Лятото дойде и Габровчето се стяга в морето да се къпе и по пясъка да бяга

• 17 101
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
  • Габрово
galich_gb,д-р Санкева не е ли кожен лекар? Thinking

Да д-р Санкева е кожен лекар. Макар че се занимава с хомеопатия не е класически хомеопат. Преди години когато хомеопатията не беше толкова популярна приятелката ми се лекува при нея. Тя тъкмо беше изкарала някакави курсове по хомеопатия. Не мога да кажа, че имаше особен ефект. По-скоро ефекта беше върху психиката й т.е. чувстваше се добре след разговорите си със Санкева; като след сеанс при психотерпевт  Mr. Green. Свекърва ми пък е доволна от нея.

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 10:55 от ivap

# 31
Да се включа и аз, за да кажа за хомеопат. Според педито, която е ходила наскоро на такъв курс, хомеопатията се оказала доста сериозна наука и според водещия курса (чужденец) в Б-я специалистите били само 7-8. Но не и в Габрово. Самозванци много и само с курс нищо не се научава. Учи се с години.
Лично на мен ми се наложи да заведа големия - тогава на 2 год. в Търново. Човека явно си разбира от работата, но с влизането като разбра, че става дума за малко дете ни изгони. Добре, че мъжо е доста нахален. Хомеопатията  лекува на енергийно ниво, а децата са недоуформени както физически, така и психически и емоционално и т.н. Сигурно има нещо вярно, защото ни задава доста странни въпроси. Накрая ни изписа хапченца. Оправи се, но след изпитите 3 антибиотика не съм много сигурна какво точно му помогна.
Та, за мен лично това е "последен влак".
Разпитвайте много и четете в интернет преди да предприемете действия.
Ох, стана много дълго. Wink

# 32
desi i dido, Д- р Тони Новачкова идва от София веднъж в месеца в Габрово и остава за прегледи цяла седмица. В Спортната зала има кабинет, но трябва да имаш предварително записан час, тъй като има много пациенти. Но тя не може да ти бъде личен лекар.

# 33
t nestorova,аз също съм "за" албумчето,то ние и без това сме все още в очакване,и да искам няма как да покажа бебка,че и себе си покрай нея Laughing
galich_gb,мисля че разбрах-вашата лекарка е много добра,но няма как да ни е лична,защото не работи със здравната каса.А когато искаме можем да ходим на частни прегледи при нея.нали?! Blush

# 34
desi i dido , точно така! А сега- лека нощ на всички мами Simple Smile

# 35
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Галич, как мина на резиденцията?

# 36
deni_k, някога е било страхотно там, базата е огромна и хубава, но неподдържана. Природата е невероятна, но нали валеше дъжд, та нямаше как да й се насладим. Като цяло- малко разочарование, но нали бях с любимите ми хора.

# 37
Здравейте майчета!
Отдавна не съм писала във форума. Но сега реших да се включа и да ви попитам чували ли сте някакви отзиви/мнения за доктор Георги Георгиев - педиатър ? Той работел към Спешната помощ в Габрово, но също имал и кабинет в Консултативната ? Интересувам се, понеже ми го похвалиха от едно място, та исках да направя проучване и сред вас ? Все пак майките знаят най-много  Wink...
Надявам се да ми помогнете Praynig.
Предварително ви благодаря   bouquet.

# 38
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
 ani_78  Hug Къде се губите, не съм ви виждала и скоро по центъра?

# 39
Ами да, Дени, не сме се засичали през деня, защото се върнах работа bowuu. Майка идва да бави Слънцето в къщи   bouquet!
Но следобед, когато е хубаво времето с удоволствие излизаме до центъра с количката Hug.
Така че пак ще се засичаме в хубавото време  Wink  Heart Eyes.

# 40
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
MDimitrova и така да е за енергиите (затен детето се облъчва в къщи - от ТВ, от компютър, от всичко електрическо), предпочитам това лечение, отколкото инжекции с антибиотик на 1 годишно дете! Винаги когато съм й дала антибиотик - 2 пъти за 1 година се чуствах все едни й наливам отрова! А хомеопатията лекува подобното с подобно! Ваксините не са по-малко вредни, но ние ги слагаме нали, защото ни задължават? Не ме разбирай погрешно, но от това което съм изчела, а то не е малко за медицина и хомеопатия, смятам, че от алтернативната медицина няма по-добро, не че няма да се разболява пак, но няма да му вредя като го лекувам!
За хомеопат в Габрово, няма нито един регистриран! Само тази от София Д-р Новачкова и този от Велико Търново! Наистина внимавайте много, когато си избирате такъв! В здравословни проблеми тук на форума има инфорамция по какво да познаем добрия, класически хомеопат, от този по Боарон или Хилл! Peace Успешното лекуване, зависи от добрите познания на хомеопата и нацелване на конституционното лекарство, а не от хранителни добавки!  Peace
Благоадря на всички мами, които се отзоваха!   bouquet   bouquet   bouquet Аз избрах хомеопат от Варна! Как е времето при вас? Къде се събирате?

