На цаца и бира, БУРГАС мами събира - 58

• 13 330
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
 Привет и от мен Simple Smile най- непостоянната във форума Simple Smile
 но няма как да не се разпиша Simple Smile на 11.06 родих една малка, тежаща едва 3150 грама госпожица Simple Smile с дължина 50 см Simple Smile 
хайде Иве , чакаме си дружката ние Simple Smile

# 181
  • Бургас
 но няма как да не се разпиша Simple Smile на 11.06 родих една малка, тежаща едва 3150 грама госпожица Simple Smile с дължина 50 см Simple Smile 

Честита ти дъщеричка. Да ти е жива, здрава и много щастлива. Нека да ви радва много.

# 182

Честита ти красавица. Simple Smile Да ти е здрава и много щастлива, да има късмет в живота и да ти създава повече радост, отколкото грижи.  bouquet

# 183

честита ти красавица, да ти е йива и здрава и много послушна. именце избрахте ли и вече?

# 184
  • Бургас
Честита ви дъщеричка. Да ви е жива и здрава и много да ви радва. stork-girl

# 185
Здравейте!
Влизам за да видя имаме ли бебе вече и хоп,дааа имаме си госпожица.Да е много здрава,да радва мама и тати и да си има едно много щастливо детство!А как е името на малката кукла???

# 186
shumii Честито! Да е жива и здрава малката принцеса! Да расте весело, палаво и безгрижно дете, и само радости да ви носи  Hug

А ВЕРИ ? какво става с нея, май вече доста чакаме /от термина бая дни се изнизаха  Rolling Eyes/

Айде бе Иве - отивай и ти там на третия етаж....че после и shiiila

че направо събота да полеем накуп новите форумски бургазлийчета

# 187
Вери явно не е родила още, крие се от тук, но се подвизава в други теми :>

# 188
shumii , честито детенце! Да расте здраво, весело и спокойно, да носи радости на мама и тати Hug

# 189
  • Бургас
Честита рожба на Шуми, да е жива и здрава за радост на мама и тати...   bouquet

# 190
Вери явно не е родила още, крие се от тук, но се подвизава в други теми :>
Хихихихи, крие се.  Laughing
Не искам да ви занимавам с глупости. Не съм родила още, но той терминът ми хич не е верен. Аз това го знам, но лекарите държат на тяхното си. Просто цикълът ми никога не е бил редовен и на 28 дена. Дадоха ми срок до петък и тогава секцио. Не можели повече да чакат. Иначе с бебето и с мен всичко е наред, но не им се рискува.  Simple Smile
Лека седмица ви желая.

# 191
И при мен нищо ново и аз Чакам направо вече ми се реве.
Да ти е честита дъщеричка shumii и аз чакам моята на белия свят.
Утре съм на преглед и ще видим какво ще каже докторката в 4,30. Ако не съм родила до тогава.
А Вери с теб може да се засечем като нищо.

# 192
успех на ивето и вери и не се притеснявайте всичко ше мине нормално, пьк аз да не ви казвам колко пьти ми смениха термина УЖАС та последно вьв Варна сега като ходих ми казаха че си отговарям за пьрвоначалния термин който ми определиха и не изоставаме в седмици както ми каза калчева, глупостиииииииии колкото щеш, хаид елек ден

# 193
  • у нас
Честита малка принцеса на Шуми! Да е жива и здрава и много послушна   bouquet  А мама бързо да се възстановява   bouquet 

Иве, с Верито малко трудно да се засечете. Тя е в Канада   Heart Eyes Heart Eyes

# 194
  • UK
Иве, с Верито малко трудно да се засечете. Тя е в Канада   Heart Eyes Heart Eyes

Айде сега  Joy бременна му работа не и обръщайте внимание на момичето  Joy

Честито на щастливите родители. Да расте малката много щастливо и обичано дете   bouquet Hug

Нещо май ми намирисва на срещааааа  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт