....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 9

• 24 215
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
  • София, Лагера
В същност преди малко ми дойде, така че до 2-3 дни ще споделя дали имам проблеми.

Как се навих - ами някак спонтанно. Попитах един колега за координати на този, при който той си е дупчил веждите, той ми даде, обадих се и на следващия ден се пробих. Добре че стана така, защото на следващия ден "майстора" замина за Сл. бряг.
Кое те притеснява? Болката ли? То се прави с игла. Болката трае 1-2 секунди. Възстановяването е 2-3 дни.. Според мен проблемът би могъл да бъде само психологически, защото ако си раждала естествено, това хич, ама хич не би могло да ти изглежда страшно. Peace

# 46
Много си смела честно! Hug
Аз на козметик ме е срам да ида за кола там долу, пък какво остава за обички!

# 47
В същност преди малко ми дойде, така че до 2-3 дни ще споделя дали имам проблеми.

Как се навих - ами някак спонтанно. Попитах един колега за координати на този, при който той си е дупчил веждите, той ми даде, обадих се и на следващия ден се пробих. Добре че стана така, защото на следващия ден "майстора" замина за Сл. бряг.
Кое те притеснява? Болката ли? То се прави с игла. Болката трае 1-2 секунди. Възстановяването е 2-3 дни.. Според мен проблемът би могъл да бъде само психологически, защото ако си раждала естествено, това хич, ама хич не би могло да ти изглежда страшно. Peace
Раждала съм. Даже два пъти, ама....не ме е страх от болката...
...по- скоро...странно ми е някак.... Rolling Eyes
 Всъщност, май съм по- възрастна, от колкото ми се иска да си призная... Confused

# 48
  • София, Лагера
Не е до годинките, и аз минах 30  Mr. Green По-скоро обратното - като усещам, че са ми преброени тези години, в които ще се усещам привлекателна и сексуална, та гледам да се възползвам сега  Wink

Бъни, от кое да ме е срам? Ни съм първата, ни последната клиентка. А на гинеколог как ходиш - почти същото е  Wink

# 49
Не е до годинките, и аз минах 30  Mr. Green По-скоро обратното - като усещам, че са ми преброени тези години, в които ще се усещам привлекателна и сексуална, та гледам да се възползвам сега  Wink

Бъни, от кое да ме е срам? Ни съм първата, ни последната клиентка. А на гинеколог как ходиш - почти същото е  Wink

Навивай ме....навивай ме... ooooh! Whistling Crossing Arms

# 50
  • София, Лагера

Навивай ме....навивай ме... ooooh! Whistling Crossing Arms
Хи хи хи. Ще ти пратя координати  Wink Не боли  Wink Винаги можеш да ги махнеш  Wink Не е скъпо  Wink Може пък на мъж ти да му хареса  Wink А може и на теб да ти хареса освен естетически и самото усещане Wink

# 51
... А може и на теб да ти хареса освен естетически и самото усещане Wink
Усещането на момче с клещи ли??? Shocked
...едва ли... Stop Joy

...ама прати ми координатите на ЛС, за всеки случай, де... Whistling

# 52
  • София
Здравейте на всички! Уф, най-накрая прочетох всички постове, много ми беше приятно, та затова се заинатих.  LaughingТа и аз да се включа в отбора на татуираните - моите са двечки, едната е отпреди четири години и половина, другата е на една годинка. Мисля да си направя трета, затова съм се разровила в нета за инфо и снимки на татуировки.
Eто ги настоящите. Дракончето, която е втората ми харесва повече, ама..., но и първата си ми е хубава. Whistling

# 53
Здравейте на всички! Уф, най-накрая прочетох всички постове, много ми беше приятно, та затова се заинатих.  LaughingТа и аз да се включа в отбора на татуираните - моите са двечки, едната е отпреди четири години и половина, другата е на една годинка. Мисля да си направя трета, затова съм се разровила в нета за инфо и снимки на татуировки.
Eто ги настоящите. Дракончето, която е втората ми харесва повече, ама..., но и първата си ми е хубава. Whistling
http://i281.photobucket.com/albums/kk208/grachy_to/tattooes/tatt … s/DSC01141-01.jpg

Супер са и двете Peace Crazy
А къде се намират? На кои части от тялото ти? Thinking

# 54
http://i281.photobucket.com/albums/kk208/grachy_to/tattooes/tatt … s/DSC01141-01.jpg

Супер са и двете Peace Crazy
А къде се намират? На кои части от тялото ти? Thinking

Втората май е отстрани на крака.   bouquet Много са хубави.

# 55
  • София
Да, втората е на прасеца, а първата е на дясната ръка на бицепса. Ама как го казвам - бицепс, много ми е смешно, защото ми звучи, сякаш съм някаква културистка Laughing Laughing, не знам защо Laughing А си е правилно по принцип. Оф, почнах да говоря глупости рано сутрин. Радвам се, че ви харесват. Hug
А третата, която мисля да си направя ще е на гърба и май ще е от две части, ама още не съм ги харесала. Ще тръгва от кръста нагоре и наляво и после ще продължава на плешката, към лявото рамо. Мисля да са две китки цветя, но още не съм си харесла самите цветя. А идеята е да са като продължение едно на друго.
А и аз мисля да ходя при Емо, вие така ме запалихте с добрите си отзиви към него... трябва да ви плаща за реклама Laughing

# 56
Дайте ми инфо за този Емо! PraynigНе ми се чете назад-да си призная без бой! Embarassed

# 57
Дайте ми инфо за този Емо! PraynigНе ми се чете назад-да си призная без бой! Embarassed
ох, някъде съм го забутала инфото.
е са ще го потърся Peace

Уф, къде е Кисчето?Тя ходи при него скоро.

# 58
На мен ми остана време чак сега да пиша Embarassed
Много и се радвам на моята татиуровка, но каква болка беше само не ми се мисли.  Sick
Започнахме в 16.30 та до 20.00 часа. Спря само колкото да отида до тоалетната и да изпуши една цигара. Обаче исках наведнъж. Имах чувството,че ми съдират кожата с много остър нож. А преди това ми казаха,че е като гъделичката. Е, при мен не беше гъделичкане а адски мъки.
Колената ми се разтрепериха по едно време Whistling
Татуто стана много хубаво по мое мнение, но доста по-голямо отколкото бях го замисляла.
Изцапах дивана, чаршафите, нощницата си.
Сега се мажа  с Витамерфен три пъти на ден Simple Smile
AngyL.A. , ако още нещо те интересува питай да не ставам досадна на другите момичета Heart Eyes

# 59

Общи условия

Активация на акаунт