Какво кафе пиете? Препоръчайте ми марка кафе или смеска кафе!

• 290 558
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 870
аз също зареждам от 3 те вида  Davidoff на намаление
видях че има и нов модел в сива опаковка, чакам да го намалят

от Лавацата обожавам Qualita Oro

# 871

Другата седмица в Кауфланд на 6,39.

# 872

Другата седмица в Кауфланд на 6,39.

Да, видях...супер.  Party

# 873
  • По-близо до звездите
Снощи ми донесоха от Плевен (най-вероятно от Кауфланд) една опаковка Davidoff 57 Espresso. Опаковката е по-различна от тази, която съм купувала. Ето я:
http://www.zinodavidoff.com/bg/coffee/products/espresso-57/
Преди вземах такава:
http://apteka.framar.bg/30027941/%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5-%D0%B4 … 250-%D0%B3%D1%80-
Вкусът е коренно различен и направо кофти. Няма го онзи прекрасен шоколадов аромат, който изпълва помещението и те кара да искаш още една чаша.
На какво се дължи това, при условие, че - според описанието - става дума за едно и също кафе?
Някой да има светлина по въпроса? newsm78
P.S. Приготвено е на една и съща кафемашина.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 10:27 от Kalinkata

# 874
Снощи ми донесоха от Плевен (най-вероятно от Кауфланд) една опаковка Davidoff 57 Espresso. Опаковката е по-различна от тази, която съм купувала. Ето я:
http://www.zinodavidoff.com/bg/coffee/products/espresso-57/
Преди вземах такава:
http://apteka.framar.bg/30027941/%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5-%D0%B4 … 250-%D0%B3%D1%80-
Вкусът е коренно различен и направо кофти. Няма го онзи прекрасен шоколадов аромат, който изпълва помещението и те кара да искаш още една чаша.
На какво се дължи това, при условие, че - според описанието - става дума за едно и също кафе?
Някой да има светлина по въпроса? newsm78
P.S. Приготвено е на една и съща кафемашина.

понеже и на мен ми се стори интерсен въпроса порових в интернет. Значи явно зависи от опаковането. Другото кафе което познаваме марката написана с латински букви Davidoff  е на Чибо. Докато това което показваш е на Зино Давидофф Груп собствен пакетаж. Те предлагат и други неща- часовници, парфюмерия и прочие.Би трябвало кафето да идентично но защо не е въпроса.

# 875
и аз взех от новата опаковка     Sad

# 876
  • По-близо до звездите
След обследвания на сайтове, стигнах до същия извод. И тогава разгледах опаковките.
И на двете пише едно и също: Производител Tchibo GmbH  Germany newsm78
Тъкмо си мислех, че ще си купувам това от Tchibo, а сега се оказа, че това от Кауфланда също е тяхно.
Но не го харесвам.
Обаче, пак ще го изпия. Mr. Green  Grinning

# 877
След обследвания на сайтове, стигнах до същия извод. И тогава разгледах опаковките.
И на двете пише едно и също: Производител Tchibo GmbH  Germany newsm78

Ау каква неприятна изненада.
Явно Чибо пакетира и за Зино Давидоф груп. Вероятно е подобно на Търговските марки като Клевер на Била д кажем - някоя известна  фирма за млечни продукти прави Клевер на Била както и млека от собствената си марка. и тук Чибо прави за себе си и за Давидоф Груп. Защо обаче едното е осезаемо по-лошо от другото newsm78

# 878
SPETEMA GOLD, инстантно на гранули. Много ми харесва и не бих го сменила с друго засега.
В пакетчета по 2 гр.
П.П. Между другото, има ги в Карфур на промоция по 10 ст. пакетче

# 879
Мелита - Белла Крема и Сагафредо Интермдзо

# 880
  • София
Моето най-любимо кафе е ЧИБО ЕКСКЛУЗИВ, синя опаковка!
Опитвала съм почти всички от серията на ЧИБО, но това го
обожавам!А машината ми е ДЕЛОНГИ, прави го с 1,5- 2 см пяна.

# 881
Моето най-любимо кафе е ЧИБО ЕКСКЛУЗИВ, синя опаковка!
Опитвала съм почти всички от серията на ЧИБО, но това го
обожавам!А машината ми е ДЕЛОНГИ, прави го с 1,5- 2 см пяна.

Те са няколко вида. На мен най-много ми харесва със слона  Mr. Green

# 882
  • Варна
 Днес ги гледах Чиботата-със слон и другите две,но и на трите нямаше еспресо машина.Въпросът ми е,как се държат на еспресо?В СВА са на промо -4.99лв.

# 883
Днес ги гледах Чиботата-със слон и другите две,но и на трите нямаше еспресо машина.Въпросът ми е,как се държат на еспресо?В СВА са на промо -4.99лв.

Аз на зърна съм правила, но може да мина да взема и да пробвам. После ще дам отзиви.

# 884
  • Варна
Май не сън се изразила много точно Blush Имах предвид,че при символите където е обозначено за каква машина,джезве и т.н. е подходящо даденото кафе,нямаше еспресо.Бяха дадени шварц,френска и още нещо,но не и еспресо Thinking

Общи условия

Активация на акаунт