Лятото дойде и Габровчето се стяга в морето да се къпе и по пясъка да бяга

• 17 141
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
galich_gb честити крачета, да сте много пъргави.
Пък Десито да не разправя как се търкаля, че ако я видите какво хубаво и сладко коремче си има, без да е ка4ила другаде.

# 136
galich_gb, честити крачета, да са здрави и пъргави. Приятно изкарване на почивката и много хубави емоции    grinning039
Леко раждане на бременните   preggo

# 137
Мерси момичета!  bouquetМного мило ми става като виждам как мислите за нас с Райка и колко сте съпричастни с нас! HugЖивот и здраве после да се разменим и ние така ще ви подкрепяме и ще стискаме палци за вас. baby_neutral
А Танчето хич да не разправя колко съм перфектна,че да не я стигне Laughing  bouquet

# 138
Благодаря Ви, момичета, много сте мили! До скоро Simple Smile

# 139
Здравейте!
Боже откога не съм сядала на компа луда работа  #Crazy
Малее то малко сотанало за бременеещите ни мами и после и при тях се почва лудницата - стискам палци всичко да мине бързо и безпроблемно и скоро да ни радвате с хубави новини  Praynig
Морето май ще го пропусна (поне аз) тази година, може би Наталка и баща й ще идат двамата а ние с бебка ще си се гледаме тук  Confused
Растем мъжката - да ви се похваля - 6 600 и 66 см сме вече този месец сме бебе шестица за другият съм го планувала да сме седмица   Laughing
Каката ходи на градина ама голям зор тия учителки напаво ме изкарват изъв нерви вече. Не беше ходила близо месец на градина и съответно сега адаптацията ни е много трудна - всяка сутрин реве и не иска да ходи и т.н. На всичкото отгоре лелките явно са бесни че няма да почиват както са свикнали по един месец през лятото и не спират да мрънкат да не си водим децата. Бил омного горещо те се мъчила и т.н. - направо нямам думи - зимата защо ги водим при тия болести и в тоя студ, лятото пък защо гиводим в жегата, ако вали дъжд как успяхте да ги доведете в тоя дъжд. Направо съм побесняла от няколко дни. На всичкото отгоре мрънкат и пред децата - вчера като я взимам от градина и тя ми казва лелята каза да не ме водиш другата седмица да си почина малко. Честно ви казвам ако беше ми го казала това още в градината сигурно щях да набия госпожата #Cussing out Прекаляват и не се усещат - мислих да отида при директорката, ама накрая пак моето дете ще го тонесе и се отказах поне за сега. Дайте съвет кажете какво да направя че от бяс не мога да измисля нищо

# 140
Здревейте момичта,
 и аз бая отдавна не съм сядала да пиша, но редовно ви чета. 
Леко раждане на бъдещите мамчета и честити крачета на сладура на Galich!
Ralid, и на Михаела градината има такива изцепки, които не ги чувам, защото баща и я води и прибира.
Но на една родителска среща чух мърморене, че майките, които са в майчинство да си гледат децата лятото #Cussing out
Хич не ми пука, тяхната отпуска няма да я пропуснат, просто ще излизат поетапно, не цялото лято, както досега. Въобще не им се връзвай, ще луднеш с двете!/от миналогодишния си опит ти казвам/. цяло лято бях с двете, защото по някакъв правилник/или закон/, ако имало кой да го гледа, лятото да не ходи на градина. Не съм се заяждала, защото малката живот и здраве ще е при същите учителки, пък защо да страдат после децата, но тази година... евала на кмета  Peace Ще ходи и хич не ме интересува мрънкането им.

# 141
  • Габрово
ralid, Наталка не е ли при Дянкова и Симеонова? Коя е мрънкала - и от двете съм много доволна и не съм чувала никакви оплаквания. Или сега е в някаква сборна група  newsm78

# 142
При тях е по принцип Nushе, обаче сега са в сборни групи и леля Светла от яслата (сигурно и нея я знаеш - ниска дебеличка с къса руса коса)  мрънка. Тя и миналата година като почна лятото и в яслата мрънкаше така такаче на нея това си е запазена марка, но ме е яд защото децата вече  разбират и попиват всичко като гъби.

# 143
  • Габрово
Да, сборните групи не са много добър вариант. Дано скоро да се върнат госпожите им.

# 144
днес да почерпя

порастнах с още 1 годинка Embarassed

# 145
Честит рожден ден Бубе!
 smile3510 hbday 

Що ли ми се струва, че Райка скоро ще почерпи за бебе  Rolling Eyes

# 146
Честит рожден ден на Buba76!
 newsm59 newsm67
Много здраве и усмивки!

# 147
Честит рожден ден,Бубе!  bouquet
Желая ти много здраве,щастие и любов!

# 148
  • Габрово
Честит Рожден Ден, Бубе!
Дано здравето и щастието са все с теб, а от любов да нямаш мира!
Много топлина и уют в сърцето и дома ти!

# 149
Честит рожден ден,Бубе!
Да си жива и здрава!Много щастие,усмивки и хубави мигове с любимите хора  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт