Монарх много ни харесва с мъжа ми,имаме машина за шварц-става идеално.Понякога купувам смес от наспини кафета - Еспресо с Колумбия (незнам дали навсякъде така се наричат),много хубава смес.Спетема ми е любимо също,но тук не го намирам,само по заведения съм пила Peace

Да вметна един въпрос към тая тема,ако може....Бихте ли споделили кои кафета са подходящи за шварц и кои за еспресо?Турско не обичам изатова не питам Blush

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 01:54 от Дес

# 66
Дес, пробвай вместо сметана да слагаш няколко капки прясно мляко.. мисля, че повече ще ти хареса  Peace

# 67
ние пием само Dauwe Egberts- кафявата опаковка
а Лавацата и нас ни киселее

# 68
Ами не харесвам прясно мляко Wink Единствената сметана с която харсвам кафето си е Кофи Мейт Peace

# 69
Douwe Egberts Espresso, Лаваца - черната опаковка, Illy - в нашето семейство тези са най-предпочитани. Понякога купуваме и Якобс в зелената опаковка. Обичаме силно и ароматно кафе.
Смески не ползвам отдавна. Пробвах няколко пъти различни варианти, но не ми харесаха.

# 70
Съветвам ви да опитате новото италианско кафе Идоло, в червена опаковка. Страхотно е - плътен вкус, аромат, каймак - плътен и не спада. Фирмата, която го предлага е Кафе салюшън, има го вече по някои заведения в София. Опитайте го, няма да съжавялате, по нищо не отстъпва на Лавацата!

# 71
  • Варна
Съветвам ви да опитате новото италианско кафе Идоло, в червена опаковка. Страхотно е - плътен вкус, аромат, каймак - плътен и не спада. Фирмата, която го предлага е Кафе салюшън, има го вече по някои заведения в София. Опитайте го, няма да съжавялате, по нищо не отстъпва на Лавацата!
ти за фирмата ли работиш?

# 72
  • София
Аз пия Illy или смеска от чувалите на 200 гр. кафе Айриш крийм (много приятен аромат има) и 100тина гр. робуста  - за по-силен вкус. Има и кафе с аромат на шоколад, ако обичаш. Wink

# 73
  • Банкя
Нова Бразилия.На кафеварка.Но аз не си падам по-много силните.

# 74
Не пия кафе от 4 години,но преди пиех само черен ЛАЗАРИН  Peace

Общи условия

Активация на акаунт