....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 9

• 24 115
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
И аз за т'ва на вертикален. Wink

# 31
Как ги забелязахте тези неща не знам но сега като ги видях  Sick
Аз имах преди година обичка на пъпчето но бях го махнала една вечер и на другия ден забравих да го сложа и вече ми зарасна.Много ме е яд защото ми седеше супер.А сега имам над 20 обици и не знам какво да ги правя, а са страхотни всичките са ми от чужбина и са много оригинални!

# 32
... А сега имам над 20 обици и не знам какво да ги правя, а са страхотни всичките са ми от чужбина и са много оригинални!

Ако пък чак толкова много няма кво да ги правиш,
можеш да ми ги подариш Wink Whistling

# 33
Пу,втора на опашката. Mr. Green Руске,стига само за теб ма. Crossing Arms И аз искам пък. bowuu

# 34
  • София, Лагера
Аз нещо не съм фен на татуировките, не за друго, а защото не мога просто да ги изтрия, когато ми писне  Wink

На корема обички нямам, но пък нося синджирче и висулка Нефертити и също е ефектно.

Но пък преди 10ина дни се сдобих с нови 2 обички на място, което само мъжа ми го вижда  Wink Той не е много фен, по-скоро е безразличен, но аз много им се радвам  Sunglasses

# 35
...Но пък преди 10ина дни се сдобих с нови 2 обички на място, което само мъжа ми го вижда  Wink Той не е много фен, по-скоро е безразличен, но аз много им се радвам  Sunglasses
Shocked Клиторни звънчета ли, мари? Shocked

# 36
  • София, Лагера
Халкички, на устните  Wink

# 37
Халкички, на устните  Wink
Не боли ли? Thinking
Не дразнят ли? Как се справяш като си в цикъл?
Не се ли закачат по превръзките?
А с тампоните? Как се справяш?... Thinking

# 38
 Thinking Аз предполагам, че не се е продупчила, а се махат и слагат свободно  Thinking

# 39
  • София, Лагера
Нямам опит с цикъла още, едва на 9 дни са ми  Simple Smile Не вярвам, обаче, да ми пречат. Те не са големи, нямат никакви ръбчета и финтифлюшки, които да се закачат - обикновени дребни халкички с малки топченца.
Боли малко в началото, но не е нищо особено - на ушите дори е по-гадно, защото спиш на тях и косата си се закача  Wink.

# 40
  • София, Лагера
Thinking Аз предполагам, че не се е продупчила, а се махат и слагат свободно  Thinking
Напротив, продупчено е  Wink

# 41
Абе не съм сигурна, че е толкова лесно да правиш
такива гимнастики постоянно... Thinking
...а пък и ако се махат така свободно,
то тогава е опасно някак си...
...или могат да ти стигнат до матката,
или (не дай си Боже) някой да ги глътне... Thinking

# 42
  • София, Лагера
Махат се много трудно. По-скоро се махат лесно, но се слагат трудно. Момчето ги сложи с помощта на клещи  Mr. Green хем е в този бизнес повече от 15 години  Simple Smile

# 43
Нямам опит с цикъла още, едва на 9 дни са ми  Simple Smile Не вярвам, обаче, да ми пречат. Те не са големи, нямат никакви ръбчета и финтифлюшки, които да се закачат - обикновени дребни халкички с малки топченца.
Боли малко в началото, но не е нищо особено - на ушите дори е по-гадно, защото спиш на тях и косата си се закача  Wink.

А я да те питам още нещо:
Как се нави да си ги сложиш?
Аз трябва да изпия литър бърбън,
че да се престараша (евентуално, де)...

...а и ще ми е интересно да споделиш после, като ти дойде цикъла Wink Hug

Махат се много трудно. По-скоро се махат лесно, но се слагат трудно. Момчето ги сложи с помощта на клещи  Mr. Green хем е в този бизнес повече от 15 години  Simple Smile
Shocked Само момче с клещи не ми се завирало там ooooh!

# 44
Добре де,не пречат ли?Мен понякога кончето на тампона ми убива и ме дразни,не мога да си представя метални халкички там. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт