На цаца и бира, БУРГАС мами събира - 58

• 13 379
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
 Ооох, не ми е добре, тоя сок никаква не върши. Crazy
 Ели, сериозно, няма снимки, не се сетихме.
 Ками, Иве, къде сте?Добре ли сте?
 Завиждам на всички дето са у дома си. Twisted Evil

# 91
Джи, клин клин избива, нали знаеш Laughing

# 92
 А да бе, то това остава. Laughing

# 93
  Ха добър ден  Sunglasses Легнах в 5, станах в 8ч /дребното не ме остави  Close/ до сега брах череши, 5 пъти щях да падна от черешата и вече наистина ми е зле  Crazy така че лека нощ  Naughty

Ji ти нямаше ли да почиваш днес  newsm78 Я отивай и лягай  Whistling

# 94
  Ха добър ден  Sunglasses Легнах в 5, станах в 8ч /дребното не ме остави  Close/ до сега брах череши, 5 пъти щях да падна от черешата и вече наистина ми е зле  Crazy така че лека нощ  Naughty

Ji ти нямаше ли да почиваш днес  newsm78 Я отивай и лягай  Whistling
За черешки ще ходиш, а, от едната на другата, като Камито но в обратна последователност. hahaha
Отиде ми почивкатаааа, колегата не чу въобще будилника сутринта.

# 95
Аз предварително си гласувах, че ще пропусна тоя път. Като дойде събота и неделя и спя като дрогирана. Сега ставам, а съм си легнала снощи в 21-22ч. Ако съм на работа се мобилизирам и съм по адекватна, но дойде ли почивката зарязвам и къща и мъж и дете. Даже и карнавала съм пропуснала. От как се прибрах в петък от командировка само до кафето под входа съм ходила веднъж и то щото пия само капучино, а в къщи нямам. И нямам търпение вече да тръгвам на работа, та да се взема в ръце

# 96
Много страници съм изпуснала, ама тия дни не ми беше до нищо.

# 97
тук съм и съм 6 ама станах на обяд  Mr. Green /не помня откога не съм спала до обяд/
.... и след кафенцето пак по улиците, ходих да харча пари и сега си тествам покупките  Peace

Живее, с тоз' твоя колега к'во искаш сока да те оправи  Mr. Green

Иве,  другия път за последователността на черешите спазвай моята, че нали знаеш не питай старило ми патило  Mr. Green

# 98
Добро утро.
Днес съм в отлично настроение нищо че вали.
Лек и успешен ден на работещите.
А между другото какво стана с Верито. Трябваше да ражда на 8 ми юни.

# 99
Тук съм. Simple Smile
Няма новости около мен засега.

# 100
  • По света и У нас
А снощи поне в част от Лазур беше голяяяма романтика  Mr. Green
С мъжо и дребния си похапнахме на свещи  Crazy, че повече от час и нещо си нямахме ток  Mr. Green
Каква беше тази авария  newsm78

# 101
А снощи поне в част от Лазур беше голяяяма романтика  Mr. Green
С мъжо и дребния си похапнахме на свещи  Crazy, че повече от час и нещо си нямахме ток  Mr. Green
Каква беше тази авария  newsm78
в наща част имаше само токов удар, ама кабелната толкова много отнесаха, че ги нямаше после до никое време

# 102
  • Бургас
Здравейте , някой можели да ми препоръча козметичен салон със електрическа пинцета по възможност в Славейков. Благодаря предварително.

# 103
  • Бургас
Само запис  Embarassed че нямам нищо за споделяне  Mr. Green

# 104
Здравейте момичета  bouquet,писах в благорворителната,но ще споделя и със вас,че не всички четат там.Помагам на едни тризнаци от Меден рудник,бебета на 3 месеца.В тази връзка се обръщам към вас,ако можете да помогнете с дрешки за лятото,че с едно дете е трудно,а с три бебета си е  smile3518.Ако някоя от вас има желание и възможност да помогне,да ми пише на лични.Предварително благодаря smile3525.Момченца са.

Общи условия

Активация на акаунт