Възможно ли е дете да вижда....духове?

• 71 085
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Добра идея, прехвърлете я там  Wink ... и без това темата се измеси и мястото и вече не е тук.  Peace

# 181
Какво стана сега?Teмата прехвърли ли се на друго място, или си е още тука? newsm78

# 182
Не съм предполагала, че тази тема ще размъти така водата! Повечето хора не вярват, че има нещо различно от материята и плътта и оспорват въобще съществуването на "духове", "душа", "енергия". Стигам до извода, че нашето мислене е твърде материалистично и ограничено. Не всичко се измерва с килограми, метри, милиметри... Струва ми се даже страшно късогледството на хората.

# 183
  • София
Не съм предполагала, че тази тема ще размъти така водата! Повечето хора не вярват, че има нещо различно от материята и плътта и оспорват въобще съществуването на "духове", "душа", "енергия". Стигам до извода, че нашето мислене е твърде материалистично и ограничено. Не всичко се измерва с килограми, метри, милиметри... Струва ми се даже страшно късогледството на хората.
Защо пък този който не вярва в нещо, за което няма абсолютно никакви доказателства, да е ограничен и късоглед? Аз пък мога да твърдя, че вярващите са вятърничави и лековерни (но не го правя). Нека уважаваме разбиранията и вярванията на хората, без да даваме квалификации.

# 184
Нямах намерение да обиждам никого!

# 185

Публикации: 1 784

Laughing Laughing
почти идеално балансирана

Re: Възможно ли е дете да вижда....духове?
« #130 сряда, 18 юни 2008, 01:23 »
   Отговори с цитат
моята голямата и без това си гледа лудичко, ако започне да вижда духове, яко ще го закъсаме. Mr. Green
 достатъчно ми е, че преживях въображаемия й вълк, добре че си замина по живо, по здраво вдън гори тилилейски...
 (mnogo se smqh s vas gospojo s vashata istoriq.
та по темата - засега не вярвам

# 186
е, радвам се, че съм ви разсмяла. казват, че  смехът подмладявал.

# 187
Здравейте. Не знам дали е видение на духове или просто сън.....или и аз вече не знам какво е.
През май месец,племенницата ми,която е на 3 годинки,прояви така наречено "видение на дух" (може би е било така,не знам) а ето я и цялата случка.
Сестра ми и малката Мими (моята сладка племеница  sun) ми бяха на гости,това беше към края на май.Беше топло,а малката не може да стои на едно място.Ние пиехме кафе,а тя излезе на терасата и се заигра с щипките за пране.След около 10-тина минутки влезе вътре и ни попита дали може да викнем момченцето да му покаже новата панделка на Джули(тва е една нейнаплюшена овчица с която е навсякъде  Sunglasses).Спогледахме се и аз веднага отвърнах,кое момченце да извикаме.Тя отвъна-навън!!!Изязох на терасата огледах се наляво,надясно нямаше никого.Влязох вътре и й отвърнах,че може би детео си е отишло.Помислихме,че найстина е видяла някое дете,минаващо по улицата.Защото в околните къщи,комшиите ни  нямат малки деца. Не обърнахме много много внимание.
Обаче миналият месец сестра ми имаше час за зъболекар и отидох да взема Мими от детска,дойдохме в нас,изсипах и кашона с играчки,оставих я да играе и отидох да правя един кекс.Минасе време,дойде при мен и ме попита нещо от сорта-"без косата момчето"??????Помислих,че нещо се е заиграла,или е видяла нещо по Тв-то,и изобщо ама изобщо не обърнах внимание.Както и да е,играхме си,ядохме от кекса и прекарахме хубав слетобяд.Вечерта сестра ми ми се обажда да ми каже,че Мимето е много доволна от прекараният слетобяд и ме попита кое момченце ни е било на гости!!!!При което аз казах,че си бяхме само ние двете.............

