Какво кафе пиете? Препоръчайте ми марка кафе или смеска кафе!

• 289 634
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 945
В момента в кауфланд има промоция на кафе Melitta на зърна. Някой пробвал ли е това кафе?

Мелита е немска марка кафе.На нас в къщи много ни харесва.Различава се от другите немски марки по това, че не киселее.Има плътен вкус и е много ароматно.Страхотно кафе!

# 946
# 947
в момента съм на това

едно от малкото безкофеинови кафета със страхотен аромат

# 948
в момента съм на това

И ние у нас сме на Далмайр, само че с кофеин. Любимото ми кафе!

# 949
Едва ли ще го намериш, имаше го май само в Пени, които си закриха магазините.

# 950

хубаво ли е!? не се ли доближава до продаваното инстантно в Лидл?

# 951
до кое да се доближава ?!

# 952
в момента съм на това

И ние у нас сме на Далмайр, само че с кофеин. Любимото ми кафе!

от София ли го купувате и на каква цена?
 гледах някъде 250 грама за 8 лв
аз вече 2ри път си нося от Германия 500 грама за 4 евро

# 953
Аз го купувам от Австрия, когато е на промоция е 6 евро. Лятото бяхме в Германия за една седмица, там е 4 евро, да и си купихме доста, но вече е на привършване.
Преди време го бяха пуснали в Лидл, в България на цена 10 лева, но за кратко време.

# 954
абе не вярвам като са заторили пени и хайде и кафето ..аз даже не съм и поглеждала къде го пройзвеждат ..........http://promocii.bg/casablanca-instantno-kafe-610717   

# 955
От Полша е любимото ти кафе. Ей сега погледнах на старо бурканче.
ММ го пиеше редовно, а сега мина на Мока на ККласик- Кауфланд.
Твърди, че другото били по- хубаво.

# 956
Аз го купувам от Австрия, когато е на промоция е 6 евро. Лятото бяхме в Германия за една седмица, там е 4 евро, да и си купихме доста, но вече е на привършване.
Преди време го бяха пуснали в Лидл, в България на цена 10 лева, но за кратко време.

това за 500 грама ли е било в Лидл?
да проверявам чат пат

# 957

да проверявам чат пат

Да, 500 грама беше. И аз се надявам пак да го пуснат.

# 958

да проверявам чат пат

Да, 500 грама беше. И аз се надявам пак да го пуснат.
Пускат го веднъж в годината. И аз се зареждам от него,  а и цената в Лидл е наполовина.

# 959
абе не вярвам като са заторили пени и хайде и кафето ..аз даже не съм и поглеждала къде го пройзвеждат ..........http://promocii.bg/casablanca-instantno-kafe-610717   

Аз пък много харесвам Gold варианта ходех в Пени само заради него. Купувах си по 4 буркана , защото не ми беше удобен магазина. От запасите ми остана само един буркан. Ще пробвам да го заменя с някой от моделите на Лидл. Ако не пак ще минеме на Грандос Голд , въпреки, че и него го спряха от голямите вериги.

Общи условия

Активация на акаунт