Топло лято наближава-всяка пъпка разцъфтява !(28)

• 36 194
  • 686
  •   1
Отговори
# 360
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
И аз през два дена сменям все някоя саксия, от магазинчето където ги купувам май жената почва да ме гледа  Shocked и купувам по 2-3 и след няколко дена пак Grinning .

МерСедес и аз имам няколко от тези и наистина са удобни, но са малко повдигнати и не стават за цветя, които обичат влагата. 
А за терасата на която духа много вятър си купих от тези сандъци понеже са по - тежки.

Един съвет от мене никога не си купувайте от най - тъмните не се правят от качествен материал т.е. от остатъци, отпадъци, леяци и подобни. и лесно се чупят.  Sunglasses Wink

А за кашпи който има минаване през Троян, Орешак може да си намери, там са повечето производители и са по евтини Sunglasses .   

# 361
Мале, те моите са точно от най-тъмните, понеже дограмата ни е в такъв цвят и много добре  изглеждат на перваза. Досега нямам счупена.
Иначе на двора имам от онези пръстени гювечи с дефекти, купих си от една фабрика, бяха напукани или леко отчупени....насяла съм мушката в тях, много добре изглеждат, яд ме е, че багажника ни беше пълен и  взех само три, но другия път.....

# 362
# 363
Всичко е много красиво. На мен не ми направи впечетление, че снимките са с лошо качество. Голямо подобрение има градиката ти от преди...и сега. Аз моята утре ще я снимам и ще ви я покажа.
Между другото да ви попитам това цвете как се казва. Градинско е. Пролетта го засадих в новата градинка.Сега е във ваза...Откъснах го, защото днешния дъжд го беше повалил на земята.

http://www.foto.bg/data/500/medium/5811.JPG

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 18:37 от L 0 V E

# 364
МерСедес,
Страхотни са ти цветята всичките.
Много ми хареса олеандрите.Аз ги знам,като закумче(по бабечешки)
Миналата година си откъснах едно кленче в Созопол и го сложих във вода .
Пусна коренчета,посадих го,но после го бях изпуснала без вода и го уморих.
Градинката ти е страхотна и сигурно е страхотно да релаксираш там.
Моят спатифилиум ще цъфти.
И има много нови листа.

# 365
МерСедес,
наистина голяма красота! Завиждам ти искрено за дворчето!
Деси,
то олеандърът си го има и това име ( по-често съм го срещала като зокум обаче)
http://www.dvoribalkon.com/plants/houseplants/nerium/nerium.htm
http://gradinata.bg/index.php?plant=388
http://www.pharmacy-bg.com/search_herb.php?cmd=herb&id=217
http://zadoma.com/index.php?APP_ACTION=FLOWERS_INFO&FLOWER_ID=42

# 366
Никои ли не знае как се казва цветето?

# 367
За да не е  просто запис, по въпрос ами за лимона ми от миналата тема - да си призная, че предприех КРУТИ мерки - отрязах ог почти до долу и го измих обилно с гъба, натопена във вода и сапун...........учудващо бързо след това се появиха нови, свежи листенца, чепчета ли се наричат - направо от стъблото  и са доста - което много ме разва , сега го наблюдавам внимателно...да не се появят пак гадините.....
утре ще го  снимам ( като новобрранец в казармата е) и ще пусна снимка Peace

# 368
Никои ли не знае как се казва цветето?
Хммм, дописала си го по-късно в поста! Обаче имам отговор за теб! Това е ГИПСОФИЛА - гледам я тази година за първи път, сега ми е нацъфтяла в сандъчето. Обича варовита почва и не е капризно!

# 369
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)

На тази снимка се вижда от най - тъмните саксии, но е казано че се чупят, а по рано остарява пластмасата.

МерСедес градинаката ти е супер, само не видях масичка да се съберем от форума да пием кафе  Grinning  bouquet
и сакъсчето с цвята на роза е супер.

Аз тази година се запалих по по - различните сакъзи и мушката. Днеска от пазара пак си купих още две  Grinning Grinning Grinning  .

# 370

На тази снимка се вижда от най - тъмните саксии, но е казано че се чупят, а по рано остарява пластмасата.

МерСедес градинаката ти е супер, само не видях масичка да се съберем от форума да пием кафе  Grinning  bouquet
и сакъсчето с цвята на роза е супер.

Аз тази година се запалих по по - различните сакъзи и мушката. Днеска от пазара пак си купих още две  Grinning Grinning Grinning  .

Има, има, долу под асмата си сядаме, ще снимам и този кът.
Благодаря на всички, стараем се двамата с мъжо, това ни беше мечтата-къща с малка градинка и само трева и цветя. Лошото е, че имаме много кофти съседи от едната страна, а от другата/горните съседи/ има мрежа, виждат се тяхните неща, керемиди разни и т.н. То се вижда и на снимките. Впрочем кафявата саксия е с алоето ми, сега го изнесох на двора. Тук до преди малко валя силен дъжд,дано е напоило хубаво.

# 371
# 372
Привет!Да се запиша и аз в новата темичка   bouquet

Много хубави петунии имаш.  Heart Eyes

# 373
МерСедес страхотна градина  Grinning

zornitsa много красиви петунии  Peace

# 374
  • Кубрат/ Пишурка

Отдавна не съм влизала,но тази седмица ми беше много напрегната.
Мерседес,много ти е хубаво всичко.Аз чакам дъщерятя всеки момент да дойде и ще ми прави албум.Надявям се да ви покажа и моите китки.

Общи условия

Активация на акаунт