Оттук нататък,се случи нещо което и до днес нямам обяснение.Пак на едно тяхно гостуване,Мимето си играеше.....аз и сестра ми седим и пушим....на сестра ми й звънна тел-а и дя се отдели да говори,погледнах Мими,че гледа втренчено в комшииският двор и разбрах,че нещо не е наред......извиках на сестра ми отидохме до нея,тя беше уплашена и се беше втренчила в едни бурени в съседният двор.След около минутка две ,каза думите-"Момченцето,братче малко го боли" и седна да играе с играчките пак. Казах на сестра ми да не гледат филми с ужаси пред нея,тя каза че не са го правили никога.Както и да е отново аз и сестра ми и хабер си нямамхме закакво става на въпрос.
Ето какво стана още същата вечер-Към 5 часа ми звъни приятелят ми да ми каже,че комшията ми (живеещ точно в къщата в която Мими гледаше втренчено) е паднал лошо с мотора.Както и да е,слава на Бога нищо му нямаше и сега е добре.
Но от онзи момент насетне абсолютно всичко придоби смисъл за мен-момчето,братчето,боклката,бурените.Ето я и историята-
Нашите съседи ги сполетя нещастие преди повече от 10 години,аз тогава бях още ученичка,но имам бегли спомени.Едно от момченцата им се разболя от тумор на мозака,не си спомням много мисля,че доста го лекуваха,но накрая е починало Sad Поинтересувах се,починал е на 11 годинки през 1994 година.малкото му братче е именно комшията Ивайло(който сега изобщо не е малкък  Sunglasses) И още нещо Мими гледаше към едни бурени в техният двор-разбрах,че там е имало дърво на който малкият преди на умре е имал къщичка и си е играел много там,още нещо Мими казваше "момче без коса"-още един факт.а ето я и моята теория-Възможно ли е да е видяла духа на малкия,който се е опитал да ни каже,че малкият му брат е паднал лошо с мотора???????Или нещо съвсем различно......възможно ли е такова нещо.......
Абсолютно с никого не съм споделяла това,съвсем случайно попаднах на тази тема и много мислех дали да си пусна поста......Какво е вашето мение

# 188
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ехааа, много готино

# 189
anastasja, аз мисля, че наистина е видяла душата на момченцето, което се е опитвало да предаде чрез нея нещо. Момченцето се грижи все още за роднините си.
Както и преди съм писала в тази тема, според мен истинската същност на човек не умира с тялото.

# 190
от няколко дни по бтв повтарят филма ,,щепот от отвъдното "и това което чета тук не се различава много.
боже,дано да е възможно.загубила съм много скъпи хора и бих дала мило и драго да мога да ги видя поне за миг.
майка ми почина преди 16 години,още преди да се омъжа и бих била щастлива , ако моите деца могат да се докоснат до нейната любов.
загубих много приятели за миг.разговаряш , правиш планове и само след час света се преобръща.тях ги няма.само ако моите деца можеха да ги опознаят.
 Praynig Praynig Praynig

# 191
Не знам,от тогава насам не се е случвало повече,но аз да ви кажа въпреки това,все още не мога да повярвам в съществуването на духове????След като един човек умре,всичко умира с него,"и дух и тяло" казано е.Ако има задгробен живот-никой не се е върнал да го потвърди???Тогава какво са духовете????Досега никога не съм вярвала в магии,духове,извънземни и разни от сорта,но тази случка нещо обърна вътре в мен,но все пак се опитвам да си дам някакво разумно обяснение,без да се намесват духове и други работи

# 192
Когато сестра ми беше на 4 годинки мисля, бяхме на море с родителите ни в почивна станция. Една нощ сестр ми ни събуди с ужасни писъци- стоеше права до стената и пищеше- едвам я успокоиха. После разказа, че се събудила и видяла как някаква баба влязла през вратата без да я отваря, усмихнала се и взела някаква сламка, която била паднала на земята и я сложила на масата, после сестра ми се разпищяла и тя изчезнала. Баща ми провери вратата - беше заключена и на масата имаше сламка. После разбрахме, че в станцията била починала някаква възрастна жена, била чистачка там.  Три години по- късно се наложи сърдечна операция на сестра ми. В стаята където лежеше имаше още едно дете- случая беше по- тежък. Сестра ми твърдеше, че видяла същата баба да седи на леглото му, после изчезнала. Дали е въображение?  newsm78

# 193
Когато сестра ми беше на 4 годинки мисля, бяхме на море с родителите ни в почивна станция. Една нощ сестр ми ни събуди с ужасни писъци- стоеше права до стената и пищеше- едвам я успокоиха. После разказа, че се събудила и видяла как някаква баба влязла през вратата без да я отваря, усмихнала се и взела някаква сламка, която била паднала на земята и я сложила на масата, после сестра ми се разпищяла и тя изчезнала. Баща ми провери вратата - беше заключена и на масата имаше сламка. После разбрахме, че в станцията била починала някаква възрастна жена, била чистачка там.  Три години по- късно се наложи сърдечна операция на сестра ми. В стаята където лежеше имаше още едно дете- случая беше по- тежък. Сестра ми твърдеше, че видяла същата баба да седи на леглото му, после изчезнала. Дали е въображение?  newsm78
Ами явно не е, след като е имало сламка на масата...

# 194
Ехааа, много готино
К'во му е готиното  Shocked, настръхна ми косата направо.  Confused От историята на Мария Н. също.  Confused
Нема се спи тая нощ, ясно е...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт