Възможно ли е дете да вижда....духове?

• 71 123
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ехааа, много готино
К'во му е готиното  Shocked, настръхна ми косата направо.  Confused От историята на Мария Н. също.  Confused
Нема се спи тая нощ, ясно е...  Confused

Защо да ми настръхва косата ? Бих се радвала ако наистина има добри духове около нас

# 196
  • София
Обаче, нали се сещаш, че в света от всяко нещо има по 2 - добро и лошо и те вървят ръка за ръка и обитават много близки пространства и времена. А дали ще ти е също толкова радостно, ако има и от другия вид духове?

# 197
да, но и да ме е страх и да не ме е , все тая

пх, какво изречение, от двебуквени думи цялото се получи

# 198
  • На черешата
 Не мога да се страхувам от нещо,което не виждам,и за което не съм сигурна,че съществува. Rolling Eyes

# 199
трябваше "бъз" да напиша  Laughing

# 200
щЕ МЕ ИЗВИНИТЕ, НО МЕ ЗАИНТРИГУВА ЗАГЛАВИЕТО А НЕ СЪМ ЧЕЛА НИЩО НО ДЪРЖА ДО СПОДЕЛЯ.
Когато синът ми беше 5-6 годишен започна "да общува" с "Франклин" конят му "Сибо" и семейството им. Разказваше как живеят.В определен момент изключваше и ми казваше, че е там. Нарисува ми животни, написа имената им/не умееше да пише/, обясняваше ми начина им на живот..... В един момент си помислих, че детето ми е лудо. Споделих с педиатърката. ЗА МОЕ УЧУДВАНЕ- тя ми каза следното"не се притеснявай, децата до 7-годишна възраст имат все още незатворена аура и могат да общуват с други измерения. Това е и една от причините за гарантирано лечение на болести до тази възраст и за "развинтената фантазия". Ако след тази възраст това продължи, тогава може да има проблем.  "И това е доцент, педиатър....Когато синът ми трагна в І кл., имахме грижи, бързане, нанасяхме се в нжов апартамент и съвсем забравих за "Сибо". Сетих се октомври /той беше на 7г5м/.Попитах го какво правят Франклин и Сибо. ....Той ме погледна, замълча, разсмя си ме попита за какво говоря....! Днес той е на 23. Няма никакъв спомен от това, но аз пазя рисунките на животните.....

# 201
Може би вече вярвам -да, след всичко, което прочетох до тук.

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 09:11 от Франческа Салиери

# 202
Аз лично вярвам, че съществува нещо такова. Не можем да не вярваме в нещо само защото не го виждаме.

# 203
балони

направо съм учудена от компетентния отговор на педиатърката -  браво на нея Peace

# 204
В какъв смисъл?
Освен това, че е лекар, означава ли, че не трябва да вярва и в други неща. А освен това аз бях ужасно притеснена, може би тя искаше да ме успокои, че детето ми не е лудо. Но въпреки всичко аз вярвам в това.

# 205
Според мен е напълно възможно.Децата виждат повече неща от по-големите.Не всичко което те виждат са въображаеми приятели.

# 206
Незнам. Но съм чувала, че бебенцата като се усмихват на сън, виждали ангели.

# 207
Вярвам, че има нещо. Аз съм виждала дядо си, който почина, когато бях на 12 как си отива.  Peace

# 208
  • София
щЕ МЕ ИЗВИНИТЕ, НО МЕ ЗАИНТРИГУВА ЗАГЛАВИЕТО А НЕ СЪМ ЧЕЛА НИЩО НО ДЪРЖА ДО СПОДЕЛЯ.
Когато синът ми беше 5-6 годишен започна "да общува" с "Франклин" конят му "Сибо" и семейството им. Разказваше как живеят.В определен момент изключваше и ми казваше, че е там. Нарисува ми животни, написа имената им/не умееше да пише/, обясняваше ми начина им на живот..... В един момент си помислих, че детето ми е лудо. Споделих с педиатърката. ЗА МОЕ УЧУДВАНЕ- тя ми каза следното"не се притеснявай, децата до 7-годишна възраст имат все още незатворена аура и могат да общуват с други измерения. Това е и една от причините за гарантирано лечение на болести до тази възраст и за "развинтената фантазия". Ако след тази възраст това продължи, тогава може да има проблем.  "И това е доцент, педиатър....Когато синът ми трагна в І кл., имахме грижи, бързане, нанасяхме се в нжов апартамент и съвсем забравих за "Сибо". Сетих се октомври /той беше на 7г5м/.Попитах го какво правят Франклин и Сибо. ....Той ме погледна, замълча, разсмя си ме попита за какво говоря....! Днес той е на 23. Няма никакъв спомен от това, но аз пазя рисунките на животните.....

Този педиатър е имал нужда от сериозно лечение. Продължително...

А иначе измислените приятели са нещо нормално...

# 209
Извини ме за "компетентността ти", но не съм съгласна с теб.
И тогава защо и ти вярваш в "измислените приятели"?!

Общи условия

Активация на акаунт