Гоблени-25

• 62 622
  • 452
  •   1
Отговори
# 180
Момичета вие ме трогнахте,с похвалите си относно моите гобленски изпълнения.
Чак криле ми поникнаха,защото моите мъже вкъщи не са впечатлени много от творенията ми.Имам още 4 гоблена,но са рамкирани.Обаче за съжаление съм ,ама много скарана с компютъра.Имам Интернет от 4 месеца и въобще не знам,как да ви изпратя схемите.Ако много не бързате ще помоля КетриДругата седмица да и дам каквото е необходимо и да ви ги изпрати.

# 181
Аз чета ли ,чета ,ама за показване нямам  Embarassed.С тези две кипри в къщи не смогвам  Crazy.Ама се на гледах на красоти / да не изброявам по именно че да не забравя някой/,браво  Hug Hug Hug

# 182
  • София
Aз пък къде съм бляла - незнам  Embarassed
Ама маковете съм ги пропуснала на живо - видях ги чак тук на снимка  Rolling Eyes  bouquet

# 183
  • София
Браво за срещата.Пак не можах да дойда ,че децата няма кой да гледа ,пък и работа Sad.Мн.съжалявам ,че не можах да се запозная с прочутата Дъмпи ,страшни творения на Мими 72  bouquet.Е готини сте си всичките ,то се знае.Ivanichka,моите чашки са също без номерата на конците,а с описание.А и съм импровизирала отвсякъде ,нали ме знаеш.

# 184
  • София
Ами само мога да кажа, че мнооого добре си импровизирала  Hug
Ейййй момичета пак се изля порой, а трябва да излизам, да вземем малчо... чак ме е страх да излезна....

# 185
  • варненка от София
Тук е красота, аз не шия от жега, а и вчера станаха 2 години от смърта на свекър ми, в събота е черешова задушница и аз май ще изоставя иглата за няколко дена. Сега излизаме на разходка и гуш от нас.

Маковете са уникални! Мадамките са ни много сладки, това е!

# 186
Да покажа и аз докъде стигнах с белите мечки."Лейди" ще я покажа когато вече е в рамка

# 187
vvvitality ,ето тук са цвететата.
Ketri - много благодаря !  newsm51

venipuh - страхотни стават тия мечоци ! Кога успя толкова да избродираш  Shocked

# 188
  • Sofia
    Момичета, днес с мъжа ми празнуваме 9 години от сватбата. По този повод черпя всички виртуално-който каквото обича.
    И да ви покажа с какво го зарадвах за празника:

Само че не успях да го рамкирам, вчера го завърших.Но това ще свършим заедно.

# 189
Така като си седим вкъщи вече 10 дена с тая шарка и никъде не излизаме, по цял ден шия.Утре вече карантината ни свършва и ще излезем.
Fun честита годишнина,желая ви още много години дълъг и пълен с приятни емоции съвместен живот!

# 190
браво, браво. fun, страхотен орел. да ви е честита годишнината и да я празнувате още много пъти по толкова!!!

venipuh, много добре стават мечките.

аз се реших и днес си купих гергефи - един мъничък за малката ( да не ми се вре в ръцете) и един по-голям за мен. и днес с нея двете сме шили на гергефи  hahaha голяма картинка. малко ми е странно. боцкам отгоре, после отдолу, отгоре, отдолу, някак си ми е странно и бавно. обаче колкото повече шия, ми харесва. май ще започна все на гергеф да шия. ама голям зор видях да си опъна плата, бе... то много трудна работа, измъчих се... отидоха ми поне 15 минути. докато си улуча кръговете...

# 191
Чучулига , пиленце мило, я кажи какво танцува детенцето и на какви състезания ходите. Thinking
Какво ли не Joy Joy Joyтова последното състезание беше по танцово шоу-май това е най трудната дисциплина Tired,хип9 хоп,мажоретки,характерни танци,бели денс,понякога и класиха ooooh!
venipuh хубав гоблен си започнала Heart Eyes
Fun честит ви празник  bouquetХубав е орела ама много фон е трябвало да шиеш #Crazy
Приятно шиене за тези които могат да си го позволят bowuu

# 192
Geniko,браво.
Много красиви неща си ушила.Всичко ми хареса.Кога си намерила време за всичките тези красоти не знам?

# 193
  • в зоната на здрача
Честит рожден ден на Иваничка  newsm59

Fun ,много е хубав орела,но защо точно орел реши да му подариш..
Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот.. Hug

# 194
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ИВАНИЧКА!!!

Общи условия

Активация на акаунт