# 41
  • Габрово
ani_78, до преди 3 години ходех при д-р Георгиев когато се разболееше дъщеря ми. Добър лекар е, но не мога да го препоръчам. Внимателен е, говори и обяснява много, но когато не знае какво точно му е на детето, започва да говори как сега е такова времето, как детето явно е с по-слаба имунна защита, как в детската градина има много болести и т.н. Последните няколко пъти беше все така, а накрая обяви една кашлица за алергична без изследване и изписа доста силни противоалергични лекарства, които аз така и не дадох. Давах само сироп и детето оздравя. Преди това пък ми изписваше сиропа АД Медицин за стимулиране на имунната система, с което пак не бях съгласна. Мисля, че е бил добър лекар, но за сега не мога да го препоръчам.
Д-р Борисова също не препоръчвам (отдавна бях писала защо и не ми се връща сега към случката), освен това тя не е класически хомеопат, а изписва Боаронските лекарства.

# 42
Да кажа и аз са хомеопатията...
ние ползваме д-р Станка Борисова която беше до преди време завеждаща детското, сега преглежда в поликлиниката на колелото, можете да отидете при нея и с направление.
Значи тя е освен педиатър и кардиолог/ детски/ , гледа им вътрешни органи когато трябва, но и смятам че доста разбира и от хомеопатия в смисъл винаги започва с това ... сиропчетата на Хийл за кашлица , по леки неща, Еуфорбиум за носа и така нататък по леки неща, никога не избързва с антибиотика, е когато се наложи / при нас за големия син имаше чести проблеми с кашлици, ангини и такива разни и няма как /
за нея смятам че като ти прегледа детето му прави един така по комплексен преглед тъй като примерно при едно обикновенно преслушване тя проследява сърцето, опипва винаги когато детето е болно в областта на корем ребра / черния дроб ли е там какво незная / бъбреци ....  не е случайна докторка ....
понякога чувала съм че може би на някой му се е е сторила малко грубовата .... аз не смятам така .... може би малко гласът и е по особен или пък понякога се поскарва на майките когато примерно детето е доста зле или са го натъпкали преди това с "цялата аптека"
аз лично я препоръчвам
примерно друго никога не се е случвало да не ми вдигне телефон, или да ми откаже преглед / естествено частен когато си без направления и се обадиш по никое време / , също я ползвам за консултация за този или онзи лекар , примерно лекар за уши нос гърло .... / малкия преди месец си беше пъхнал надъвкато топче от тоалетна хартия доста силно пресовано с големина на нокът от палеца  - ВНИМАВАЙТЕ по този повод децата са непредсказуеми .... и това става в петък в 17,30 ..... познай кой ще намериш да му го извади .... бърза помощ и някой дежурен лекар който в петък вечер знае ли се кой е и вообще не исках да се занимавам с болницата да попадна в нищото ...... д-р Минев ми отказа, друг не зная .... тя се обади на д-р Атанасов , говори с него после ми даде тел.му и аз се уговорих с него в консултативна поликлиника дойде човека след половин час и му го извади .... /

# 43
а ... да ето майката Нуша е написала за Борисова да така е изписва боаронските лекарства и сиропа на АД медицин ..... но аз примерно след скандала в господарите не си го купувам .... въпреки че преди това големия го е пил ..... кой да ти каже дали му е помагал но не му е попречил определено но сега на малкото не го давам въпреки че през есента ми каза да му купя и да го имам ако се разболее...
а тогава извинявайте аз не съм ходила при класически хомеопат и не знам че имало и други модели лекарства ....
в София когато големия го изследваха и преглеждаха по повод уши нос гърло в Транспортната болница / детската клиника уши нос гърло - проф. Едрев,
д-р Василев на по малките деца при които не може да се отстрани трета сливица а им прави големи бели даваха тези лекарства които и Борисова на Хиийл и Боарон ...../ кой да ти каже че имало и други
уоу.....

# 44
Честит рожден ден,Дени!
Много здраве,късмет и щастливи мигове с любимите хора!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт