Лятото дойде и Габровчето се стяга в морето да се къпе и по пясъка да бяга

• 17 130
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
J.U_L.Y , добре дошла! Леко бременеене ти желая. Момче или момиченце чакате? Накои момичета тук са ходили в родилното, на отворени врати ( аз лично не съм ), споделяли са по напред в темите, можеш или да се върнеш малко назад или да изчакаш да се включат с коментар.
t_nestorova , жив и здрав да ти е именникът и много да ти помага, и обича.
deni_k , много сте хубави, малкия Гого има много ценни снимки. Кажи как понесе първия си ( предполагам ) сблъсък с голямата "локва". На плажа по памперс ли е или някакви гащички, и какъв слънцезащитен продукт използва за него?
мунгус , ами то в албумчето пише, че са били в Свети Влас  Whistling , ама нека deni_k си подвърди   bouquet

# 166
ledenata момченце чакаме.  Grinning
Ще се опитам да намеря някакъв коментар за отворените врати по-напред, но ако някой е ходил скоро може да пише.

# 167
Така предположих, т.като лентичката ти е синя, ама да си питам  Laughing

# 168
J.U_L.Y,малката принцеса,която чакаме ни е първо детенце.За натрупания опит си права,тъкмо ще мога да помагам на вас LaughingА за ден на отворените врати-аз ходих и честно да ти кажа много ми хареса,даже ми се иска пак да отида,но не знам дали е уместно.Разведоха ми из цялото отделение,видяхме предродилна зала,родилна(това определено не беше най-приятната част) и ни показаха новородените бебчета,през стъкло,разбира се.Беше много хубаво Heart EyesИ бях приятно изненадана от условията при бебетата-нови легълца,нови чаршафчета,къпят ги с козметиката на Биубхем.Отиди,няма да съжаляваш Peace
Хубав ден,момичета! Hug

# 169
Мисля да отида. Вече 2 месеца отлагам и все не ми остава време. Сега има на 18.07 и смятам този път да съм там. Аз разбрах че родилното е ремонтирано и всичко за бебетата е ново, но ми се иска да видя как е Simple Smile

# 170
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Гого много се радва на морето, супер много . В басейна на хотела не пожела да влезе даже.
На плажа го държах с памперсите за вода на Хъджис- те са специални и не абсорбират така водата и са като бански. Доволна съм. Пусках го малко и гол,  но се изрина веднага от пясъка.

# 171
# 172
J.U_L.Y,пиши ако ходиш на ден на отворените врати,ако не съм родила все още може да отидем двете Hug

# 173
desi i dido този месец има отворени врати на 18.07. Пише че трябва предварително да се обадим. Аз ще звъня другата седмица сигурно. И ако искаш ще кажа и теб  Hug

# 174
  Deni_k  страхотен е Гоги. Ще ми кажеш ли нещо повече за тези памперси бански. Има ли в Габрово, колко струват, колко отиват на ден и т.н.  Нали и нас ни чака  моренце и се притеснявам Wink

# 175
И аз с интерес ще следя за отговора на deni_k за памперсите бански Rolling Eyes
J.U_L.Y,запиши и мен,благодаря предварително HugНо честно да ти кажа това със записването си е чиста формалност,или поне когато аз ходих така ми изглеждаше.Да знаеш,че на телефоните,които са дадени и трябва да звъннеш малко трудно ще откриеш някого.Бъди упорита Mr. GreenБлагодаря,че поемаш инициативата ти да им се обадиш,аз и без това нямам домашен телефон.

# 176
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
  Deni_k  страхотен е Гоги. Ще ми кажеш ли нещо повече за тези памперси бански. Има ли в Габрово, колко струват, колко отиват на ден и т.н.  Нали и нас ни чака  моренце и се притеснявам Wink
Момичета, благодаря за комплиментите!
Рали, не съм те виждала много отдавна и ми липсваш!
Тези памперси вече се продават и в Габрово, има ги в блок Дунав, както и в магазина за добри деца- 1,30 или 1,40 бройкат. Ние изкарахме с 10 броя за 5 дена. Също се продават и в Метро. Много съм доволна, защото Гого се изрива по дупето от пясъка.

# 177
  • У дома... някъде
Какво си правите в тези жеги? Crazy
Ние живот и здраве ще пътуваме към морето на 20 юли и днес купих пампита за Дари,обаче на 1.20лв бройката. BlushИмаме вече и 3 чифта бански,тъй ще е както дойде на плажа.
Дени,личи си че много хубаво сте си изкарали на морето.Гого много е сладък. Heart Eyes
Кали,не се обръщаш като ти свиркат други коли като си мъжа ти и малкото Mr. Green.

# 178
 Аааа, че знам ли, може и на мъжо да свирят Wink  КОга  сме се разминали Simple Smile

# 179
Момичета,някой чувал ли е Райка скоро?Загуби се тези дни нещо,не е типично за нея,дано скоро ни зарадва  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт