Гоблени-25

• 62 584
  • 452
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета някоя от Вас дали е шила Пантофките на мама?Имате ли представа с какъв бод се шие и на каква панама?

# 301
# 302
  • София /Абсурдистан
marulka_s, аз съм голям фен на Michael Powell.
Смея да твърдя, че имам схемите на всичките му неща. но са доста и ме мързи да ги слагам някъде.
Предлагаме ти да му разгледаш сайта. Каквото харесаш съм насреща да ти го дам, ще го кача някъде обещавам. Simple Smile
Ето едни от къщите, шити на Аида 14 с кръстчета
Това е Greek Window на зълва ми, той ми

И аз съм от феновете му  Peace Да използвам и аз да попитам дали имаш тези:
English Village 1

Venice Palazzo Triptych (Set of 3 Kits)

Venice Palazzo I      

Venice Palazzo II

Venice Palazzo III      

Mini Venice Street

Mini Xmas Windows 1
http://www.michaelpowellart.co.uk/resources/scripts/showimage.as … X42.gif&w=200
Mini Christmas Window 2

Harbour I
http://www.michaelpowellart.co.uk/resources/images/onlineshop/large/LEP300.gif
Harbour II
http://www.michaelpowellart.co.uk/resources/scripts/showimage.as … 301.gif&w=200

Ако някой друг има някоя от тези схеми, моля да ги качи някъде за да са достъпни и за други фенове.

# 303
donsita Здравей! Сега мога данапиша няколко реда повече от преди. Как сте надявам сте в добро здраве.  Ако все пак можете да ми помогнете бих била благодарна и то много......

# 304
donsita Здравей! Сега мога данапиша няколко реда повече от преди. Как сте надявам сте в добро здраве.  Ако все пак можете да ми помогнете бих била благодарна и то много......
И аз съм в добро здраве, благодаря! Hug

Това[/url] е Greek Window на зълва ми, той ми беше фаворит преди  Laughing
Сега съм се заела с доста грандиозно /по мой сметки де/ негово творение...
Този прозорец е уникален! Кажи какво си подхванала, не ни мъчи!
Що се отнася до мен- ако захвана някой голям от неговите, май ще е това:

И "Милена стил" имат тази Тайна градина, обаче за мен е тайна кой е плагиатът Laughing
Unknown lady, имам два от търсените от теб, но мисля че няма смисъл да ги качвам на парче. Едно време Хипатия даде тези съкровища- схемите на голяма част от нещата на M.Powell в ПМ.
Ако някой се наема- пращам му папката по пощата, и той ги качва. Аз докато схвана как става качването по сайтове, ще ушиете по 2 гоблена Laughing

# 305
Благодаря ви за съветите.  bouquet
Мимито и Светла, хареса ми, но не мога да отворя зип.
Ако някой се наема- пращам му папката по пощата, и той ги качва. Аз докато схвана как става качването по сайтове, ще ушиете по 2 гоблена Laughing
Аз ще ги кача в Пикасата Peace

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 21:59 от Mira_mimi

# 306

И аз съм от феновете му  Peace Да използвам и аз да попитам дали имаш тези:
[Ако някой друг има някоя от тези схеми, моля да ги качи някъде за да са достъпни и за други фенове.

http://picasaweb.google.ru/grebni/MPowell?authkey=37JSJKC61_I

# 307
вълшебен миг
http://picasaweb.google.com/jumperche/2007_05_22
а това според мен е третият от серията
http://picasaweb.google.com/jumperche/AcIbvC03/photo#5122573289501554690

# 308
Добро утро,страхотни къщи.
Пак ще крада ,пък и ще шия....
Вчера и днес малко понапреднах,ама то тези кръстчета ми взеха здравенце.Правих и контур тук там да видя как ще стане, то много работа.Двойно работа с кръстчето и отделно да ги заобиколиш.Ама съм упорита и ми е интересно да видя какво ще се получи.Конците аз си ги събирах и не е много хубаво,но отдалече стои добре.Като за първи опит ще очаквам критики и предложения от по-вещите в кръстатия бод.

# 309
  • Варна
O, и аз искам Harbour I и Мini xmass window 2 - особено първият го търся повече от година. Ако някой го намери, моля пращайте и на мен!

Аз мога да се реванширам със схемата на Tiger reflection -

Вчера си го взех, оригиналише - преди 2 месеца беше не промоция и чак снощи го получих. Ако някой иска, ще му сканирам схемата - шие се на черна Аида 18, малък е 13х18 см.

# 310
Благодаря,за БАРБИТАТА,ще ми свършат работа .Но много ми харесаха къщичките и ще си ги сваля всичките.
Някой може ли да ми каже ,как на Picasa ,мога да сваля целия албум ,без да влизам по отделно във всяка снимка.
Manzhelka,много хубав тигър, но защо му няма схемата?Много, много те моля, изпрати ни я.

# 311
  • в зоната на здрача
svetlatumna ,здравей и добре дошла в отбора. Hug

Цитат
предполагам имаш програмата Пикаса.
С нея качваш и сваляш наведнъж цели папки-албуми.
Но , някои снимки могат да се свалят само една по една- такава функция е зададена при качването им- явно собственичката на албума има садистични наклонности:)
В този случай ,ако много искаш да имаш съдържанието на албума- сваляш файл по файл

Цитат
Става най-лесно тъй като можеш да качиш наведнъж цяла папка, а не да избираш файл по файл.
Трябва ти само да си свалиш съответната програма , асъщо и да имаш регистрация в picasaweb.google.com.
Страницата може да ти излезе и на български, както и самата програма, която е много полезна междувпрочем

В по стари теми пак сме коментирали този въпрос и затова ти го копирам направо от там.
Надявам се да ти е от полза ,ако имаш още въпроси питай,ще помагаме.

# 312
Аз ще ги кача в Пикасата Peace
Благодаря ти! Hug Надявам се да може цялата папка да се метне наведнъж, че са доста схеми.

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 20:30 от Прасчо

# 313
  • в зоната на здрача
Момичета някоя от Вас дали е шила Пантофките на мама?Имате ли представа с какъв бод се шие и на каква панама?
Лилия,не помня някой  да се похвалил да е шил този гоблен,пък и може да съм пропуснала,сорри..
Но колко пъти го срещам из форуми ,почти всички са го шили 1:1 на обикновенна разграфена панама.
То впрочем всички на Гобленсет се шият така..
Аз лично бих го шила с кръстат,всички вече знаят че съм влюбена в този бод. Hug

evelin_Sf ,здравей и добре дошла и на теб.
Ето ти и на теб един цитат от стара тема,на Manzhelka е..
Ако тя може да ти помогне -супер,.. Hug

Цитат
аз си купих гоблена Жеравна от г-жа Чернева. Дойде само за 3 дни, с наложен платеж. струваше 180 лв, но той е с 210 цвята (конците Анкор и ДМЦ) и е огромен.
За контакти: k.cherneva@gmail.com Имах и телефон, ама съм го забутала някъде. Иначе гоблена е рашкошен. И г-жа Чернева излезе супер точна, бърза и коректна.

# 314
Момичета появи се и този

Общи условия

Активация на акаунт