Темата за кафето ме интересува, защото имам заведение, за което съм в процес на търсене на нова марка кафе. За сега предлагам два вида, едното е на Бианчи (на зърна), което аз лично не харесвам и не ме устройва по ред причини, които няма да изброявам, а другото е Лаваца на капсули. С тези две марки го заварих и понеже имах и продължавам да съм ужасно ангажирана с промени, свързани с интериора му, не ми останаха сили и време за кафето. А Бианчи (Голд) не е "моето" кафе.
Откакто се помня обичам да посещавам нови места и да откривам нови вкусове. Храната и питиета, винаги са били нещо специално за мен и никога не са подлежали на навик.
Напоследък, дегустирането се е превърнало в ежедневие, което докато преди беше въпрос на хрумване, сега е повече професионален ангажимент. При всяка удобна възможност, търся идеи в заведения, като опитвам нови марки и за разлика от начина, по който попринцип пия кафето, сега гледам да е чисто, за да мога да го усетя, както трябва.
Искам да Ви питам, къде обичате да пиете кафе?
Коя марка кафе харесвате?
И ще съм благодарна за отзиви за кафе Караро и кафе Юнивърс ( и двете съм ги тествала като вкус и са уговорени откъм сделки с професионални машини под наем, но при мен няма бързане, докато не опип(т)ам всичко.)