Какво кафе пиете? Препоръчайте ми марка кафе или смеска кафе!

• 295 808
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 705
  • Sunshine state
А на мен да-не знам доколко е скъпо,ама Чибо на мен ми накиселяваше.Не помня кое точно Чибо беше.. Да не говоря,че като цяло марката ми опротивя и от Германия-там правят най-гадното шварц кафе от него.  Sick Иначе Лаваца-та е убиец,ама е много скъпа тук и не си я позволяваме често. Преди майка ми носеше от Италия,но вече не ходи. Нес мразя и хич не ща и да го чуя. Предпочитам даже да не пия кафе пред алтернативата нес. Майка ми от мързел сутрин си правеше нес,ама й купихме машина от егоистични подбуди-като идем на гости,да не пием гадното кафе.  Mr. Green

# 706
А Майка ми от мързел сутрин си правеше нес,ама й купихме машина от егоистични подбуди-като идем на гости,да не пием гадното кафе.  Mr. Green

Joy
Страхотен мотив!

# 707
В неделя взех от Лидл 1кг Лаваца намален на 25 лв,страхотно е.Иначе пием Кимбо ,всички видове без100%арабика ми харесват ,но ми е доста скъпо.

# 708
  • Sofia
Отдавна не бях пила толкова вкусно и ароматно кафе - Caffe Gioia Organic - от био магазин го закупих. 250г - 14лв.

# 709
  • Sunshine state
Уаау,много скъпо,бре.  ooooh!

# 710

и на мен ми идва скъпо.
но био продуктите са си скъпи.

# 711
  • Sofia

и на мен ми идва скъпо.
но био продуктите са си скъпи.
Да, но пък веднъж на 3-4 месеца можем да се поглезим, аз обожавам кафе...пия по 2 на ден и то г голяма чаша минимум... Simple Smile

# 712
Да, но пък веднъж на 3-4 месеца можем да се поглезим, аз обожавам кафе...пия по 2 на ден и то г голяма чаша минимум... Simple Smile

Много правилен начин на мислене  Hug
Ако ние не се поглезимза себе си  кой друг ще ни поглези  Laughing

# 713
Не съм съгласна с тезата ,че ако не е силно кафето по-добре да не пиеш. Аз обичам вкуса и аромата на кафе, но не и много силно кафе. Между другото България е страна в която се пие прекалено силно кафе, но както и да е ,и с кафето както с много други неща е въпрос на вкус.

# 714
Не съм съгласна с тезата ,че ако не е силно кафето по-добре да не пиеш. Аз обичам вкуса и аромата на кафе, но не и много силно кафе. Между другото България е страна в която се пие прекалено силно кафе, но както и да е ,и с кафето както с много други неща е въпрос на вкус.

Всичко е въпорс на вкус и навик, права си.
аз примерно също не харесвам слабо кафе, но пия по едно кафе на ден. затова искам да кърти мивки.
ако ми е слабо много ме дразни.

# 715
  • Sunshine state
И аз мразя слабо кафе-пия две на ден,които са нормслни до къси,но пък силни. Такива големи и дълги кафета не ме кефят-не мога да усетя вкуса на кафето и ми приличат по-скоро на чорба.Мъжът ми ги пие такива пличканаци.  Grinning

# 716
  • Асеновград
Nescafe Classic Crema - 100гр -5лв. Невероятно е. 2 лъжици кафе, малко вода и малко мляко.  newsm08

# 717
Аз пия много, много кафе. Моите ристретти радикале са убийствени и по много пъти на ден Simple Smile.

# 718
Аз пия много, много кафе. Моите ристретти радикале са убийствени и по много пъти на ден Simple Smile.

Това е висота която се стремя да постигна  Hug
но за сега стомахът не ми позволява.

Забелязвам че когато съм нахранена кафето ми е по-вкусно. А ако съм гладна не мога да му насладя напълно и в гурме стайл.

# 719

Това е висота която се стремя да постигна  Hug
но за сега стомахът не ми позволява.

Забелязвам че когато съм нахранена кафето ми е по-вкусно. А ако съм гладна не мога да му насладя напълно и в гурме стайл.

Слава богу ,че нямам такива високи цели

Общи условия

Активация на акаунт