Топло лято наближава-всяка пъпка разцъфтява !(28)

• 36 124
  • 686
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря за информацията!Утре може и да се похваля с ново цвете.Много ми се иска глоксиния и въпреки, че не е рядко цвете ,не съм я виждала по магазините или пазара.Ако си намеря грудка дали е късно вече да я сея?

# 601
Tasha,не знам как се казва.Просто много ми хареса и реших да си го сложа.Обожавам цветята и като го видях не можах да устоя.

Жалко, много ми се искаше да разбера какво е

# 602
  • Виена
TheNMaster,Честит Рожден Ден и от мен  Hug

И аз много обичам драценките  Heart Eyes.Много са непретенционзи и в същото време много хубави.Аз имам 5  Flutter.
Момичета искам да ви питам...Днес забелязах,че едното ми борче е почнало да изсъхва(по точно второто,едното вече изсъхна изцяло и ще потегля към кофата с боклук  Sad).Реших да го поорежа и забелязах някакви бели,като памуче топченца по клонките  Sad.Едни такива лепкави.Какво може да е това?Дали мога да го напръскам с нещо или да го изхвърлям и него?!

# 603
Теди,
 Щом лепне - хвърля или поне го отдели от другите растения.
за съжаление са гадните въшки.
На мен са ми казали че ако са от тези лепкавите да се хвърля.
Прегледай и другите растения да няма поражения и там.

# 604
  • Виена
Мерси,за бързият отговор Деси   Hug.Жалко наистина,но ще го изхвърля  Rolling Eyes...Толкова хубаво си вървеше.Утре на светлото ще прегледам и другите цветя,дано няма заразени  Praynig.Ето и една снимка,все пак http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6146610

# 605
Да,
 за съжалиние е това.
Виж опитай с памук и спирт или ракия да минеш всеки лист и стъблото и то няколко пъти.
После с топъл душ и сапунена вода.
Нищо не губиш можеш и да го спасиш.

# 606
Момичета днес ставам на 32 години и по този повод ми се иска да ви почерпя с по един ледено студен коктейл и по едно бонбонче  Grinning

# 607
Таш,

Всичко най - хубаво от мен.
Живота ти да е изпълнен с цветя,аромат, здраве,щастие и красота. Hug

# 608
  • Пловдив
Таш ЧРД!!! Желая ти здраве и повече поводи за радост!!!

# 609
  • Виена
Таша,Честит Рожден Ден!

Върви по пътя на живота, обсипан с рози и цветя, и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

# 610
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

честит рожден ден Таша  Hug

в тази тема сте се наговоли всички да празнувате  Laughing

# 611
Момичета благодаря ви за пожеланията   Hug

Майка ми беше рожденничка преди 2 дни и вижте каква китка и купих. Много се зарадва
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176&photo=93
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176&photo=94

# 612
Добро утро мацки!
Таш, Честит Рожден Ден!   

Не съм се мяркала скоро насам. Но с това хубаво време с малкия тробмоваме парковете!
Исках да ви питам, дали знаете как да променя цвета на Хортензиите. Дворът е пълен с тях, но са само бледо розови. Четох на едно място, че се поливат с разтвор от амонячна сода, но не разбрах в какво съотношение?  newsm78

# 613
Maginty благодаря  Hug

И на мен ми е интересно как ги променят, какви препарати ползват. Преди три години си купих страхотна тъмно лилава. Първата година беше много хубав цвета, на втората бледо лилав и миналата година беше почти бял

# 614
О, Таша, ти си ми била наборче Wink, ха да си жива и здрава, и все така хубави орхидеи да гледаш, и не само...... цък

Общи условия

Активация на акаунт