....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 9

• 24 209
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • София, Лагера
Дайте ми инфо за този Емо! PraynigНе ми се чете назад-да си призная без бой! Embarassed
Ето:

0887887629 - Емо

Сега говорих с него, имай предвид, че до септември е на Сл. бряг.

# 61
  • София
Мерси за инфото, аз сега ще ходя до там, в четвъртък, обаче няма да мога да се възползвам предполагам, защото не ми се ще лятото да си правя татуировка. А и както казах, още не съм си я избрала. Иначе знаеш ли къде е в Слънчев бряг, да отида да видя как работи и да се запозная с него, за да говоря с него за есента. Ако не знаеш, ще му звънна по телефона, не е проблем.

# 62
Бомбе,Ноеми,много благодарско!Ей сега ще звънна веднага!  bouquet

# 63
Здравейте от мен!Чета отдавана темите ви,реших да се включа и аз.Преди 2 дни си направих тату ...1...,...2...,ето това е,не е нищо особено,но на мен ми харесва.Исках да ви питам дали мога да ходя на солариум или не е много хубаво newsm78 Те това много ме интересува.
  bouquet

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 18:04 от Бибка

# 64
  • София
Много ти е красива татуировката! Недей да ходиш на солариум и се пази от слънце поне два-три месеца, иначе ще избледнее. А след това я мажи с плажно масло с висок фактор. Да не те е яд после.

# 65
Бибка   и на мен ми харесва. И моята е от петък, но мисля да тръгна след месец на солариум като слагам пам. кърпа на местото Rolling Eyes Амм незнам дал иняма да навредя newsm78

# 66
Момичета радвам се,че ви харесва.Как така пам.кърпа?С какво ще я задържиш?А и тена няма да е равномерен.
Grach,на мен този който ми прави татоса ми каза да не я излагам на слънце само 1 седмица,но и аз знам,че трябва поне 2-3 месеца,ама това не знам как ще стане иде лято...то това се прави зимата ама.....   bouquet

# 67
Ами с памучна кърпа, може д а я залепя с нещо или пък ще я придържам. Предполагам ,че няма да има голяма разлика, защото аз си има вече тен Thinking

# 68
Jeny_J снима ли я,дай да видим.Жалко,че те е боляло,мен не ме болеше много,но мойта е доста по-малка.

# 69
Здравейте, момичета!  Hug
Големи красоти голямо чудо...
За татусите с розите - първата ми харесва най-много  Peace
Обички на ... - направо настръхнах. Не толкова от болката, която ще я има, ами както каза Руска, че е някак странно...  Thinking Но и на мен ми е интересно как ще е по време на цикъл и като цяло дали се чувства някакъв дискомфорт.  newsm78
Аз чакам януари за втората и съм в супер дилема къде по дяволите да е... Напоследък гледам, че всяка втора жена има на плешката и на кръста - та се отказах за тези места, познах да се замислям за бицепса или някъде около гръбнака - някой има ли около гръбнака ?

# 70
Момичета,я да питам защото вие сте на ясно.В момента ми падат коричките и ми се бели на люспи,да ги дърпам ли или да си оставя сами да паднат,много ми е гадно и искам да ги дърпам Confused

# 71
  • София, Лагера
Мерси за инфото, аз сега ще ходя до там, в четвъртък, обаче няма да мога да се възползвам предполагам, защото не ми се ще лятото да си правя татуировка. А и както казах, още не съм си я избрала. Иначе знаеш ли къде е в Слънчев бряг, да отида да видя как работи и да се запозная с него, за да говоря с него за есента. Ако не знаеш, ще му звънна по телефона, не е проблем.
Не знам, нещо спомена за МОЛа, но най-добре му се обади и го питай Wink В момента няма много работа (нали не е баш сезон), така че не вярвам да те върне.

# 72
Моето тату вече го пека в солариум или по-точно пържа го,защото май прекалих ooooh!

# 73
Моето тату вече го пека в солариум или по-точно пържа го,защото май прекалих ooooh!

А от колко време ти  е?

# 74
На мен ми остана време чак сега да пиша Embarassed
Много и се радвам на моята татиуровка, но каква болка беше само не ми се мисли.  Sick
Започнахме в 16.30 та до 20.00 часа. Спря само колкото да отида до тоалетната и да изпуши една цигара. Обаче исках наведнъж. Имах чувството,че ми съдират кожата с много остър нож. А преди това ми казаха,че е като гъделичката. Е, при мен не беше гъделичкане а адски мъки.
Колената ми се разтрепериха по едно време Whistling
Татуто стана много хубаво по мое мнение, но доста по-голямо отколкото бях го замисляла.
Изцапах дивана, чаршафите, нощницата си.
Сега се мажа  с Витамерфен три пъти на ден Simple Smile
AngyL.A. , ако още нещо те интересува питай да не ставам досадна на другите момичета Heart Eyes

Браво! Страхотна си. И мен много ме боля, точно както го описа - сякаш ми съдират кожата. Хем моята е малка, а изобщо не ми се струваше като гъделичкане. Като намериш малко време ще се радваме да видим снимка.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт