....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 9

• 24 160
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
май го нямам на снимка,ама ще видя какво мога да направя.или най-добре да си направя нова снимка на гърба да се посмеете малко на напълно неподхождащите ми една с друга татуировки  Mr. Green коит аз така много обичам
мечо пухчо дай аз ще ти пробия  Grinning няма да боли, обещавам...даже трета и четвърта ще поискаш    love001
Буби, ай, че те чакам  atwork

А иначе дупки и аз мога да правя...секви  bowuu
Чу ли, Пухчееееееее? Whistling

# 211
мъжа ми не се занимава с пиърсинг ,но знам,от мои приятели които са си правили такива неща...по-точно като 1вия пример.На моя позната й го направиха за тату феста преди няколко години и буквално след дни ги махна.Чувстваше се неконфортно,някои от обиците почнаха да забират от дърпането и панделките.И последните няколко кожата почна да ги изплюва след месец...На някой може и по дълго да издържат ,но със сигурност за постоянство не можем и да говорим.Друг познат си подреди по целия гръбнак обици и те имаха същата участ.Казват,обаче,че въобще не боли и след 2рата,3тата кожата изтръпвала.
Инплантите мен много не ме кефат,но преди доста време много исках да си направя брендинг/жигосване/ на единя хълбок във формата на лилия.Това са го правили за наказание на особено лошите жени по време на Инквизицията.Обаче, момчетата ,които ми слагаха пиърсинг не се навиха ,защото много бавно зараствало и ,за да остане белег и да се вижда трябва да се разранява и чопли кората....което вече си е гадно!

# 212
Може би трябва дупките да зарастат напълно,
преди да се опънат с панделки....знам ли? Thinking

А това, с имплантантите...и аз не мога да разбера
къде, всъщност е чара, ама айде... Crazy
...и добре са те навили за жигосването  Hug

# 213
ти остави болката при пробиването,аз нямам страх от такива неща, но се чудех дали си заслужава времето и парите които ще се дадат при положение, че след 2 седмици ще го изхвърли организмът...

# 214
bubi_f -обикновено като е за фест или някоя реклама ги правят без пари.

# 215
emily_ska ако можеш да ме уредиш ще се начерпим   Wink

# 216

мечо пухчо дай аз ще ти пробия  Grinning няма да боли, обещавам...даже трета и четвърта ще поискаш    love001

А иначе дупки и аз мога да правя...секви  bowuu
Чу ли, Пухчееееееее? Whistling

Не, не, мерси Hug- така ми е добре, с по една дупка на всяко ухо, а и те са на ръба да зарастнат вече Crazy

# 217
Момичета, а пък аз смятам да си купя ръкави, които се слагат на ръцете и стоят като татуировки, мога да ги ползвам и за крака...Не знам дали добре обясних, но сигурно сте ги виждали... Hug

# 218
Мииии....аз не съм виждала.Покажи.

# 219
bubi_f   тия дни  ходило някакво момиче при мъжа ми да го пита дали слага такъв пиърсинг,да не си била ти  newsm78 . От това ,което съм чела мисля че се казва "сърфейс" и по принцип не се понася от организма за дълго време,май само болката от дупченето ти остава ConfusedАко ви  е интересно ето на какво попаднах вчера http://tattoo.blog.bg/viewpost.php?id=63670

# 220
Момичета, а пък аз смятам да си купя ръкави, които се слагат на ръцете и стоят като татуировки, мога да ги ползвам и за крака...Не знам дали добре обясних, но сигурно сте ги виждали... Hug
какви ръкави, единственото за което се сещам са лепящи татуировки...ама ръкави  newsm78 за какво точно става дума?
krio не съм ходила в студиота на мъжа ти,а не каза дали той предлага този вид пробиване, най вероятно да след като това му е работата

# 221
Shocked Тва пък кво е? Shocked
От ква материя са?
Не седят ли твърде изкувствено?
Не спарват ли?

# 222
мисля ,че се сещам за какво става дума и май са едни такива като чорапогащник се нанизват на ръцете и са прозрачни с някви картинки по тях.Струва ми се несериозно  Naughty

# 223
мисля ,че се сещам за какво става дума и май са едни такива като чорапогащник се нанизват на ръцете и са прозрачни с някви картинки по тях.Струва ми се несериозно  Naughty
А нещо, като снимков материал дали имаш? Praynig

# 224
  • София
Момичета, искам да попитам в София чували ли сте някъде да правят временни татуировки за по 2-3 години дето са? Аз знам, че се правят с кана и някаква киселина, но нищо повече....
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт