Гоблени-25

• 62 547
  • 452
  •   1
Отговори
# 15
[http://lh3.ggpht.com/ina2211abv/SEfgonoKJgE/AAAAAAAAAUE/fXbSTFkt2nA/s160][/img]

Благодаря на кетри, не знам дали стана нещо.

# 16
Здравейте моми4ета...да покажа и аз докъде стигнах с конете си...още малко и ще пият вода от кладенеца  Laughing

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 16:04 от MisKapriz

# 17
  • варненка от София
[https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png][/img]

Благодаря на кетри, не знам дали стана нещо.

Почти се е получило  Laughing

Ето как трябва да стане:

И да ти обясня къде ти е грешката, за да е успешно следващия път.
Първо, когато копираш линка от полето, трябва да си копирала от край до край всичко изписано, много е важно да няма пропуснати части, в случая линка ти е този: https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

След това, за да се появи изображението в съобщението ти от иконките над полето за писане си избираш тази иконка, на която има картинка с пейзаж, излиза ти съобщение вмъкни изображение, като я натиснеш ще ти се появи следното нещо:  [ img ]  [/ img ]

Между двата тага поместваш линка и тогава вече картинката ти ще излезе и в съобщението. Трябва да внимаваш да не изтриваш скобите, както и да няма интервали между таговете и линка. Аз съм сложила интервали между таговете, за да се появят като изображение в съобщението и да видиш какво да очакваш, когато натиснеш Вмъкни Изображение, принципно интервалите не трябва да ги има.

Дано съм го обяснила добре и да си ме разбрала, пожелавам ти успех!  Hug

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 16:12 от marulka_s

# 18
Намерих ето този гоблен на черна панама и е с малко цветове.Харесва ли ви?

# 19
  • варненка от София
venipuh, харесва ми, но ако искаш цветя, мога да ти предложа схемата на ваза с кали на черна панама на Дименшънс.

За този иде реч:

# 20
Да хубав е.И него ли мислиш да шиеш?

# 21
  • в зоната на здрача
Ей,че красива страничка,браво на всички  smile3501

Аз нямам за показване,днеска погнах ушатка ,ама хич не спори тая пущина..
а онова фъканото го показах У темата за фъкане,нема да се разправям повече с такива неща,не ме впечатли.

Силвей,аз пак не виждам нищо ,дали повредата е в моя телевизор,а линка ми дава грешка.
Не ми казахте ,как виждате линковете в първия пост,при мен един път са добре ,два не са..кво става.. Thinking

# 22
  • варненка от София
Ами аз го виждам линка - роза във ваза на черна панама на Дименшънс, другите колежки видят ли го?

# 23
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам има ли такива от вас, които са шили по схеми на "Леврон". Заслужава ли си да се поръчва от тази фирма. Благодаря предварително !

# 24
Много съм зле,ще трябва пак да пробвам с някоя друга картинка.Както ми го обясни марулка по- добре го разбрах,розата беше за кетри кели ланг поднесена и за венипух за черна панама идея,щото е по-тясна,па дълга.Много съжалявам,оплесках първа страница

# 25
  • в зоната на здрача
 ina221 ,спокойно ще се справиш,нищо не си оплескала.. Hug

Аз пък диря това...по спешно -ключа,но и на по четлива схема от моята бих се зарадвала..

Намерих я..

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 20:35 от ketri

# 26
Благодаря за идеята, много са хубави калиите,ще пуснеш ли линк към тях или ще ми ги пуснеш на адреса
Оставям си адреса и за индийката:venipuh@abv.bg благодаря редварително!

# 27
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51
червена роза на черна панама
http://picasaweb.google.com/mltbsar2/6741LovelyRose

магнолии и лотоси май са такива ooooh! ) на черна панама

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 20:51 от Goody

# 28
Goody благодаря са гобленчето много е хубав.Някой шил ли е на тази фирма и лесно ли е.Мисля да си купя един оригинален на тази фирма,за да видя как е и после вече сама да си ги комплектовам

# 29
Издирвам също схема и ключ на тази малка хубавица

Общи условия

Активация на акаунт