....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 9

• 24 189
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Моето тату вече го пека в солариум или по-точно пържа го,защото май прекалих ooooh!

А от колко време ти  е?

Почти 3 месеца!

# 91
Емилска, крайно време е Вальо да ти обърне внимание изцяло.Тва на час по китка си е нищо. Crazy
Иначе са върха Crazy

# 92
La Bomba - хехе абе той внимание изцяло ми обръща ама не в тази насока.Иначе почавам да мисля идеи за ръкавче,защото при всички татуси, които имам всъщност лятото, ако не съм с потник не ми се вижда ни един...

*Биа* - да ,мъжа ми е и това което те е изкефило съм аз    Embarassed

# 93
Емили,супер е!Дай координати,че аз скромно за една плетеница на кръста съм се навила и след 25.06. искам да си я направя!

# 94
Това - http://emilyska.multiply.com/photos/album/4/tattoos_by_Valio#90 -  ми взе акъла.
А портретите са като рисувани с бои. Много, много ми харесаха работите на мъжа ти, евала  Crazy

# 95
eleonor@ -Благодаря! На живо ефекта е поразителен...иначе самата идея е взета от Ешер

# 96
  • София
Направо умирам за цветя, имам предвид на картинка. Не случайно съм решила следващата ми татуировка да е такава, само дето както казах, те съм си я избрала още. Емили - много ти е красива татуировката, а като се завърши със сигурност ще стане още по-красива.

# 97

Малеее верно ли бе?Страшно е,честно не знам как си се навила да си направиш тату на такова място сигурно много боли,ама ти май си голям фен на татусите.  bouquet

# 98

....
Shocked Въх! Shocked...много добре изглеждаш Crazy Wink Peace

# 99
Еми, крайно време беше... дано по-скоро те завърши, да се насладим и ние на тези прекрасни цветя  Peace Аааа и забравих да те питам, на гръбнака боли повечко, че май там съм решила да си правя...  newsm78
офф - и наште крачета сте сложили видях, но те са с толкова мижави таусчета в сравнение с останалите неща...  Blush

# 100
http://emilyska.multiply.com/photos/album/4/tattoos_by_Valio#73

Аууууу, каква зла котка..... изпълнението ме кефи обаче. Peace

# 101
*Биа* -ми не съм се навила аз венаги съм си мечтала за татус там,въобще не боли и това е тушовката ми ,която ми е зараствала най -лесно и най- добре.никакви кори,нищо не изкара и сега почти не ми израстват косми там  Peace

Stra4i- ми на гръбнака едно време като си правих трайбъла на кръста не ме болеше,но сега не е толкова безболезнено незнам от годините ли е хеххее,ама ти имаш на кокалчето така,че предполагам ,че няма голяма разлика.

# 102
  • София, Лагера
Халкички, на устните  Wink
Не боли ли? Thinking
Не дразнят ли? Как се справяш като си в цикъл?
Не се ли закачат по превръзките?
А с тампоните? Как се справяш?... Thinking
Обещах да кажа как се справям с цикъла - никакви грижи, все едно нищо "чуждо" няма там  Wink

# 103
Халкички, на устните  Wink
Не боли ли? Thinking
Не дразнят ли? Как се справяш като си в цикъл?
Не се ли закачат по превръзките?
А с тампоните? Как се справяш?... Thinking
Обещах да кажа как се справям с цикъла - никакви грижи, все едно нищо "чуждо" няма там  Wink
Стига бе! Shocked Верно ли? ooooh!
...а как ще се обезкосмиш? newsm78

(извинявай, че така те разпитвам, ама наистина ще ми е интересно да науча) Thinking

# 104
Интереста татуировка в тон с днешният петък 13  Laughing http://img67.imageshack.us/img67/1823/44mx4.jpg

Общи условия

Активация на акаунт